2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Sorma yaa anneannemde 8 dogum yapmis. Diyor ki kizim biz ne kanama zamani bilirdik ne cocuk ne zaman yapilir. Isten gucten tarlayla hayvanlarla ugrasmaktan biz gebe oldugumuzu 3-4 aylikken ogrenirdik. Normal yasamaya da devam ederdik diyo :)

aynen öyle biri sırtında biri karnında diğerleri etrafta :)

dimi ama o zaman hersey doğal katkıl birsey yok bilet ne nerden nasıl oluyor bilmiyor şimdi bilyoruz ondan olmuyor

her şey doğal tabi hormonlu şey yok
pko mu bilinirdi önceden.
hormonlarımız bozuldu tüm bu şeylerden

aynen öyle biri sırtında biri karnında diğerleri etrafta :)

her şey doğal tabi hormonlu şey yok
pko mu bilinirdi önceden.
hormonlarımız bozuldu tüm bu şeylerden
aynen öyle doğal mahsul yok ki sehirde gerçi artk köylerde bile kalmadı

bugünle beraber 5 gün gecikti çok teşekkür ederim canım sanırım ilk fırsatta bir test almalıyım eşimede hiçbişey söylemedim ümitlenip sonra üzülmesin diye

hayırlısı olsun canım ya zaten ne adet belirtilerim var ne hamilelik ama adet olmadım diye çok huzursuzum gerginim test yapmış mıydın sen
hem kan hem idral yaptırdım çıkmadı
ama doktor sey dedi bu gecikmeler rahimin hamileye hazarılandığı için olduğun söyledi 10 gün bekletiyor zaten 10 gün içinde net beli oluyor ben 9. günde oldum adet

hem kan hem idral yaptırdım çıkmadı
ama doktor sey dedi bu gecikmeler rahimin hamileye hazarılandığı için olduğun söyledi 10 gün bekletiyor zaten 10 gün içinde net beli oluyor ben 9. günde oldum adet
kısmet artık bakalım ne olacak ben hiçbişey yapmadım inşallah martta hamilelik haberini alırız o zaman canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…