2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Aynen su topicte benim derdim bu Subat ayinda Innnsallah. Sorma ya goguslerim cok kucukmus gibi bi de sisip iyice gerilmiyolar mi...

Benim subat olmadi marti bekliyoruz heyecanla mart 11 bakalim nolucak.herseyin hayirlisi.agustosta tatil plani yaptik antalyaya hayatimiz plan oldu bu aralar

A
Amin canim demesi kolaydir ama takmamak en guzeli galiba allahim kucaklarimizi bos birakmasin.

Kizlar yaaaa silivride yada yakin cevrede bildiginiz iyi bi kadin dogumcu varmi artik bi doktor edinsem diyorum bende

Benim subat olmadi marti bekliyoruz heyecanla mart 11 bakalim nolucak.herseyin hayirlisi.agustosta tatil plani yaptik antalyaya hayatimiz plan oldu bu aralar

aaaa bizde temmuzda gidicez kismetse. Hamile olmak istiyorum o zaman, minnakimla gezmek istiyorum :) Insallah Martta hayirli haberler veririiiz :)

boza
cnm reglle aynı benden
bıraz kan ve uç gün kahve leke gelmişti hamileymişim.

Umudunu kaybetme

Bi bak bakalim canim ne diyecek. Kist varsa o da agri yapabilir. Sahsen bi reglimi iple cekecegim hic aklima gelmezdi. Siskinlikten patlayacak karnim.
bende çok şiim ayrıca göyüslerim patlıcak gazım çok kuru inç,r ye sabahları ben yedim gtt adet kist benm ki bir diğer basit kist adetimde oluşyor gidiyor ama baklım bu sefer ne durumda sancım var ama 2 gün dür afedersin altan sancım çok

Zaten cok benziyormus tatlim olsun sen icini ferah tut olacagi varsa olur zaten. Her iki durumda da hayirlisi olsun.

boza
cnm reglle aynı benden
bıraz kan ve uç gün kahve leke gelmişti hamileymişim.

Umudunu kaybetme

Sağolun arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

5+4 te olusmamıstı kese 3 mm ve duzensızdı yarın hersey nıhayete erecek ama olumsuz olmammın sebebı duzensız az artan beta hcg degerım
Seni cok iyi anlıyorum canım ben bos gebrlıkten 1 ay oldu sonlandırıldı inşallah saglıklı bır gebelıktır allah yardımcın olsun moralını bozma hersey olacagına varır tatlım

slm kızlar moralim çok bozuk doktor acil kilo vermen gerekli dedi kolestrol tavan yapmış 291 çıktı 69-70 kg arası geziorum boyumda çok kısa değil ,yarından itibaren spor ve diyete başlıyorum ,rahim normal çıktı sorun yok gibi görünüyor dedi,folik asit e başladı birinci doğumda preeklampsi oluştuğu için 1 hafta tansiyonunu ölç gel ilaca başlayacaz dedi ayrıca genetik olarak kalp hastalığı riskin var dedi haklıydı sanırım dedemde babamda kalpten muzdaripler korkuyorum

Hayirlisi olsun canim okuduysan denk gelmis olabilirsin ben hep bi sorun varsa da ya da bi ihtimal onceden arastirip onlem alinmasi taraftariyim her ne kadar bizi uzerse uzsun. 7-8 ayda 20 kilo vermis bi insanim insulin direncini yendim ve hala haftada 4 gun 2 saat spor yapmaya ve duzgun beslenmeye devam ediyorum. Her kadar sansliyiz ki sorunlarimizi bilip onlem alma sansimiz olmus. Sen icini ferah tut spor ve beslenme konusunda da ipler sende senin azminle alakali. Ben inaniyorum anne olmak isteyen bi kadin herseyi basarabilir bunun icin :)

Kizlaaar Allaha bin sukur tam gununde adet oluyorum. Kahverengi kirmizi akintiyla basliyo yavastan. Ay evde resmen dans edesim var bunca agriya ragmen. Eger hormonlari etkileyen bi kist olsa geciktirirdi diye mutlu oluyorum kendi kendime

Kizlaaar Allaha bin sukur tam gununde adet oluyorum. Kahverengi kirmizi akintiyla basliyo yavastan. Ay evde resmen dans edesim var bunca agriya ragmen. Eger hormonlari etkileyen bi kist olsa geciktirirdi diye mutlu oluyorum kendi kendime
Ahaaa çok iyi senin adına çok sevindim tatlım fazla yazmasam da sizleri yakından takip ediyorum bütün mutluluklariniza şahit oluyorum ya ne guzel bişey bu birbirimizi hiç tanımasakta ortak olabilmek ve hissedebilmek üzüntülere de mutluluklara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…