2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım ilk hamileligimde doktorum kendini çok zorlamadan normal yasantina devam edebilirsin demisti. Yürüyüşte yapmıştım ,yaza denk gelmişti denize de girmiştim hatta bisiklete bile binmistim .çok şükür kızıma hicbirsey olmadı. Tabi riskli hamileliğim yoktu. Herşeyin fazlası zarar kilo almak sadece görüntü için değil ki fazla kilo bebekte ve annede sağlık sorunlarına neden olabilir doğumun da zorlaştırir.hersey kararında guzel

O kadar doğru söylüyorsun ki.. Evet üzülüyorum insan hevesleniyor çünkü. Ancak ben de hep sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir Bebek için dua ediyorum. Kısmetimizde varsa gelir bulur bizi :)

Yumurtlama günlerinde belime yastık koyup ayaklarımı da yatak başının üzerine kaldırıp yattım hatta 1saat yerimden kalkmadım. Olmayınca olmuyor yani :)

Canım Dur bakalım daha ilk aylar ortalama 6 ay 1 yil diyor zaten doktorlar ki ben gittigimde söyle dedi "bir yıl boyunca haftada 3 kere düzenli ilişki olmasına rağmen gebe kalinmiyorsa o zaman bakıyoruz" ben de hiç deneme yoktu meraktan kontrol amaçlı gitmiştim yumurtaliklarima baktirmaya

aynen öyle canm benim ablamın 10 yıldır olmuyor rabbim isterse ol derse olur ben her zaman hayırlısın istiyorum o geleceği vakit ve satti bilir rabbim nasip eder inş hepimize

ben kontrole gittim canım içerde bir şey kalmamış dedi.

Günaydınn
Bata 1 hafta var bu ay sanırım olmıcak öyle hıssedıyorum
Çok fazla dusunuyorum saçma sapan her şeyi acaba belirti mi diye araştırıyorum
Allah sağlıklı gebelik ve bebek versin inşallah önemli olan o :)

benimde 1 haftakaldı rahat ol varsa zaten bize haber vericklere zaten rabbim hayırlısın versin kucağımıza sağ salim alalım bebişlerimizi

benimde 1 haftakaldı rahat ol varsa zaten bize haber vericklere zaten rabbim hayırlısın versin kucağımıza sağ salim alalım bebişlerimizi

amin canım. 1 hafta sonra inşallah beraber alırız haberlerimizi
ben bi de stres olmıcam ilk aydan zaten hemen olmaz diye tembihlemiştim kendimi
ama öyle olmuyomuş :)

amin canım. 1 hafta sonra inşallah beraber alırız haberlerimizi
ben bi de stres olmıcam ilk aydan zaten hemen olmaz diye tembihlemiştim kendimi
ama öyle olmuyomuş :)
bu nasip bazıları korunmayı bırakır hemen hamile kalır bazıları yani benim gibi olanlar 7 ay olur ama bebiş gelmez ama bunda bir hayır vardır demek en doğur nasip kismet hayırlısıyla olsun bebişler kendini yıpratma 6 ay 1 sene zamanı var olur :)

Bende işdeyim

Ya kızlar ben kürtajdan 12 gün sonra gtmiştim konuşmaya doktorumla doktorum agrın kanamanın yoksa bakmaya gerek yok demişti

Neyapayım gitmelimiyim ?

öyle tabi nasip bu işler bir sebebi vardır illaki
beklicez bebişlerimizi sabırla :)
aynen öyle sabır öğrenicez bende çok sabırsızım ama kendim yıpartsam rabbğm istediğinde olacak olay bu en buyu sey dua etmek bizim için gerekin yapıcaz rabbime sığıncaz

Gunaydin herkese kizlar. Bugun hic calisasim yok asiri agrim var reglden dolayi ve cok yorgunluk yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…