Ol ol ben rahatlayacagım sen regl oluncaBenim de 1 hafta kaldı, karnımda şişlikle geziyorum. Gogusler de bombalasmaya başladı
Canım belirtiler regl ile aynı diyorlar hep ama dur bakalım regl olmadan umudunu kaybetme. Olsan da kaybetme, gelecek aya tutar insallah :)
ya şimdi girip ilaçı ismi ya cocuk olluşmuna engel olurmu ya boğazım çok ğıryoZaten cok benziyormus tatlim olsun sen icini ferah tut olacagi varsa olur zaten. Her iki durumda da hayirlisi olsun.
Benim subat olmadi marti bekliyoruz heyecanla mart 11 bakalim nolucak.herseyin hayirlisi.agustosta tatil plani yaptik antalyaya hayatimiz plan oldu bu aralarHosgeldiiin. Aynen oyle yaa ne olursa olsun insanin kendi evi gibisi yok. Dun uzun zamandan sonra esimle aksam film izleme sansimiz oldu. Cayimiz battaniyemiz ooh... En son 'evimizi cok seviyorum yaa' diye sayikliyoduk ikimizde
Ben sahsen regl olmayi bekliyorum kismetse regl olduktan sonra yumurtlama takibi yapip bebegimi bekleyecegim :) Sen nasilsin nasil gidiyor?
Amin canim demesi kolaydir ama takmamak en guzeli galiba allahim kucaklarimizi bos birakmasin.Selamlar kızlar.
Benim bat pazar. Ama az evvel peçetede ufak bir kırmızılık gördüm. Regl gelecek gibi bugün yarın. Bu ay da olmadı sanırım. Üzülmedim dersem yalan olur. Beklemek gerçekten zormuş. Ben sanki hemen olacak gibi ayarlama yapmaya bile çalışıyordum. Allah yardımcımız olsun. Çok bekletmesin inşallah.
ya şimdi girip ilaçı ismi ya cocuk olluşmuna engel olurmu ya boğazım çok ğıryo
Benim subat olmadi marti bekliyoruz heyecanla mart 11 bakalim nolucak.herseyin hayirlisi.agustosta tatil plani yaptik antalyaya hayatimiz plan oldu bu aralar
Bende kis var 5 doktara gtm 2 kis yok 3 var dedi şimdi martın 8 de gtcem baklım o nedycekBen bu konularda doktora danisma taraftariyim canim ona gore bi ilac verir muhakkak.
Ah bende su kahveden kurtulabilsem
Hadi insaaaa bizde temmuzda gidicez kismetse. Hamile olmak istiyorum o zaman, minnakimla gezmek istiyorum :) Insallah Martta hayirli haberler veririiiz :)
Bende kis var 5 doktara gtm 2 kis yok 3 var dedi şimdi martın 8 de gtcem baklım o nedycek
bende çok şiim ayrıca göyüslerim patlıcak gazım çok kuru inç,r ye sabahları ben yedim gtt adet kist benm ki bir diğer basit kist adetimde oluşyor gidiyor ama baklım bu sefer ne durumda sancım var ama 2 gün dür afedersin altan sancım çokBi bak bakalim canim ne diyecek. Kist varsa o da agri yapabilir. Sahsen bi reglimi iple cekecegim hic aklima gelmezdi. Siskinlikten patlayacak karnim.
Hadi inscok heyecanli bi durum yaaaaaa
Ol ol ben rahatlayacagım sen regl oluncaBenim de 1 hafta kaldı, karnımda şişlikle geziyorum. Gogusler de bombalasmaya başladı
Canım belirtiler regl ile aynı diyorlar hep ama dur bakalım regl olmadan umudunu kaybetme. Olsan da kaybetme, gelecek aya tutar insallah :)
Zaten cok benziyormus tatlim olsun sen icini ferah tut olacagi varsa olur zaten. Her iki durumda da hayirlisi olsun.
Seni cok iyi anlıyorum canım ben bos gebrlıkten 1 ay oldu sonlandırıldı inşallah saglıklı bır gebelıktır allah yardımcın olsun moralını bozma hersey olacagına varır tatlım5+4 te olusmamıstı kese 3 mm ve duzensızdı yarın hersey nıhayete erecek ama olumsuz olmammın sebebı duzensız az artan beta hcg degerım
slm kızlar moralim çok bozuk doktor acil kilo vermen gerekli dedi kolestrol tavan yapmış 291 çıktı 69-70 kg arası geziorum boyumda çok kısa değil ,yarından itibaren spor ve diyete başlıyorum ,rahim normal çıktı sorun yok gibi görünüyor dedi,folik asit e başladı birinci doğumda preeklampsi oluştuğu için 1 hafta tansiyonunu ölç gel ilaca başlayacaz dediayrıca genetik olarak kalp hastalığı riskin var dedi haklıydı sanırım dedemde babamda kalpten muzdaripler korkuyorum
Ahaaa çok iyi senin adına çok sevindim tatlım fazla yazmasam da sizleri yakından takip ediyorum bütün mutluluklariniza şahit oluyorum ya ne guzel bişey bu birbirimizi hiç tanımasakta ortak olabilmek ve hissedebilmek üzüntülere de mutluluklara daKizlaaar Allaha bin sukur tam gununde adet oluyorum. Kahverengi kirmizi akintiyla basliyo yavastan. Ay evde resmen dans edesim var bunca agriya ragmen. Eger hormonlari etkileyen bi kist olsa geciktirirdi diye mutlu oluyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?