Ben de kahve manyagiyim yaa hamile kalirsam en zor birakacagim sey olacak sanirim...Ben bu konularda doktora danisma taraftariyim canim ona gore bi ilac verir muhakkak.
Ah bende su kahveden kurtulabilsem
Canim üzme kendini, Y YESIMBOZ 'un da dedigi gibi önceden onlem alabilecegin bir durum. Insan gercekten gelecekteki olmayan bebegi icin neler yapabiliyor... her spor yaptigimda ve yemeklerime dikkat edisimde aklima geliyor, "ah minnakim senin icin yapiyorum bunlari" diye icimden geciriyorum :) sen de boyle dusunup kilo da verirsiin, sagligini duzene de sokarsin emin olslm kızlar moralim çok bozuk doktor acil kilo vermen gerekli dedi kolestrol tavan yapmış 291 çıktı 69-70 kg arası geziorum boyumda çok kısa değil ,yarından itibaren spor ve diyete başlıyorum ,rahim normal çıktı sorun yok gibi görünüyor dedi,folik asit e başladı birinci doğumda preeklampsi oluştuğu için 1 hafta tansiyonunu ölç gel ilaca başlayacaz dediayrıca genetik olarak kalp hastalığı riskin var dedi haklıydı sanırım dedemde babamda kalpten muzdaripler korkuyorum
Hadi gozunaydin canim :)))Kizlaaar Allaha bin sukur tam gununde adet oluyorum. Kahverengi kirmizi akintiyla basliyo yavastan. Ay evde resmen dans edesim var bunca agriya ragmen. Eger hormonlari etkileyen bi kist olsa geciktirirdi diye mutlu oluyorum kendi kendime
Ayni duygulari ben de yaşıyorum ya, resmen hamilelik bebek konusunda aklima gelen grup sizsiniz, ne cok sey paylastik, paylasmaya da devam ediyoruz. Guzel haberlerle mutlu oluyoruz, kötü haber alirsak teselli ediyoruz birbirimizi..Ahaaa çok iyi senin adına çok sevindim tatlım fazla yazmasam da sizleri yakından takip ediyorum bütün mutluluklariniza şahit oluyorum ya ne guzel bişey bu birbirimizi hiç tanımasakta ortak olabilmek ve hissedebilmek üzüntülere de mutluluklara da
Ahaaa çok iyi senin adına çok sevindim tatlım fazla yazmasam da sizleri yakından takip ediyorum bütün mutluluklariniza şahit oluyorum ya ne guzel bişey bu birbirimizi hiç tanımasakta ortak olabilmek ve hissedebilmek üzüntülere de mutluluklara da
Yaa nasil artmasi gerek bilmiyorum da doktorun ne diyor ki canim bu artisa?Bugun konusmustuk canim 2667 olan degerim 48 saatte 4068 yukseldi %50 ustu ama ne olacak bilmiyorum sanki karnimda agriyor basim donecek gibi yoksa uykummu geldi bilmiyorum
Ya bence bu iyiye işaret çünkü az az değil yani iyi artmış ama keşke bide usgyle baktirsaydin canım karından bile gozukebilir bu değer tam zamanı bence bekleme baktir inşallah hayırlısıyla gözükür bebişin.Bugun konusmustuk canim 2667 olan degerim 48 saatte 4068 yukseldi %50 ustu ama ne olacak bilmiyorum sanki karnimda agriyor basim donecek gibi yoksa uykummu geldi bilmiyorum
Ya tek ben mi kaldın kızlar regl gelmeyen
Hadi gözün aydın cnmmKizlaaar Allaha bin sukur tam gununde adet oluyorum. Kahverengi kirmizi akintiyla basliyo yavastan. Ay evde resmen dans edesim var bunca agriya ragmen. Eger hormonlari etkileyen bi kist olsa geciktirirdi diye mutlu oluyorum kendi kendime
Ahaaa çok iyi senin adına çok sevindim tatlım fazla yazmasam da sizleri yakından takip ediyorum bütün mutluluklariniza şahit oluyorum ya ne guzel bişey bu birbirimizi hiç tanımasakta ortak olabilmek ve hissedebilmek üzüntülere de mutluluklara da
İyim şükkür reglime 9 gün kaldı bakalım bu ay bebiş varmı yokmu heycan varSlm cnm ben iyiyim sen nasılsın ?
Güzel dileklerin için teşekkür :)
İyim şükkür reglime 9 gün kaldı bakalım bu ay bebiş varmı yokmu heycan var
O heycan bu ay bende de var bu ay bıraktık korunmayı ben iğne olmuştum 3 ay oldu şimdi regl yeni bitti :))İyim şükkür reglime 9 gün kaldı bakalım bu ay bebiş varmı yokmu heycan var
İnş vardır cnm hayırlısıyla
O heycan bu ay bende de var bu ay bıraktık korunmayı ben iğne olmuştum 3 ay oldu şimdi regl yeni bitti :))
Hayy Allah iyiliğini versinBenimde perşembe bitti reglim cnm
Kendi kendime Cvp vermişim bir önceki msjımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?