2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Tatlim daha 2.ayda bence hemen bi hastalik bi sorun arama. Yine de icin rahat edecekse doktora git ama bence umutsuzluga kapilmak icin daha cook erken

Aynıyız. Hayırlısı demekten başka bir şey yok.

Tatlim daha 2.ayda bence hemen bi hastalik bi sorun arama. Yine de icin rahat edecekse doktora git ama bence umutsuzluga kapilmak icin daha cook erken
canım bende çikolata kisti olduğu için alıma geliyor böyle şeyler ne yazıkki.doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek demişti de şimdi acaba zaman mı kaybedıyorum dıyorum

[bakalım YESIMBOZ, post: 45271121, member: 705729"]Oldum tatlim 2.gun bugun cok sukur. Erkisi gibi yogun degil gibi ama oldu ya buna da sukur. 27sinde doktor randevum var sonra martta denemeler basliyor:)[/QUOTE]

Tmm cnm hadi bakalım

canım bende çikolata kisti olduğu için alıma geliyor böyle şeyler ne yazıkki.doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek demişti de şimdi acaba zaman mı kaybedıyorum dıyorum

O zaman durum farkli canim haklisin. Bi doktorunla gorus bakalim ne diyecek. Guzel haberler alirsin en kisa zamanda insallah.

Canım ben doktoruma sorsam yasak demez eminim ben ağırlık fln çalışamam daha o kadar olmadım vücudum çok hareketsiz kalıyor o yüzden gidiyorum yüzmek çok iyi yüzme havuzu da var spor salonundan malesef yuzmeiyorum sadece spor yaparken izliyorum onları:)

Bende denemek istiyorum canim.. doktorum 2 adet dedi ama her doktor farkli diyor.. esimle konustuk deniycez ama kimseye birsey demeyelim dedik bu sefer.cok istiyoruz
Cnm Zaten Vücudun Hazırsa Hamilelik Olur Değilse Olmaz Yani Beklemenin Anlamı Yok Siz kontrollerinizi Oldunuz Sanırım Kurtajdan Sonra Görürdünüz Herşey Normal İse Beklemeyin Ben Daha Görüşmedim Doktorla Yarın Randevum Ama Bu Halde Gitmek İstemem Yarın Arayıp Konuşurum

Bızde başladık denemelere
Hadi bakalım hayırlısı Kasım veya Aralık anneleri OLURUZ inşallah:)

Hayırlısı bakalım

Hayirlisi olsun tatlim. Ovulasyon takibini birakacak misin? Boyle takip edip olumlu sonuc almayinca bende takip etmesem mi diyorum

Aldığım paketten biraz daha var. Bu ay da takip ederim ama olmazsa bir daha ovulasyon takibi yapmayı düşünmüyorum. Hem onu beklerken stres hem regl beklerken stres vallahi yorucu oldu bu ay.

Evet onceden de cok hareketli degilse bi anda o kadar yorulmayi onermiyolar. Yuzme bilmediginden mi istemediginden mi? Yuzme mis gibi olur vallaha cok rahatlatiyor insani.

Evet onceden de cok hareketli degilse bi anda o kadar yorulmayi onermiyolar. Yuzme bilmediginden mi istemediginden mi? Yuzme mis gibi olur vallaha cok rahatlatiyor insani.
Bilmiyorum canım yüzmesini birde 80 yaşında ki kadınları görüyorum saat 8 de yuzuyorlar regl bitsin kurs alacam :)

Kızlar yumurtama günlerinizi takıp için bu cihazdan kullanan var mı ben de düşünüyorum ama bir daha mı ay kullanıp hamile kalan çok yumurtama günlerimiz hep 14 gün olmuyor malesef

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-21-13-46-08.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar yumurtama günlerinizi takıp için bu cihazdan kullanan var mı ben de düşünüyorum ama bir daha mı ay kullanıp hamile kalan çok yumurtama günlerimiz hep 14 gün olmuyor malesef

Bunu bilmiyorum canim laboquick aldim ben tek seferlik yapiyorsun hamilelik testi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…