adet olacam 29 da zaten bitmesinde son 2 gün sonra gidiyorlar napyımm ay bir dur 5 dk size torun yapamm lazım diyim ben rahat edemem öyle
iyim şükkür işteyim geneTeşekkürler cnm sen nasılsın
bakalım belkide adet olmıycam bebiş olcak cifte sevinç olur eşişmde bana :)Ahahah cok iyi yaaNeyse ki yumurtlamaya denk gelmiyo anladigim kadariyla
walla bu kadınlar cilesi hiç bityor işte iş sitresi evde temizlik ee hep siteresteyiz cocuklar nasıl tutusun doğuralım kadın yerinde durmuyor ki anacım :)Bende işteğim
walla bu kadınlar cilesi hiç bityor işte iş sitresi evde temizlik ee hep siteresteyiz cocuklar nasıl tutusun doğuralım kadın yerinde durmuyor ki anacım :)
ne kolayı ancım ev kadına iş kadına çocuk bakım doğum kadına erkeler vir calışyor sünet oluyor bir de asker gidiyor biz hep çalış çalış ama genede yapcak birsey yok doğanın kanu bu :)Kesinlikle birde kadınlık kolay derler yemişim
adet olacam 29 da zaten bitmesinde son 2 gün sonra gidiyorlar napyımm ay bir dur 5 dk size torun yapamm lazım diyim ben rahat edemem öyle
Ara vermeyin yahu niye ara veriyorsunuzInsan bi firsat bulur
sanş zaten o kuzum dur dur mısafir yumurtlama zamanıda gelir ama ben sunu düşünüyorum eskide yumurtlama zamanı bilen kadın yoktu nasıl heme tutuyordu yaBen annemler buradayken ara vermiştim tam da yumurtlama Zaman'larına :))))
günaydın herkese çok güzel bir gün olur inşallah :) canım vala bende tam yaz kızıyım kışı soğuğu hiç sevmem dün diyordum yaz gibisi var mı diye az kaldı ama sabır :) yapmadım canım ya elim bir türlü gitmiyor çok şişim zatenSagol tatlim cok tesekkur ederim. Dikkat etmeye calisiyorum subat bi bitse havalar isinsa daha da iyi olcam insallah. Tam yaz kiziyim zerre sevmiyorum kari soguk havayiSen test yaptin mi?
bakalım belkide adet olmıycam bebiş olcak cifte sevinç olur eşişmde bana :)
günaydın herkese çok güzel bir gün olur inşallah :) canım vala bende tam yaz kızıyım kışı soğuğu hiç sevmem dün diyordum yaz gibisi var mı diye az kaldı ama sabır :) yapmadım canım ya elim bir türlü gitmiyor çok şişim zaten
sanş zaten o kuzum dur dur mısafir yumurtlama zamanıda gelir ama ben sunu düşünüyorum eskide yumurtlama zamanı bilen kadın yoktu nasıl heme tutuyordu ya
Günaydın hanımlar:)
bende 2.gebeliği düşünüyorum 2016 da inşallah.Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin :) benimde bat yarın inşallah gelmeeezzz :) :) :)
hayır hiç geçmezdi özellikle evlendikten sonra hep daha erken oldu sabah eczaneden test alacaktım bayan yoktu bende utandım alamadım :) ilk defa yapacam nasıl yapıldığınıda bilmiyorum bide kendimi hazır hissetmiyorum galiba çok karışığım yazdıklarımdan da belli oluyo sanırımSabir vallahi... az kaldi. Peki normalde de gecer miydi boyle arada?
eskiden doğum kontrol yöntemleri pek kullanılmadığından illaki tutuyodur birinden biri
rahmetli annanem 12 tane doğuruvermiş her gün yumurtlamış mübarek
hayır hiç geçmezdi özellikle evlendikten sonra hep daha erken oldu sabah eczaneden test alacaktım bayan yoktu bende utandım alamadım :) ilk defa yapacam nasıl yapıldığınıda bilmiyorum bide kendimi hazır hissetmiyorum galiba çok karışığım yazdıklarımdan da belli oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?