2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hanimlar selam, gece gece duygularim tavan yapmisken yazayim dedim. Bu aksam arkadaslarimizi davet ettik eve, bir arkadasimizin da bebegi var 5 aylik. Yaaa coook tatliii Sevdim, kucakladim, öptüm, mis gibi kokusunu icime cektim düşündüm sonra ben arkadaşımın bebegini bile bu kadar seviyorsam kendi bebegim olursa ne kadar severim kimbiliiir yaaa ben bebek istiyoruuum! Mayıs gelsin bir an onceee

Ben bu konularda doktora danisma taraftariyim canim ona gore bi ilac verir muhakkak.
Ah bende su kahveden kurtulabilsem
Ben de kahve manyagiyim yaa hamile kalirsam en zor birakacagim sey olacak sanirim...

Canim üzme kendini, Y YESIMBOZ 'un da dedigi gibi önceden onlem alabilecegin bir durum. Insan gercekten gelecekteki olmayan bebegi icin neler yapabiliyor... her spor yaptigimda ve yemeklerime dikkat edisimde aklima geliyor, "ah minnakim senin icin yapiyorum bunlari" diye icimden geciriyorum :) sen de boyle dusunup kilo da verirsiin, sagligini duzene de sokarsin emin ol

Kizlaaar Allaha bin sukur tam gununde adet oluyorum. Kahverengi kirmizi akintiyla basliyo yavastan. Ay evde resmen dans edesim var bunca agriya ragmen. Eger hormonlari etkileyen bi kist olsa geciktirirdi diye mutlu oluyorum kendi kendime
Hadi gozunaydin canim :)))

Ayni duygulari ben de yaşıyorum ya, resmen hamilelik bebek konusunda aklima gelen grup sizsiniz, ne cok sey paylastik, paylasmaya da devam ediyoruz. Guzel haberlerle mutlu oluyoruz, kötü haber alirsak teselli ediyoruz birbirimizi..
Ben gece gece cok duygusallastim ya en iyisi uyuyayim ben :)))

Bugun konusmustuk canim 2667 olan degerim 48 saatte 4068 yukseldi %50 ustu ama ne olacak bilmiyorum sanki karnimda agriyor basim donecek gibi yoksa uykummu geldi bilmiyorum

Bugun konusmustuk canim 2667 olan degerim 48 saatte 4068 yukseldi %50 ustu ama ne olacak bilmiyorum sanki karnimda agriyor basim donecek gibi yoksa uykummu geldi bilmiyorum
Yaa nasil artmasi gerek bilmiyorum da doktorun ne diyor ki canim bu artisa?

Ya bence bu iyiye işaret çünkü az az değil yani iyi artmış ama keşke bide usgyle baktirsaydin canım karından bile gozukebilir bu değer tam zamanı bence bekleme baktir inşallah hayırlısıyla gözükür bebişin.

Kizlaaar Allaha bin sukur tam gununde adet oluyorum. Kahverengi kirmizi akintiyla basliyo yavastan. Ay evde resmen dans edesim var bunca agriya ragmen. Eger hormonlari etkileyen bi kist olsa geciktirirdi diye mutlu oluyorum kendi kendime
Hadi gözün aydın cnmm

Cok tesekkur ederim caniim :) aynen oyle ya bazen cok garip geliyo birimizin sorunu oldugunda beraber uzuluyoruz ya da hamilelik haberi aldigimizda inan cok seviniyorum. Onemli olanda gormeden tanimadan cikar olmadan derde ortak olabilmek. Ne mutlu ki yapabiliyoruz:) Hep daim olsun insallah.

Slm cnm ben iyiyim sen nasılsın ?

Güzel dileklerin için teşekkür :)

Benimde perşembe bitti reglim cnm

Kendi kendime Cvp vermişim bir önceki msjımda
Hayy Allah iyiliğini versin çok güldüm
Ozaman şimdi yumurtalama takibi yapma zamanı ben bu ay ateş takibi yapıyorum şuanda 36.4 yükseliyor gibi ama ben kendimi uzun zamandır takip ediyorum benim yumurtlama zamanı şeffaf akıntım oLuyor bayaga anliyabiliyorum gibi geçen ay bayaga geç geldi dedim bu ay adetim geçicek geç yumurtadim gerçekten de geçti 5 gun ve 3 senede ilk defa gecikti adetim soğan kürü kullandım geçen ay 10 gün büyük ihtimalle ondan bakalım bu ay nolcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…