Valla ben buradayım. Normalde günde 1 kez giriyorum bu foruma ve baktığımda onlarca sayfa yazılmış oluyor ama bugün hareket yok :) Herkes benim gibi yorgun sanırım :)
Şimdi anlaşıldıYok bizim hanımlar akşam kocaları gelince pek giremyorlar
,Şimdi anlaşıldıAllah muhabbetlerini arttırsın :)
Teşekkür ederim cevap verdiğin için.. hayirlisiyla inşaallah benim de öyle olsun :)benim tam adet günümde az kan ve 3 gün süren kahverengi lekem olmuştu adetimi 3 gün geçmişti idrar testiyle grenmiştim cnm
Teşekkür ederim cevap verdiğin için.. hayirlisiyla inşaallah benim de öyle olsun :)
Hayirlisiyla allah gonlune gore versin canim ins hamilesindir.Merhaba hanımlar yardiminiza ihtiyacım var. Ben son 4 aydır 25 günde bir RegL oluyorum..Şubat'ın 21 inde olmam gerekiyordu inanılmaz sanci çektim vs ama olmadı 22 si oldu yine olmadı bende idrar testi yaptım.malesef negatif çıktı bugün aksama doğru 1 çay kaşığı bile dolmaz miktarda geldi..ben 25 Şubat için gün aldım test yaptircam ama eğer üstüne görüyorsam böyle az mı olur ?tecrübesi olanlar yaşadıklarını ne zaman idrarda çıktığını soyleyebilirmi
Selamlarrr fistiklar. Agrilarim azaldi. Cumartesi sabaha randevu almistim kontrol icin. Resmen icim icimi yiyor kist gitti mi gitmedi mi bi engel teskil eder mi diye. Bu arada ovulasyona ne zaman baslamam lazim ona bakiyodum resmen oyuncak oldular elimde
Çok sevindim canımadına inşAllah bişeyin kalammaıştır umarıım bekliyoruz güzel haberlerini bize daha var ama benim olana kadar herkesi bekliyorum haberlerinizi :)
Insallaah canim benim cok tesekkur ederimHeyecanli bi surec ya baya :)
Kizlar siz cok yasayin guldurdunuz beni
nasılsınızGünaydınn kızlarr
canım ne yaptın test yapacaktın hayırlı haberlerini bekliyoruz :)kızlar özellikle lidyacım :) gebelik testi aldım göndermene gerek kalmadı :) işyerinden 10dklık kaçtım akşama kalsaydı eczaneler kapalı olacaktı içimde hiç hamileymişim gibi bir his yok bence sonuç negatif ama yapacam artık işyerinde yapamam sizce akşam eve gidince mi yapıyım yoksa sabah ilk idrarla mı
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?