MAŞALLAH BENM GİBİ CEVEREN GENİŞ SENİİNDE :)Yaa nerden bildinAnkarada bitanecik abim yasiyor ama inan ki doktor konusunda bi bilgim yok. Ankarada arkadaslarim da bi sorayim bakalim :)
Kızlar günaydın
6+3 gunluk hamıleyım ama sanırım dıs gebelık veya bos gebelık
beta hcg artıslarım hıc hos degıl yarın hersey bellı olacak
ne olaacksa olsun onume bakayım ıstıyorum artık 19 gündür belirsizlikten çok yoruldum
beklenen geldi çok şükürrr canım :) rahatladım gerçekten .folik asite başlıyorum artıkCanım stres yapma derim bu yuzden de olmadın kafaya takma ..
Kızlar günaydın
ne olaacksa olsun onume bakayım ıstıyorum artık 19 gündür belirsizlikten çok yoruldum
hakkında hayırlısı olsun canım. sağlıksız olacağına olmasın derim bende hep. iyi haberlerini bekliyoruzzzKızlar günaydın
MAŞALLAH BENM GİBİ CEVEREN GENİŞ SENİİNDE :)
beklenen geldi çok şükürrr canım :) rahatladım gerçekten .folik asite başlıyorum artık
canım bdv de konunu görmüştüm. inşallah yarın istediğin gibi çıkar sonuçların
sonuçlardan bizi de haberdar et dua edicem senin için
Gunaydin canim cok uzuldum ne denir bilmiyorum ama sen strese sokmamaya calis kendini. Biraz rahatla dinlen. Insallah bi sorun cikmaz yarin
hamileliği kim sevmezki. Hem ayrılmak istemiyorum hemde dış gebelik oldu diyede aklım ççıkıyor. Allahtan hayırlısı ınsallah kotunun ıyısı olur ne dıyebılırım ben normale donecegını hıc sanmıyorum kızlar.hakkında hayırlısı olsun canım. sağlıksız olacağına olmasın derim bende hep. iyi haberlerini bekliyoruzzz
İyi tahmin etmisimYaa nerden bildinAnkarada bitanecik abim yasiyor ama inan ki doktor konusunda bi bilgim yok. Ankarada arkadaslarim da bi sorayim bakalim :)
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını.. Saglıksız olmasındansa belki böylesi daha iyidirhamileliği kim sevmezki. Hem ayrılmak istemiyorum hemde dış gebelik oldu diyede aklım ççıkıyor. Allahtan hayırlısı ınsallah kotunun ıyısı olur ne dıyebılırım ben normale donecegını hıc sanmıyorum kızlar.
İyi tahmin etmisim
Abinin arkadaslarının eşleri falan dogum yapmıstır ya da hamiledir belki
Öyle be canım napalım Allah boyle yazmısHayırlısı olsun canım, sıkma canını.. Saglıksız olmasındansa belki böylesi daha iyidir
anldm cnm ne güzel işteBaba da abi de asker, zamaninda sehir sehir gezmenin de etkisi var sanirim :)
Yaa nerden bildinAnkarada bitanecik abim yasiyor ama inan ki doktor konusunda bi bilgim yok. Ankarada arkadaslarim da bi sorayim bakalim :)
Tamam canım haber BEKLİYORUz senden :)
çok bağımız ağıryor girip olcam heralde
AYNEN YA YAZ GELSİN WALLA MAHVOLDUK BU KISaman dikkat et kendine canim yaa tam hastalik havalari. Bi an once Nisan gelsin yaa
AYNEN YA YAZ GELSİN WALLA MAHVOLDUK BU KIS
Aynen bende istym tatill :)Kesinlikle. Yaz gelse de koca gobegimle tatile gideyim hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?