2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Cnm ben yumurtlama günlerine girince takip yapmıyorum cnm ne zaman isterse eşimin ne zaman isterse o günlerde birlikte olacağız böyle olunca hamilelik beklemiyorum stres yapmıyorum.
Daha güzel oluyor

Ve böyle kalmıştım.

Takiple kalamadım.

Ve her ay bekledim öyle stres etkiliyor kesinlikle

En güzeli yaa
Ben de ilk ay şansına birakayim diyorum. Baktim birkac ay olmazsa o zaman yumurtlama testlerine gecerim diyorum :)

Ya takip yapma sende boşver ama sizde regl den bi hafta sonra 2 günde bir en
azindan
şansı artiyormus heryerde okudum yumurtlama haftası önemli

En güzeli yaa
Ben de ilk ay şansına birakayim diyorum. Baktim birkac ay olmazsa o zaman yumurtlama testlerine gecerim diyorum :)

5 ay takip ettim kalamadı
6.ayımda oluruna bıraktım o ay kaldım.

Komşum diyorki stres yapmasaydın belki ilk ay kalacaktın

Hayırlısı bakalım

5 ay takip ettim kalamadı
6.ayımda oluruna bıraktım o ay kaldım.

Komşum diyorki stres yapmasaydın belki ilk ay kalacaktın

Hayırlısı bakalım
En güzeli rahat olmak bence de şartlandirmak iyi değil özellikle ilişki zamanı rahat olmak lazim
sonra heycan yapmadan beklenmiyor zatennn

Ben bu ay yumurtlama takibi yaptım ve gerçekten stresle bekliyorum şu an. Bat yarın, dün bir minik koyu bir şey vardı peçetede ondan bu yana bir şey yok. Bel ağrımı, yorgunluğumu vs hep ona yormaya başladım. O yüzden bu ay olmazsa bi daha yumurtlama takibi falan yok :)

Dur bakalım yarın ola hayrola :) Belki de yerleşme kanaması gibi minik bi sey gelmistir dün ve hamilesindir Olmazsa da at testleri akışına bırak birdahaki ay

Hadi hayırlısı canım benim inşallah sağlıkla gelir bebişin
Ama öyle hemen pes etmek yok kii illa yumurtlama takibi yaptın hemen olucak diye bişey yok ya da olmiycak diye bu işler de biraz sabır lazım Allah ne zaman nasip kısmet ederse gelicek inşallah bebisler bize umut etmek düşüyor

Slm Cnm düşünün ayakburkmasi ile olacağını sanmıyorum sende öyle düşünme bence herşey Allahtan büyük da bizim sınavımız di

Yani cnm tıpta düşükte ağır kaldırma v.s böyle sebepler yokmuş .

Kendiliğinden olan birşeymiş.

Kuzum aynı şeyi ben düşünüyorum.ben de bat a 3 varken merdivenden kaydım ama düşme bile sayılmaz.oturdum kaldım öylece.ben de acaba o zaman mı bi sıkıntısı oldu diye düşündüm ama düşük nedenimiz bu mu değil mi sadece Allah biliyor..önümüze bakmalıyız.bak senin adet de bitti.çalışmalara hız versen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…