2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kesinlikle birde kadınlık kolay derler yemişim

ne kolayı ancım ev kadına iş kadına çocuk bakım doğum kadına erkeler vir calışyor sünet oluyor bir de asker gidiyor biz hep çalış çalış ama genede yapcak birsey yok doğanın kanu bu :)

Sagol tatlim cok tesekkur ederim. Dikkat etmeye calisiyorum subat bi bitse havalar isinsa daha da iyi olcam insallah. Tam yaz kiziyim zerre sevmiyorum kari soguk havayi Sen test yaptin mi?
günaydın herkese çok güzel bir gün olur inşallah :) canım vala bende tam yaz kızıyım kışı soğuğu hiç sevmem dün diyordum yaz gibisi var mı diye az kaldı ama sabır :) yapmadım canım ya elim bir türlü gitmiyor çok şişim zaten

Sabir vallahi... az kaldi. Peki normalde de gecer miydi boyle arada?

sanş zaten o kuzum dur dur mısafir yumurtlama zamanıda gelir ama ben sunu düşünüyorum eskide yumurtlama zamanı bilen kadın yoktu nasıl heme tutuyordu ya

eskiden doğum kontrol yöntemleri pek kullanılmadığından illaki tutuyodur birinden biri
rahmetli annanem 12 tane doğuruvermiş her gün yumurtlamış mübarek

Sabir vallahi... az kaldi. Peki normalde de gecer miydi boyle arada?
hayır hiç geçmezdi özellikle evlendikten sonra hep daha erken oldu sabah eczaneden test alacaktım bayan yoktu bende utandım alamadım :) ilk defa yapacam nasıl yapıldığınıda bilmiyorum bide kendimi hazır hissetmiyorum galiba çok karışığım yazdıklarımdan da belli oluyo sanırım

eskiden doğum kontrol yöntemleri pek kullanılmadığından illaki tutuyodur birinden biri
rahmetli annanem 12 tane doğuruvermiş her gün yumurtlamış mübarek

Sorma yaa anneannemde 8 dogum yapmis. Diyor ki kizim biz ne kanama zamani bilirdik ne cocuk ne zaman yapilir. Isten gucten tarlayla hayvanlarla ugrasmaktan biz gebe oldugumuzu 3-4 aylikken ogrenirdik. Normal yasamaya da devam ederdik diyo :)

Yaa olay ciddiyete binince endise korku cok normal. Ne yalan soyleyeyim hem endise hemde ya yoksa korkusu yuzunden 1 hafta gecmeden yapamam bende sanirim. O yuzden hazir hissettiginde yap. Ama cokta gec kalma kismetse eger hamileysen bi muayene etsin bo gorsun doktor adet gunun gecti sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…