2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım buna nrden kanaat getrdınki dıs gebelık hmn belli olurdu ztn bu haftaya kdr.. bos gebelıkte ise 8 haftaya kdr zamanı var yolk ve sac olusmusmu

oooooooooo mor ördek kimleri buldun bakalım:):)

Canım buna nrden kanaat getrdınki dıs gebelık hmn belli olurdu ztn bu haftaya kdr.. bos gebelıkte ise 8 haftaya kdr zamanı var yolk ve sac olusmusmu
5+4 te olusmamıstı kese 3 mm ve duzensızdı yarın hersey nıhayete erecek ama olumsuz olmammın sebebı duzensız az artan beta hcg degerım

Kizlar ne zamandir yazamiyordum bu sabah uctum geldim izmirden.yorgunum.baba evime gittim geldim ama insan kendi evini ozluyor.sizler napiyodunuz?

Kizlar ne zamandir yazamiyordum bu sabah uctum geldim izmirden.yorgunum.baba evime gittim geldim ama insan kendi evini ozluyor.sizler napiyodunuz?

Hosgeldiiin. Aynen oyle yaa ne olursa olsun insanin kendi evi gibisi yok. Dun uzun zamandan sonra esimle aksam film izleme sansimiz oldu. Cayimiz battaniyemiz ooh... En son 'evimizi cok seviyorum yaa' diye sayikliyoduk ikimizde
Ben sahsen regl olmayi bekliyorum kismetse regl olduktan sonra yumurtlama takibi yapip bebegimi bekleyecegim :) Sen nasilsin nasil gidiyor?

Allahhhhhhhhhhhhhhhhh son adet miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy hadi inşallah

oooooooooo mor ördek kimleri buldun bakalım:):)
oooo bakıyorum geçmiş deşilmiiiş
  • Memorial - Nesrin Fener
  • Koru Hastanesi - Aylin Anıl Arslan
  • Tobb Etü Hastanesi - Simla Karaca
Ben bu 3 hastaneden birini tercih edecegim sanırım, o yuzden burdaki doktorlara bakmıstım. Erkek olarak da TOBB ETÜ'de Tamer Bilensoy'a da iyi diyorlar. Koru'da da Ümit Korucuoğlu'nu methini pek duydum. Ama önceligimi kadınlara vermek istiyorum niyeyse

Selamlar kızlar.
Benim bat pazar. Ama az evvel peçetede ufak bir kırmızılık gördüm. Regl gelecek gibi bugün yarın. Bu ay da olmadı sanırım. Üzülmedim dersem yalan olur. Beklemek gerçekten zormuş. Ben sanki hemen olacak gibi ayarlama yapmaya bile çalışıyordum. Allah yardımcımız olsun. Çok bekletmesin inşallah.

Allahhhhhhhhhhhhhhhhh son adet miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy hadi inşallah

Insallah sekerim bi olsamda kurtulsam su kisttende reglde gecse yumurtlama takip etsem :)
Normalde bugun olmam gerekiyo agrim var asiri derecede siskinlik ve goguslerim aciyo dokununca. Insallah olacak bugun yarin :)

Tatlim yerlesme kanamasi falan olamaz mi ? Hemen umidini kesme, tamam stres olmamak gerek dusunmemek gerek ama sonucta gun dogmadan neler dogar.

Tatlim yerlesme kanamasi falan olamaz mi ? Hemen umidini kesme, tamam stres olmamak gerek dusunmemek gerek ama sonucta gun dogmadan neler dogar.

Valla bu ay ovulasyon takibi de yapınca olacak sandım Yeşimcim ama bilemiyorum ki. Belim ve göğüslerim ağrıyor regl belirtisi gibi. Gerçi belim ağrımazdı ama. Midem de hassas iki gündür öyle olunce umutlandım işte. Aman ne bileyim. Sanmıyorum yerleşme falan olduğunu keşke öyle olsa. Ama belirtiler bana regl belirtisi gibi geliyor.

Insallah sekerim bi olsamda kurtulsam su kisttende reglde gecse yumurtlama takip etsem :)
Normalde bugun olmam gerekiyo agrim var asiri derecede siskinlik ve goguslerim aciyo dokununca. Insallah olacak bugun yarin :)
Ol ol ben rahatlayacagım sen regl olunca Benim de 1 hafta kaldı, karnımda şişlikle geziyorum. Gogusler de bombalasmaya başladı
Canım belirtiler regl ile aynı diyorlar hep ama dur bakalım regl olmadan umudunu kaybetme. Olsan da kaybetme, gelecek aya tutar insallah :)

Zaten cok benziyormus tatlim olsun sen icini ferah tut olacagi varsa olur zaten. Her iki durumda da hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…