2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Evet cnm bir dahaki bat 10 mart
Ve 15 marttada korunma sürecim bitiyor cnm

Canım benım kuzenim kızına hamileymiş haberi yoktu hamile oldugundan piknikte ip fln atlamış hatta duvardan atlamış bişey olmadı yanı allah isterse oluyor ben bunu anladım .. hersey kısmet ve kader..

Hadi gözümüz aydin hepimiz regl olmusuz bende iki gun önce oldum.önceden regl olmayalim diye dua ederdik simdi ne haldeyiz. Bende folik asite basliyorum artik.bir ayim kaldi
bende folik asiye devam edicem ben bu ay denemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diycek herşey yolunda mı değil mi bilmiyorum :)

Dur bakalım yarın ola hayrola :) Belki de yerleşme kanaması gibi minik bi sey gelmistir dün ve hamilesindir Olmazsa da at testleri akışına bırak birdahaki ay

Kızlar çok iyisiniz. Teşekkür ederim güzel dualar dilekler için.

Canım benım kuzenim kızına hamileymiş haberi yoktu hamile oldugundan piknikte ip fln atlamış hatta duvardan atlamış bişey olmadı yanı allah isterse oluyor ben bunu anladım .. hersey kısmet ve kader..

Kizlar benimde bokstan bi arkadasim biraz kanamasi olmus normalde de cok olmadigindan regl oldum heralde demis gecmis. Obur ay kanamasi olmayinca doktora gidiyor 8 haftalik hamile :) kiz ringde dovusuyordu idmanda kaldirdigimiz agirligin haddi hesabi yoktu. Yat kalk kos tekme yumruk... Allah koruyor eger yiyecek ekmegi varsa ne yaparsan yap bisey olmuyor. Tabi ki kendini kollamak lazim ama abartmamaliyiz. Anneannem 8 cocuk dogurmus tarlada capa yaparmis tutun kirarmis son ayina kadar. Biraz sabretmek,oluruna birakmak,cokta sakınmamak lazim diye dusunuyorum.

Bende spora başladım başladım dediysem :)) ağırlık vurmak dökmek yok:) 1 saat yürüyüş bir saat bisiklet yapıyorum yani 350 kalori fln ancak yakıyorum:) daha çok yeniyim bende hamile kalırsam korkuyordum ama arkadaşınızı okununca içim rahatladi:)

Ben bu konuyu ozellikle sordum doktoruma. Boksa ara ver diyorum tek sebebi asiri derecede yorulman dinlenememen dedi. Ama onun disinda 3-5kilo arasi agirlikla karnini sikistirmadigin surece(9.ayda bile) kollarin icin calisabilirsin dedi. Bunun yaninda kismet olurda hamile olursam ilk uc ay eger riskli bi gebeligin olmazsa yuzme ve cok yuksek tempo olmamak kaydiyla(vucut isini cok yukseltmemek icin)yuruyus yapabilirsin gonul rahatligiyla dedi.
Acikcasi hamilelik kilosundan odu kopan bi insan degilim ama neden sadece gerektigi kadar kilo alip normal dogum sansini arttirip bi da dogum sonrasi kisa surede eski halime donmeyeyim dimi ama?:) Hamilelikte kesinlikle doktora danismak gerek ama soylemeden gecmeyelim :)

bende folik asiye devam edicem ben bu ay denemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diycek herşey yolunda mı değil mi bilmiyorum :)
Bende denemek istiyorum canim.. doktorum 2 adet dedi ama her doktor farkli diyor.. esimle konustuk deniycez ama kimseye birsey demeyelim dedik bu sefer.cok istiyoruz

selam kızlar.sanırım bu ay da olmadı.dün pembemsi bugün de kahverengi ama şeffafla karışık akıntı geldi.sanırım regl olacam yani şeffafla karışık olması şaşırttı benı hiç öyle olmazdı ama hafif agrılarım başladı regl olacağım sanırım.bu ikinci aydı ya
ovulasyon testıne göre denedik halbuki
tüplerimde mı sorun var dıye dusunmeye basladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…