gunaydiin. Aaa ne olacak 3 tee ? :)
Ben 1 tane alıyorum canım, hatta arada bir unuttugum oluyor :)Kızlar folik asit gunde kac tane içiyor sunuz ben 1 dıye hatırlıyorum?
1 tane cnmKızlar folik asit gunde kac tane içiyor sunuz ben 1 dıye hatırlıyorum?
İlk gün ağrıdan öldüm kanamam normal adet ağrılarından fazlaydı sende de öyle oldu mu birde küçük minik minik parçalar geliyor wc ye bunlar normal mi ya2 sabah akşam
İlk gün ağrıdan öldüm kanamam normal adet ağrılarından fazlaydı sende de öyle oldu mu birde küçük minik minik parçalar geliyor wc ye bunlar normal mi ya
yaaaaa patladım bu gün işlere bitsinn evimi karısı çocuklarım anası olasım var ya bu ne gıcık bir gün :)
Evet ciddi ciddi anne adaylık yoluna giriyorsun canım :) Cok heyecanlı :))
slm kızlar nasılsınız ben halen hastayım ilaclar fayda etmiyo hamile olduğu. için fazla ilacda vermiyolar sol kulam kapandı duymuyorum kulamdan ağrı başıma gözüme vuruyo bugün kontrolüm.vardı bebeğimin kalbini dinledim allaha şükür o iyi sonra kulağımı gösterdim orta kulak intihapı olmuşum iki kutu hap verdi dua edin inşallah gecer ağrıdan duramıyom sürekli yatıyorum
ya bilemiyorum kızlar biraz daha mı beklesem diyorum karışık duygular içindeyim yeşimcim geçmiş olsun canım hem regli hemde üşütmüşsün galiba çok zordur bilirim bol bol bitki çayı iç sıcak iyi gelir işyerinde yapacak başka bişey yok
Kızlar folik asit gunde kac tane içiyor sunuz ben 1 dıye hatırlıyorum?
Senden benden sin kuzu ya bıktım calışmktan persem kayın valdem ve kayın pederim geliyor 15 gün bizdeler cocuk yapımına 15 gün ara vermekteyımYemin ederim dunden beri aklimdan bu geciyor ahhaha
Senden benden sin kuzu ya bıktım calışmktan persem kayın valdem ve kayın pederim geliyor 15 gün bizdeler cocuk yapımına 15 gün ara vermekteyım
günaydınnn nasılsınGünaydın canlar
adet olacam 29 da zaten bitmesinde son 2 gün sonra gidiyorlar napyımm ay bir dur 5 dk size torun yapamm lazım diyim ben rahat edemem öyle
Ben olsam ara vermedim
Senden benden sin kuzu ya bıktım calışmktan persem kayın valdem ve kayın pederim geliyor 15 gün bizdeler cocuk yapımına 15 gün ara vermekteyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?