aaa az kalmış hadi bakalım inşallah güzel haber verirsin bizlere :)ins bakalım benm regli 29 da inş bu sefer olmuştur
Bana daha cok var gibi geliyor canım yaSen de oyleeee :) Hadi hayirlisi insallah :)
inş ama hiç hamile gibi değilim sanki gecen bir öyle hamile gibi hisetim gectiaaa az kalmış hadi bakalım inşallah güzel haber verirsin bizlere :)
Kız çok acıdı valla. Ama mazoşist olabilirim. Akşama devam edicemGunaydiin :) Super super guzel baslangic bence :) Agriyorsa ise yaramistir. Ne demisler no pain no gain :) Aci yok Rocky
vala ne yalan söyleyim bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :)inş ama hiç hamile gibi değilim sanki gecen bir öyle hamile gibi hisetim gecti
kızlar benimde yarın adet günüm çok merak ediyorum var mı bebiş diyeaaa az kalmış hadi bakalım inşallah güzel haber verirsin bizlere :)
kızlar benimde yarın adet günüm çok merak ediyorum var mı bebiş diye
Silivriyi sayiyorsan benkızlar kaç kişi istanbuldayız ?
canım hepimiz yakın zamanda güzel güzel bebiş haberleri alalım inşallahhhhh :)güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)
aynen öyle biri sırtında biri karnında diğerleri etrafta :)
her şey doğal tabi hormonlu şey yok
pko mu bilinirdi önceden.
hormonlarımız bozuldu tüm bu şeylerden
istanbul kartal :)Silivriyi sayiyorsan bensen neresindensin?
canım hepimiz yakın zamanda güzel güzel bebiş haberleri alalım inşallahhhhh :)
sende de mi pko var canım ya? bu hormonlar bozuk ilaç al al kilo al modundayım bende
biz pek uzak değiliz senle yakınız
adetin geçmeden test yapma bence tatlımkızlar benimde yarın adet günüm çok merak ediyorum var mı bebiş diye
erken gebelik testi al çıkarya kızlar size bişey soracağım.bu predictor isimli erken gebelik testi doğru mu sizce ?
zaten adetime 6 gün kala predictor erken gebelik testi alıp yapmıştım ve negatif çıkmıştı o yüzden pek ümitli değilim mutlaka geçmesini beklicem başka test yapmicamadetin geçmeden test yapma bence tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?