2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım bdv de konunu görmüştüm. inşallah yarın istediğin gibi çıkar sonuçların
sonuçlardan bizi de haberdar et dua edicem senin için

Gunaydin canim cok uzuldum ne denir bilmiyorum ama sen strese sokmamaya calis kendini. Biraz rahatla dinlen. Insallah bi sorun cikmaz yarin

hakkında hayırlısı olsun canım. sağlıksız olacağına olmasın derim bende hep. iyi haberlerini bekliyoruzzz

canım bdv de konunu görmüştüm. inşallah yarın istediğin gibi çıkar sonuçların
sonuçlardan bizi de haberdar et dua edicem senin için

Gunaydin canim cok uzuldum ne denir bilmiyorum ama sen strese sokmamaya calis kendini. Biraz rahatla dinlen. Insallah bi sorun cikmaz yarin

hakkında hayırlısı olsun canım. sağlıksız olacağına olmasın derim bende hep. iyi haberlerini bekliyoruzzz
hamileliği kim sevmezki. Hem ayrılmak istemiyorum hemde dış gebelik oldu diyede aklım ççıkıyor. Allahtan hayırlısı ınsallah kotunun ıyısı olur ne dıyebılırım ben normale donecegını hıc sanmıyorum kızlar.

Yaa nerden bildin Ankarada bitanecik abim yasiyor ama inan ki doktor konusunda bi bilgim yok. Ankarada arkadaslarim da bi sorayim bakalim :)
İyi tahmin etmisim
Abinin arkadaslarının eşleri falan dogum yapmıstır ya da hamiledir belki

Hayırlısı olsun canım, sıkma canını.. Saglıksız olmasındansa belki böylesi daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…