2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

İyi akşamlaar :)
Bugun kendimi spora verdim, canım cıktı resmen Simdi de mayıştım öyle oturuyorum valla :))
Sen nasılsın, napıyosun canım?
walla bu gün eşimle gezdm eve geliyorken ağlamaya basladım bana ne oluyor anlamadım

Hayırdır canım niye ki? Bak bu bebek meselesindense böyle stres, üzüntü yaparsan hiçbir faydası olmaz ki
inanırmısın hiç ama hiç takmıyorum 1 aydır kendim de rahatım anlamdım bir anda oldu sinirlendim gerildim anladım adamda anlamdı

Regl ağrısı da pek fena oluyor hani. Moraller bozuk degil ama di mi? Umut yitirmek yok

Valla be yalan söyleyeyim başta bozuldu. Oturdum ağladım hatta. Sonra Allah razı olsun eşim teselli etti daha bu 2. ay dur bakalım diye. Sonra düşündüm benim kadar o da üzülüyor kendimizi şimdiden yıpratmanın anlamı yok :)

Yaa canım evet haklısın elinde olmadan üzülür insan ama neyse toparlamıssın kendini :) Cok yeni daha 2 ay olmaması kadar normal bi sey yok. Sabredelim bakalım, insallah bebisin cok bekletmez seni

Yaa canım evet haklısın elinde olmadan üzülür insan ama neyse toparlamıssın kendini :) Cok yeni daha 2 ay olmaması kadar normal bi sey yok. Sabredelim bakalım, insallah bebisin cok bekletmez seni

Âmin inşallah:)

Kizlar bir arkadaşım yumurtlama gününde sabah gün aşırı ilişki ve sonrasında yataktan kalkmamis ilk aydan hamile kaldı

Bilmem faydası olur mu ama denemek lazım bi de ayaklarını biraz yuksek yere koyan ya da yastık koyan da çok ama belli olmaz tabii hayırlısı

bn dedim onu bu ay sabah ki ilişki daha saglık bele yastık ayklar yukarı kaldrym bir süre kalmyorum

Yumurtlama günlerinde belime yastık koyup ayaklarımı da yatak başının üzerine kaldırıp yattım hatta 1saat yerimden kalkmadım. Olmayınca olmuyor yani :)

Yumurtlama günlerinde belime yastık koyup ayaklarımı da yatak başının üzerine kaldırıp yattım hatta 1saat yerimden kalkmadım. Olmayınca olmuyor yani :)
Kızlarr ya nolur hemen hamile kalmak için sabırsız olmayın önce sağlıklı hamile kalmak için Allah'a dua edin önemli olan sağlıkli hamile kalmak ben bi sene de 2 kez hamile kaldım ama malesef ki ikiside hüsranla sonuçlandı. Şimdi anladım ki Allah nasip kısmet etmedikçe hamile de kalsan doğurcan diye bi garanti yok. O yüzden Allah bana da sizlerede sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin hayirlisiyla inşallah. Bak benim akrabam vardı tam 7 sene hamile kalamadı her yolu denedi tam 40 yasindaydi ve sonunda sabrinin mükafatını Allah verdi bebisi oldu :) Bize düşen en önemli şey sabir etmek ve dua etmek canlarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…