yani gtt benceDimi gitmeliyim
günaydın kızlar bende işteyim sürekli yazmıyorum ama hep takipteyim herşeyden haberim var :) yeşimcim biz beraber regli oluyoduk benim 3 gün gecikti adet tarihlerim 27 kasım-26aralık-22ocak normalde hiç gecikmez hatta erken gelir biz ilaçla korunmuyoruz dikkat ediyoruz 5aylık evliyim sonbaharda hamilelik düşünüyorum sizce normal mi gecikme
bilmiyorum ki canım benim reglim çok ağrılıdır yataklık oluyorum o derece gelmeden bikaç gün önce başlar ağrılarım bu ay ağrım falanda yok çok şiş hissediyorum kendimi çok huzursuzum biran önce olmak istiyorum bekle mi diyosunMerhaba canim. Yani geri cekilmede de yine risk var ama havalardan falan da olabilir. 1 hafta gecikme olursa bi test yaparsin bence.
günaydın kızlar bende işteyim sürekli yazmıyorum ama hep takipteyim herşeyden haberim var :) yeşimcim biz beraber regli oluyoduk benim 3 gün gecikti adet tarihlerim 27 kasım-26aralık-22ocak normalde hiç gecikmez hatta erken gelir biz ilaçla korunmuyoruz dikkat ediyoruz 5aylık evliyim sonbaharda hamilelik düşünüyorum sizce normal mi gecikme
Merhaba hanımlaar, pazartesi sendromu herkesi vurmus gordugum kadarıyla :) Ben de işe gelir gelmez tez hocamla görüstüm, sözde ayak üstü 5-10 dakikalıgına ugramıstım, yarım saatten önce cıkamadım yine
Bugun burası da günesli, ogleden sonra koşmaya çıkayım diyorum, pek enerjik hissediyorum kendimi bu günlerde. Reglime de 4-5 gün kaldı, gögüsler acımaya başladı. Bir ayı daha geride bırakıp mayısa adım adım yaklastıgımı hissediyorum
Hadi bakalım ölü topragını silkelim üzerimizden, negatif düsünceleri atalııım. Pozitif düsünelim her sey pozitif ve güzel olsuuun!
Evet ciddi ciddi anne adaylık yoluna giriyorsun canım :) Cok heyecanlı :))Ay senin pozitif enerjini yesinler :) Allah bozmasin canim benim :) Su reglim gecse iyi haberi alsam da icim rahatlasa. Reglden mi havadan mi bilmiyorum bi de atesim cikti ki sorma. Resmen Subattan nefret ettim hastalik ve soguk havadan.
Bi ana once mart gelsinHemen olmayacagini dusunsem de o yola girmek bile cok heyecan verici.
ya bilemiyorum kızlar biraz daha mı beklesem diyorum karışık duygular içindeyim yeşimcim geçmiş olsun canım hem regli hemde üşütmüşsün galiba çok zordur bilirim bol bol bitki çayı iç sıcak iyi gelir işyerinde yapacak başka bişey yokBence test yap cnm
süper cnm inşallah bu ay senin için verimli gecerben kontrole gittim canım içerde bir şey kalmamış dedi.
cnm bence git görün ağrın olmayabilir ama yinede bakması lazımBende işdeyim
Ya kızlar ben kürtajdan 12 gün sonra gtmiştim konuşmaya doktorumla doktorum agrın kanamanın yoksa bakmaya gerek yok demişti
Neyapayım gitmelimiyim ?
GEÇMİŞ OLSUN RABBİM EN KISA ZAMNDA ŞİFANI VERSİNslm kızlar nasılsınız ben halen hastayım ilaclar fayda etmiyo hamile olduğu. için fazla ilacda vermiyolar sol kulam kapandı duymuyorum kulamdan ağrı başıma gözüme vuruyo bugün kontrolüm.vardı bebeğimin kalbini dinledim allaha şükür o iyi sonra kulağımı gösterdim orta kulak intihapı olmuşum iki kutu hap verdi dua edin inşallah gecer ağrıdan duramıyom sürekli yatıyorum
slm kızlar nasılsınız ben halen hastayım ilaclar fayda etmiyo hamile olduğu. için fazla ilacda vermiyolar sol kulam kapandı duymuyorum kulamdan ağrı başıma gözüme vuruyo bugün kontrolüm.vardı bebeğimin kalbini dinledim allaha şükür o iyi sonra kulağımı gösterdim orta kulak intihapı olmuşum iki kutu hap verdi dua edin inşallah gecer ağrıdan duramıyom sürekli yatıyorum
süper cnm inşallah bu ay senin için verimli gecer
cnm bence git görün ağrın olmayabilir ama yinede bakması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?