- 3 Kasım 2015
- 50
- 45
- 8
tam 6 gün vardı aldım yaptım ama negatif :)erken gebelik testi al çıkar
adet geçikten sonra yapcan adet olmadan çıkmaz ki bebek geç dönlenyor bazen cnmtam 6 gün vardı aldım yaptım ama negatif :)
karnıma ağrılar girmeye başladı bile canımadet geçikten sonra yapcan adet olmadan çıkmaz ki bebek geç dönlenyor bazen cnm
Hayırlısı cnm kırrmızıyı görmeden ümit kesmekarnıma ağrılar girmeye başladı bile canımbidahaki aya kaldı
Kız çok acıdı valla. Ama mazoşist olabilirim. Akşama devam edicem
sabah ilk idrarla yap canım en doğrusu o olurkızlar özellikle lidyacım :) gebelik testi aldım göndermene gerek kalmadı :) işyerinden 10dklık kaçtım akşama kalsaydı eczaneler kapalı olacaktı içimde hiç hamileymişim gibi bir his yok bence sonuç negatif ama yapacam artık işyerinde yapamam sizce akşam eve gidince mi yapıyım yoksa sabah ilk idrarla mı
pek ümidim yok ama inşallah canımmm :)Hayırlısı cnm kırrmızıyı görmeden ümit kesme
SABAH İLK İDRARLA YAPILIYOR O TEST CANIM ZATENkızlar özellikle lidyacım :) gebelik testi aldım göndermene gerek kalmadı :) işyerinden 10dklık kaçtım akşama kalsaydı eczaneler kapalı olacaktı içimde hiç hamileymişim gibi bir his yok bence sonuç negatif ama yapacam artık işyerinde yapamam sizce akşam eve gidince mi yapıyım yoksa sabah ilk idrarla mı
kızlar özellikle lidyacım :) gebelik testi aldım göndermene gerek kalmadı :) işyerinden 10dklık kaçtım akşama kalsaydı eczaneler kapalı olacaktı içimde hiç hamileymişim gibi bir his yok bence sonuç negatif ama yapacam artık işyerinde yapamam sizce akşam eve gidince mi yapıyım yoksa sabah ilk idrarla mı
Hadi hayırlısı o zaman güzel haberlerini bekliyoruz inşallahArkadaşlar ben beklemedeyim, bugün 32. gün. Haber programı gibiyimNormalde de zaten bu aralar olmam gerekiyor, bir gecikme yok yani ama bakalım.
Bu arada ben eski Goodnight Moon, yeni Lorde :) Eski rumuzum çok uzun geldi de :)
Çok teşekkürler, en kısa zamanda tüm bekleyenler bebeğine kavuşur inşallah :)Hadi hayırlısı o zaman güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Valla ben buradayım. Normalde günde 1 kez giriyorum bu foruma ve baktığımda onlarca sayfa yazılmış oluyor ama bugün hareket yok :) Herkes benim gibi yorgun sanırım :)Nerdesiniz kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?