Kuzum aynı şeyi ben düşünüyorum.ben de bat a 3 varken merdivenden kaydım ama düşme bile sayılmaz.oturdum kaldım öylece.ben de acaba o zaman mı bi sıkıntısı oldu diye düşündüm ama düşük nedenimiz bu mu değil mi sadece Allah biliyor..önümüze bakmalıyız.bak senin adet de bitti.çalışmalara hız versen iyi olur
Hadi gözümüz aydin hepimiz regl olmusuz bende iki gun önce oldum.önceden regl olmayalim diye dua ederdik simdi ne haldeyiz. Bende folik asite basliyorum artik.bir ayim kaldiKızlar regl geldi çok çok mutluyum :)))
Onunla alakasi yoktur canim. Olacagi varmis demekki. Artik önümüze bakalim güzel günler bizi bekler bakalim kim ilk önce hamile kalacakC candy1907
Hosbesli
esinertugrul
@ada_aras
Canlarım ben hamileyken ayagım burkulmuştu düşmüştüm çok hızlı değildi ama korkmuştum biraz
Ondan 2 gün sonra kanamam olmuştu ?
Olabilirmi sebep?
Sizce
Hadi gözümüz aydin hepimiz regl olmusuz bende iki gun önce oldum.önceden regl olmayalim diye dua ederdik simdi ne haldeyiz. Bende folik asite basliyorum artik.bir ayim kaldi
Canım dusuk mu olmustu anlamadım kusura bkmaC candy1907
Hosbesli
esinertugrul
@ada_aras
Canlarım ben hamileyken ayagım burkulmuştu düşmüştüm çok hızlı değildi ama korkmuştum biraz
Olabilirmi sebep?
Sizce
Canım benım kuzenim kızına hamileymiş haberi yoktu hamile oldugundan piknikte ip fln atlamış hatta duvardan atlamış bişey olmadı yanı allah isterse oluyor ben bunu anladım .. hersey kısmet ve kader..C candy1907
Hosbesli
esinertugrul
@ada_aras
Olabilirmi sebep?
Sizce
bende folik asiye devam edicem ben bu ay denemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diycek herşey yolunda mı değil mi bilmiyorum :)Hadi gözümüz aydin hepimiz regl olmusuz bende iki gun önce oldum.önceden regl olmayalim diye dua ederdik simdi ne haldeyiz. Bende folik asite basliyorum artik.bir ayim kaldi
Dur bakalım yarın ola hayrola :) Belki de yerleşme kanaması gibi minik bi sey gelmistir dün ve hamilesindirOlmazsa da at testleri akışına bırak birdahaki ay
Hadi hayırlısı canım benim inşallah sağlıkla gelir bebişin
Ama öyle hemen pes etmek yok kii illa yumurtlama takibi yaptın hemen olucak diye bişey yok ya da olmiycak diye bu işler de biraz sabır lazım Allah ne zaman nasip kısmet ederse gelicek inşallah bebisler bize umut etmek düşüyor
Canım benım kuzenim kızına hamileymiş haberi yoktu hamile oldugundan piknikte ip fln atlamış hatta duvardan atlamış bişey olmadı yanı allah isterse oluyor ben bunu anladım .. hersey kısmet ve kader..
Bende spora başladım başladım dediysem :)) ağırlık vurmak dökmek yok:) 1 saat yürüyüş bir saat bisiklet yapıyorum yani 350 kalori fln ancak yakıyorum:) daha çok yeniyim bende hamile kalırsam korkuyordum ama arkadaşınızı okununca içim rahatladi:)Kizlar benimde bokstan bi arkadasim biraz kanamasi olmus normalde de cok olmadigindan regl oldum heralde demis gecmis. Obur ay kanamasi olmayinca doktora gidiyor 8 haftalik hamile :) kiz ringde dovusuyordu idmanda kaldirdigimiz agirligin haddi hesabi yoktu. Yat kalk kos tekme yumruk... Allah koruyor eger yiyecek ekmegi varsa ne yaparsan yap bisey olmuyor. Tabi ki kendini kollamak lazim ama abartmamaliyiz. Anneannem 8 cocuk dogurmus tarlada capa yaparmis tutun kirarmis son ayina kadar. Biraz sabretmek,oluruna birakmak,cokta sakınmamak lazim diye dusunuyorum.
Bende spora başladım başladım dediysem :)) ağırlık vurmak dökmek yok:) 1 saat yürüyüş bir saat bisiklet yapıyorum yani 350 kalori fln ancak yakıyorum:) daha çok yeniyim bende hamile kalırsam korkuyordum ama arkadaşınızı okununca içim rahatladi:)
Bende denemek istiyorum canim.. doktorum 2 adet dedi ama her doktor farkli diyor.. esimle konustuk deniycez ama kimseye birsey demeyelim dedik bu sefer.cok istiyoruzbende folik asiye devam edicem ben bu ay denemeyi düşünüyorum tabi doktorum ne diycek herşey yolunda mı değil mi bilmiyorum :)
Hadi rastgele canim .. bu ay heyecanli gececekBızde başladık denemelere
Hadi rastgele canim .. bu ay heyecanli gececek
Kızlar benim bat a son 2 ama hiç umudum yok bence kesin adet olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?