- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Canım ilk hamileligimde doktorum kendini çok zorlamadan normal yasantina devam edebilirsin demisti. Yürüyüşte yapmıştım ,yaza denk gelmişti denize de girmiştim hatta bisiklete bile binmistim .çok şükür kızıma hicbirsey olmadı. Tabi riskli hamileliğim yoktu. Herşeyin fazlası zarar kilo almak sadece görüntü için değil ki fazla kilo bebekte ve annede sağlık sorunlarına neden olabilir doğumun da zorlaştırir.hersey kararında guzelBen bu konuyu ozellikle sordum doktoruma. Boksa ara ver diyorum tek sebebi asiri derecede yorulman dinlenememen dedi. Ama onun disinda 3-5kilo arasi agirlikla karnini sikistirmadigin surece(9.ayda bile) kollarin icin calisabilirsin dedi. Bunun yaninda kismet olurda hamile olursam ilk uc ay eger riskli bi gebeligin olmazsa yuzme ve cok yuksek tempo olmamak kaydiyla(vucut isini cok yukseltmemek icin)yuruyus yapabilirsin gonul rahatligiyla dedi.
Acikcasi hamilelik kilosundan odu kopan bi insan degilim ama neden sadece gerektigi kadar kilo alip normal dogum sansini arttirip bi da dogum sonrasi kisa surede eski halime donmeyeyim dimi ama?:) Hamilelikte kesinlikle doktora danismak gerek ama soylemeden gecmeyelim :)
Kızlarr ya nolur hemen hamile kalmak için sabırsız olmayın önce sağlıklı hamile kalmak için Allah'a dua edin önemli olan sağlıkli hamile kalmak ben bi sene de 2 kez hamile kaldım ama malesef ki ikiside hüsranla sonuçlandı. Şimdi anladım ki Allah nasip kısmet etmedikçe hamile de kalsan doğurcan diye bi garanti yok. O yüzden Allah bana da sizlerede sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin hayirlisiyla inşallah. Bak benim akrabam vardı tam 7 sene hamile kalamadı her yolu denedi tam 40 yasindaydi ve sonunda sabrinin mükafatını Allah verdi bebisi oldu :) Bize düşen en önemli şey sabir etmek ve dua etmek canlarimmm
Yumurtlama günlerinde belime yastık koyup ayaklarımı da yatak başının üzerine kaldırıp yattım hatta 1saat yerimden kalkmadım. Olmayınca olmuyor yani :)
aynen öyle canm benim ablamın 10 yıldır olmuyor rabbim isterse ol derse olur ben her zaman hayırlısın istiyorum o geleceği vakit ve satti bilir rabbim nasip eder inş hepimizeKızlarr ya nolur hemen hamile kalmak için sabırsız olmayın önce sağlıklı hamile kalmak için Allah'a dua edin önemli olan sağlıkli hamile kalmak ben bi sene de 2 kez hamile kaldım ama malesef ki ikiside hüsranla sonuçlandı. Şimdi anladım ki Allah nasip kısmet etmedikçe hamile de kalsan doğurcan diye bi garanti yok. O yüzden Allah bana da sizlerede sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin hayirlisiyla inşallah. Bak benim akrabam vardı tam 7 sene hamile kalamadı her yolu denedi tam 40 yasindaydi ve sonunda sabrinin mükafatını Allah verdi bebisi oldu :) Bize düşen en önemli şey sabir etmek ve dua etmek canlarimmm
aynen işteym günaydın :)Günaydın kızlaaarkızlaaar
İşe gidenler erkenden kalktı
Cnm Zaten Vücudun Hazırsa Hamilelik Olur Değilse Olmaz Yani Beklemenin Anlamı Yok Siz kontrollerinizi Oldunuz Sanırım Kurtajdan Sonra Görürdünüz Herşey Normal İse Beklemeyin Ben Daha Görüşmedim Doktorla Yarın Randevum Ama Bu Halde Gitmek İstemem Yarın Arayıp Konuşurum
benimde 1 haftakaldı rahat ol varsa zaten bize haber vericklere zaten rabbim hayırlısın versin kucağımıza sağ salim alalım bebişlerimiziGünaydınn
Bata 1 hafta var bu ay sanırım olmıcak öyle hıssedıyorum
Çok fazla dusunuyorum saçma sapan her şeyi acaba belirti mi diye araştırıyorum
Allah sağlıklı gebelik ve bebek versin inşallah önemli olan o :)
benimde 1 haftakaldı rahat ol varsa zaten bize haber vericklere zaten rabbim hayırlısın versin kucağımıza sağ salim alalım bebişlerimizi
bu nasip bazıları korunmayı bırakır hemen hamile kalır bazıları yani benim gibi olanlar 7 ay olur ama bebiş gelmez ama bunda bir hayır vardır demek en doğur nasip kismet hayırlısıyla olsun bebişler kendini yıpratma 6 ay 1 sene zamanı var olur :)amin canım. 1 hafta sonra inşallah beraber alırız haberlerimizi
ben bi de stres olmıcam ilk aydan zaten hemen olmaz diye tembihlemiştim kendimi
ama öyle olmuyomuş :)
aynen öyle sabır öğrenicez bende çok sabırsızım ama kendim yıpartsam rabbğm istediğinde olacak olay bu en buyu sey dua etmek bizim için gerekin yapıcaz rabbime sığıncazöyle tabi nasip bu işler bir sebebi vardır illaki
beklicez bebişlerimizi sabırla :)
kontrol amaçlı gitt benceBende işdeyim
Ya kızlar ben kürtajdan 12 gün sonra gtmiştim konuşmaya doktorumla doktorum agrın kanamanın yoksa bakmaya gerek yok demişti
Neyapayım gitmelimiyim ?
Gunaydin herkese kizlar. Bugun hic calisasim yok asiri agrim var reglden dolayi ve cok yorgunluk yapiyor
kontrol amaçlı gitt bence
Gunaydin herkese kizlar. Bugun hic calisasim yok asiri agrim var reglden dolayi ve cok yorgunluk yapiyor
ay bu gün bnde öyleydim sabah hiç çalşım yoktu ama şimdi iyi geçmiş olsun cnmGunaydin herkese kizlar. Bugun hic calisasim yok asiri agrim var reglden dolayi ve cok yorgunluk yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?