Aynen bende istym tatill :)
İNŞ HADİ BAKALIMM RABBİM HAYIRLISIN NASİP ETSNBakalim Allah kismet ederse Temmuzda 3 kisi tatildeyiz insallah :)
Benım bat 13 tu 15 te oldumHosbesli cnm senın bat nezaman
Canım buna nrden kanaat getrdınki dıs gebelık hmn belli olurdu ztn bu haftaya kdr.. bos gebelıkte ise 8 haftaya kdr zamanı var yolk ve sac olusmusmuKızlar günaydın
6+3 gunluk hamıleyım ama sanırım dıs gebelık veya bos gebelık
beta hcg artıslarım hıc hos degıl yarın hersey bellı olacak
ne olaacksa olsun onume bakayım ıstıyorum artık 19 gündür belirsizlikten çok yoruldum
Ohh hadı hayırlısı csnım aynen folik mutlaka ihmal etmebeklenen geldi çok şükürrr canım :) rahatladım gerçekten .folik asite başlıyorum artık
Cok fazla doktor oldugu icin karar veremiyorum zatenBazen diyorum bu kadar secenek olmasa mecburen birine gitmek durumunda kalsak karar verme durumunda da kalmayacagiz :))
Ben de simdilik birkac kadin doktor buldum bakalim hicbiriyle anlasamazsam erkeklerden de takip ettiklerim var, onlara gecerim artik
5+4 te olusmamıstı kese 3 mm ve duzensızdı yarın hersey nıhayete erecek ama olumsuz olmammın sebebı duzensız az artan beta hcg degerımCanım buna nrden kanaat getrdınki dıs gebelık hmn belli olurdu ztn bu haftaya kdr.. bos gebelıkte ise 8 haftaya kdr zamanı var yolk ve sac olusmusmu
Ins saglikli bi gebelik gecirirsin canim...5+4 te olusmamıstı kese 3 mm ve duzensızdı yarın hersey nıhayete erecek ama olumsuz olmammın sebebı duzensız az artan beta hcg degerım
Allah razı olsun ınsallahIns saglikli bi gebelik gecirirsin canim...
Kizlar ne zamandir yazamiyordum bu sabah uctum geldim izmirden.yorgunum.baba evime gittim geldim ama insan kendi evini ozluyor.sizler napiyodunuz?
Hosgeldiiin. Aynen oyle yaa ne olursa olsun insanin kendi evi gibisi yok. Dun uzun zamandan sonra esimle aksam film izleme sansimiz oldu. Cayimiz battaniyemiz ooh... En son 'evimizi cok seviyorum yaa' diye sayikliyoduk ikimizde
Ben sahsen regl olmayi bekliyorum kismetse regl olduktan sonra yumurtlama takibi yapip bebegimi bekleyecegim :) Sen nasilsin nasil gidiyor?
oooo bakıyorum geçmiş deşilmiiişoooooooooo mor ördek kimleri buldun bakalım:):)
Allahhhhhhhhhhhhhhhhh son adet miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy hadi inşallah
Selamlar kızlar.
Benim bat pazar. Ama az evvel peçetede ufak bir kırmızılık gördüm. Regl gelecek gibi bugün yarın. Bu ay da olmadı sanırım. Üzülmedim dersem yalan olur. Beklemek gerçekten zormuş. Ben sanki hemen olacak gibi ayarlama yapmaya bile çalışıyordum. Allah yardımcımız olsun. Çok bekletmesin inşallah.
Tatlim yerlesme kanamasi falan olamaz mi ? Hemen umidini kesme, tamam stres olmamak gerek dusunmemek gerek ama sonucta gun dogmadan neler dogar.
İyiz cnm şükkür aynıyızKizlar ne zamandir yazamiyordum bu sabah uctum geldim izmirden.yorgunum.baba evime gittim geldim ama insan kendi evini ozluyor.sizler napiyodunuz?
Ol ol ben rahatlayacagım sen regl oluncaInsallah sekerim bi olsamda kurtulsam su kisttende reglde gecse yumurtlama takip etsem :)
Normalde bugun olmam gerekiyo agrim var asiri derecede siskinlik ve goguslerim aciyo dokununca. Insallah olacak bugun yarin :)
Canım belirtiler regl ile aynı diyorlar hep ama dur bakalım regl olmadan umudunu kaybetme. Olsan da kaybetme, gelecek aya tutar insallah :)Valla bu ay ovulasyon takibi de yapınca olacak sandım Yeşimcim ama bilemiyorum ki. Belim ve göğüslerim ağrıyor regl belirtisi gibi. Gerçi belim ağrımazdı ama. Midem de hassas iki gündür öyle olunce umutlandım işte. Aman ne bileyim. Sanmıyorum yerleşme falan olduğunu keşke öyle olsa. Ama belirtiler bana regl belirtisi gibi geliyor.
Valla bu ay ovulasyon takibi de yapınca olacak sandım Yeşimcim ama bilemiyorum ki. Belim ve göğüslerim ağrıyor regl belirtisi gibi. Gerçi belim ağrımazdı ama. Midem de hassas iki gündür öyle olunce umutlandım işte. Aman ne bileyim. Sanmıyorum yerleşme falan olduğunu keşke öyle olsa. Ama belirtiler bana regl belirtisi gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?