Hayy Allah iyiliğini versinçok güldüm
Ozaman şimdi yumurtalama takibi yapma zamanıben bu ay ateş takibi yapıyorum şuanda 36.4 yükseliyor gibi ama ben kendimi uzun zamandır takip ediyorum benim yumurtlama zamanı şeffaf akıntım oLuyor bayaga anliyabiliyorum gibi geçen ay bayaga geç geldi dedim bu ay adetim geçicek geç yumurtadim gerçekten de geçti 5 gun ve 3 senede ilk defa gecikti adetim soğan kürü kullandım geçen ay 10 gün büyük ihtimalle ondan bakalım bu ay nolcakkk
En güzeli yaa
Cnm ben yumurtlama günlerine girince takip yapmıyorum cnm ne zaman isterse eşimin ne zaman isterse o günlerde birlikte olacağız böyle olunca hamilelik beklemiyorum stres yapmıyorum.
Daha güzel oluyor
Ve böyle kalmıştım.
Takiple kalamadım.
Ve her ay bekledim öyle stres etkiliyor kesinlikle
Ya takip yapma sende boşver ama sizde regl den bi hafta sonra 2 günde bir en
Cnm ben yumurtlama günlerine girince takip yapmıyorum cnm ne zaman isterse eşimin ne zaman isterse o günlerde birlikte olacağız böyle olunca hamilelik beklemiyorum stres yapmıyorum.
Daha güzel oluyor
Ve böyle kalmıştım.
Takiple kalamadım.
Ve her ay bekledim öyle stres etkiliyor kesinlikle
En güzeli yaa
Ben de ilk ay şansına birakayim diyorum. Baktim birkac ay olmazsa o zaman yumurtlama testlerine gecerim diyorum :)
Sanırım iş streste bitiyor haklısın5 ay takip ettim kalamadı
6.ayımda oluruna bıraktım o ay kaldım.
Komşum diyorki stres yapmasaydın belki ilk ay kalacaktın
Hayırlısı bakalım
En güzeli rahat olmak bence de şartlandirmak iyi değil özellikle ilişki zamanı rahat olmak lazim5 ay takip ettim kalamadı
6.ayımda oluruna bıraktım o ay kaldım.
Komşum diyorki stres yapmasaydın belki ilk ay kalacaktın
Hayırlısı bakalım
En güzeli rahat olmak bence de şartlandirmak iyi değil özellikle ilişki zamanı rahat olmak lazim
sonra heycan yapmadan beklenmiyor zatennn
Dur bakalım yarın ola hayrola :) Belki de yerleşme kanaması gibi minik bi sey gelmistir dün ve hamilesindirBen bu ay yumurtlama takibi yaptım ve gerçekten stresle bekliyorum şu an. Bat yarın, dün bir minik koyu bir şey vardı peçetede ondan bu yana bir şey yok. Bel ağrımı, yorgunluğumu vs hep ona yormaya başladım. O yüzden bu ay olmazsa bi daha yumurtlama takibi falan yok :)
Hadi hayırlısı canım benim inşallah sağlıkla gelir bebişinBen bu ay yumurtlama takibi yaptım ve gerçekten stresle bekliyorum şu an. Bat yarın, dün bir minik koyu bir şey vardı peçetede ondan bu yana bir şey yok. Bel ağrımı, yorgunluğumu vs hep ona yormaya başladım. O yüzden bu ay olmazsa bi daha yumurtlama takibi falan yok :)
Slm Cnm düşünün ayakburkmasi ile olacağını sanmıyorum sende öyle düşünme bence herşey Allahtan büyük da bizim sınavımız diC candy1907
@Hosbesli
@esinertugrul
ada_aras
Canlarım ben hamileyken ayagım burkulmuştu düşmüştüm çok hızlı değildi ama korkmuştum biraz
Ondan 2 gün sonra kanamam olmuştu ?
Olabilirmi sebep?
Sizce
Slm Cnm düşünün ayakburkmasi ile olacağını sanmıyorum sende öyle düşünme bence herşey Allahtan büyük da bizim sınavımız di
Kızlar regl geldi çok çok mutluyum :)))
Aynen cnm şimdi sağlıklı bebislerimizi allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYani cnm tıpta düşükte ağır kaldırma v.s böyle sebepler yokmuş .
Kendiliğinden olan birşeymiş.
Evet cnm gerçi biraz kötü oldu 22 sinde doktorda randevum var bu şekilde bakmazlar sanırım yine de sabah arar sorarimÇoook sevindiiim cnmmm ya ohhh şükür sonunda
A
Aynen cnm şimdi sağlıklı bebislerimizi allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet cnm gerçi biraz kötü oldu 22 sinde doktorda randevum var bu şekilde bakmazlar sanırım yine de sabah arar sorarim
Kuzum aynı şeyi ben düşünüyorum.ben de bat a 3 varken merdivenden kaydım ama düşme bile sayılmaz.oturdum kaldım öylece.ben de acaba o zaman mı bi sıkıntısı oldu diye düşündüm ama düşük nedenimiz bu mu değil mi sadece Allah biliyor..önümüze bakmalıyız.bak senin adet de bitti.çalışmalara hız versen iyi olurC candy1907
@Hosbesli
@esinertugrul
ada_aras
Canlarım ben hamileyken ayagım burkulmuştu düşmüştüm çok hızlı değildi ama korkmuştum biraz
Ondan 2 gün sonra kanamam olmuştu ?
Olabilirmi sebep?
Sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?