dimi ama o zaman hersey doğal katkıl birsey yok bilet ne nerden nasıl oluyor bilmiyor şimdi bilyoruz ondan olmuyoreskiden doğum kontrol yöntemleri pek kullanılmadığından illaki tutuyodur birinden biri
rahmetli annanem 12 tane doğuruvermiş her gün yumurtlamış mübarek
hoşgeldin canım inş hayırlısyla alırsın kucağınaGünaydın hanımlar:)
bende 2.gebeliği düşünüyorum 2016 da inşallah.Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin :) benimde bat yarın inşallah gelmeeezzz :) :) :)
Sorma yaa anneannemde 8 dogum yapmis. Diyor ki kizim biz ne kanama zamani bilirdik ne cocuk ne zaman yapilir. Isten gucten tarlayla hayvanlarla ugrasmaktan biz gebe oldugumuzu 3-4 aylikken ogrenirdik. Normal yasamaya da devam ederdik diyo :)
dimi ama o zaman hersey doğal katkıl birsey yok bilet ne nerden nasıl oluyor bilmiyor şimdi bilyoruz ondan olmuyor
aynen öyle doğal mahsul yok ki sehirde gerçi artk köylerde bile kalmadıaynen öyle biri sırtında biri karnında diğerleri etrafta :)
her şey doğal tabi hormonlu şey yok
pko mu bilinirdi önceden.
hormonlarımız bozuldu tüm bu şeylerden
bugünle beraber 5 gün gecikti çok teşekkür ederim canım sanırım ilk fırsatta bir test almalıyım eşimede hiçbişey söylemedim ümitlenip sonra üzülmesin diyeYaa olay ciddiyete binince endise korku cok normal. Ne yalan soyleyeyim hem endise hemde ya yoksa korkusu yuzunden 1 hafta gecmeden yapamam bende sanirim. O yuzden hazir hissettiginde yap. Ama cokta gec kalma kismetse eger hamileysen bi muayene etsin bo gorsun doktor adet gunun gecti sonucta.
inş vardır bnm gecen ay 9 gün gecikti ama rengli oldm sonrabugünle beraber 5 gün gecikti çok teşekkür ederim canım sanırım ilk fırsatta bir test almalıyım eşimede hiçbişey söylemedim ümitlenip sonra üzülmesin diye
hayırlısı olsun canım ya zaten ne adet belirtilerim var ne hamilelik ama adet olmadım diye çok huzursuzum gerginim test yapmış mıydın seninş vardır bnm gecen ay 9 gün gecikti ama rengli oldm sonra
Hoşbulduk canım inşallah Allah hepimize nasip etsinhoşgeldin canım inş hayırlısyla alırsın kucağına
Canım bnde folbıol gunde 1 .. demek dogru bilyrmm tesekkurlerBildigim kadariyla markasina gore degisiyor canim. mg farki oldugu icin. Ben folbiol kullaniyorum gunde 1 tane. hangi saat aldigin onemli degil.
kız güldürdün beni
hem kan hem idral yaptırdım çıkmadıhayırlısı olsun canım ya zaten ne adet belirtilerim var ne hamilelik ama adet olmadım diye çok huzursuzum gerginim test yapmış mıydın sen
kısmet artık bakalım ne olacak ben hiçbişey yapmadım inşallah martta hamilelik haberini alırız o zaman canım :)hem kan hem idral yaptırdım çıkmadı
ama doktor sey dedi bu gecikmeler rahimin hamileye hazarılandığı için olduğun söyledi 10 gün bekletiyor zaten 10 gün içinde net beli oluyor ben 9. günde oldum adet
ins bakalım benm regli 29 da inş bu sefer olmuşturkısmet artık bakalım ne olacak ben hiçbişey yapmadım inşallah martta hamilelik haberini alırız o zaman canım :)
bugünle beraber 5 gün gecikti çok teşekkür ederim canım sanırım ilk fırsatta bir test almalıyım eşimede hiçbişey söylemedim ümitlenip sonra üzülmesin diye
Günaydın kızlar. Dün 10 dakikalık karın egzersizi yaptım. Onunda 5 dk sı nefesimi düzene sokmakla geçti :) Her yerim ağrıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?