Olsun canim olursanda saglik olsun bakalim daha olmadan umit kesilmezz :)Kızlar benim bat a son 2 ama hiç umudum yok bence kesin adet olacağım :)
Tatlim daha 2.ayda bence hemen bi hastalik bi sorun arama. Yine de icin rahat edecekse doktora git ama bence umutsuzluga kapilmak icin daha cook erkenselam kızlar.sanırım bu ay da olmadı.dün pembemsi bugün de kahverengi ama şeffafla karışık akıntı geldi.sanırım regl olacam yani şeffafla karışık olması şaşırttı benı hiç öyle olmazdı ama hafif agrılarım başladı regl olacağım sanırım.bu ikinci aydı ya
ovulasyon testıne göre denedik halbuki
tüplerimde mı sorun var dıye dusunmeye basladım artık
selam kızlar.sanırım bu ay da olmadı.dün pembemsi bugün de kahverengi ama şeffafla karışık akıntı geldi.sanırım regl olacam yani şeffafla karışık olması şaşırttı benı hiç öyle olmazdı ama hafif agrılarım başladı regl olacağım sanırım.bu ikinci aydı ya
ovulasyon testıne göre denedik halbuki
tüplerimde mı sorun var dıye dusunmeye basladım artık
canım bende çikolata kisti olduğu için alıma geliyor böyle şeyler ne yazıkki.doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek demişti de şimdi acaba zaman mı kaybedıyorum dıyorumTatlim daha 2.ayda bence hemen bi hastalik bi sorun arama. Yine de icin rahat edecekse doktora git ama bence umutsuzluga kapilmak icin daha cook erken
öyle tabi ki canım.işte çikolata kistim olunca kafam karışıyor yani.bakalım bi doktorumu arayım bariAynıyız. Hayırlısı demekten başka bir şey yok.
canım bende çikolata kisti olduğu için alıma geliyor böyle şeyler ne yazıkki.doktor 6 ay dene olmazsa tüp bebek demişti de şimdi acaba zaman mı kaybedıyorum dıyorum
inşallah canım hepimiz alırız inşallah güzel haberlerO zaman durum farkli canim haklisin. Bi doktorunla gorus bakalim ne diyecek. Guzel haberler alirsin en kisa zamanda insallah.
Canım ben doktoruma sorsam yasak demez eminim ben ağırlık fln çalışamam daha o kadar olmadım vücudum çok hareketsiz kalıyor o yüzden gidiyorum yüzmek çok iyi yüzme havuzu da var spor salonundan malesef yuzmeiyorum sadece spor yaparken izliyorum onları:)Ben bu konuyu ozellikle sordum doktoruma. Boksa ara ver diyorum tek sebebi asiri derecede yorulman dinlenememen dedi. Ama onun disinda 3-5kilo arasi agirlikla karnini sikistirmadigin surece(9.ayda bile) kollarin icin calisabilirsin dedi. Bunun yaninda kismet olurda hamile olursam ilk uc ay eger riskli bi gebeligin olmazsa yuzme ve cok yuksek tempo olmamak kaydiyla(vucut isini cok yukseltmemek icin)yuruyus yapabilirsin gonul rahatligiyla dedi.
Acikcasi hamilelik kilosundan odu kopan bi insan degilim ama neden sadece gerektigi kadar kilo alip normal dogum sansini arttirip bi da dogum sonrasi kisa surede eski halime donmeyeyim dimi ama?:) Hamilelikte kesinlikle doktora danismak gerek ama soylemeden gecmeyelim :)
Cnm Zaten Vücudun Hazırsa Hamilelik Olur Değilse Olmaz Yani Beklemenin Anlamı Yok Siz kontrollerinizi Oldunuz Sanırım Kurtajdan Sonra Görürdünüz Herşey Normal İse Beklemeyin Ben Daha Görüşmedim Doktorla Yarın Randevum Ama Bu Halde Gitmek İstemem Yarın Arayıp KonuşurumBende denemek istiyorum canim.. doktorum 2 adet dedi ama her doktor farkli diyor.. esimle konustuk deniycez ama kimseye birsey demeyelim dedik bu sefer.cok istiyoruz
Hadi bakalım hayırlısı Kasım veya Aralık anneleri OLURUZ inşallah:)Bızde başladık denemelere
Cnm Zaten Vücudun Hazırsa Hamilelik Olur Değilse Olmaz Yani Beklemenin Anlamı Yok Siz kontrollerinizi Oldunuz Sanırım Kurtajdan Sonra Görürdünüz Herşey Normal İse Beklemeyin Ben Daha Görüşmedim Doktorla Yarın Randevum Ama Bu Halde Gitmek İstemem Yarın Arayıp Konuşurum
Hadi bakalım hayırlısı Kasım veya Aralık anneleri OLURUZ inşallah:)
Hayirlisi olsun tatlim. Ovulasyon takibini birakacak misin? Boyle takip edip olumlu sonuc almayinca bende takip etmesem mi diyorum
Canım ben doktoruma sorsam yasak demez eminim ben ağırlık fln çalışamam daha o kadar olmadım vücudum çok hareketsiz kalıyor o yüzden gidiyorum yüzmek çok iyi yüzme havuzu da var spor salonundan malesef yuzmeiyorum sadece spor yaparken izliyorum onları:)
Bilmiyorum canım yüzmesini birde 80 yaşında ki kadınları görüyorum saat 8 de yuzuyorlar regl bitsin kurs alacam :)Evet onceden de cok hareketli degilse bi anda o kadar yorulmayi onermiyolar. Yuzme bilmediginden mi istemediginden mi? Yuzme mis gibi olur vallaha cok rahatlatiyor insani.
Kızlar yumurtama günlerinizi takıp için bu cihazdan kullanan var mı ben de düşünüyorum ama bir daha mı ay kullanıp hamile kalan çok yumurtama günlerimiz hep 14 gün olmuyor malesef
Yok cnm bu kayıt ediyo bilgilerini bende düşündüm ama bu ay normal ovulaayon testleri ile yapacam hatta forum da bu konu ile ilgili konu açılmış bayağı hamile kalan olmuşBunu bilmiyorum canim laboquick aldim ben tek seferlik yapiyorsun hamilelik testi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?