tatlım bence kistin gitmiştir iyi düşün iyi olsun gelecek ayda bebek haberini alırız inşallah :)Selamlarrr fistiklar. Agrilarim azaldi. Cumartesi sabaha randevu almistim kontrol icin. Resmen icim icimi yiyor kist gitti mi gitmedi mi bi engel teskil eder mi diye. Bu arada ovulasyona ne zaman baslamam lazim ona bakiyodum resmen oyuncak oldular elimde
canım güldürdün beni ya ama doğru söylüyorsun akşam kocalar olunca fırsat olmuyor buraya girmeyeYok bizim hanımlar akşam kocaları gelince pek giremyorlar
merhaba canımMerhaba hanımlar yardiminiza ihtiyacım var. Ben son 4 aydır 25 günde bir RegL oluyorum..Şubat'ın 21 inde olmam gerekiyordu inanılmaz sanci çektim vs ama olmadı 22 si oldu yine olmadı bende idrar testi yaptım.malesef negatif çıktı bugün aksama doğru 1 çay kaşığı bile dolmaz miktarda geldi..ben 25 Şubat için gün aldım test yaptircam ama eğer üstüne görüyorsam böyle az mı olur ?tecrübesi olanlar yaşadıklarını ne zaman idrarda çıktığını soyleyebilirmi
canım hayırlısı olsun önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız inşallahgünaydın kızlar ipeğin annesi canım test yaptım sonuç negatif beklemedeyim adetimi
canım güldürdün beni ya ama doğru söylüyorsun akşam kocalar olunca fırsat olmuyor buraya girmeye
daha önce hiç duymadım ben canımkızlar adet gecikmeleri başlayınca çabuk hamile kalınırmış doğru mu
bende duymuştum bunu ama ne kadar doğru bilemiyorumkızlar adet gecikmeleri başlayınca çabuk hamile kalınırmış doğru mu
Kız Ebru Şallı bir Şey diyor ben başka bir şey yapıyorum. Bağımsız film çekiyorum evde :))Tabi kiziiim acidikca daha da hosuna gidiyo bi de inceldikce kaslarin belirginlesince gorBen bi ara sapik gibi aynada kendime bakiyodum idman sonrasi
aynen ya ben hastaım biraz üstm sanırım girip oldumiyiyim canım sen nasılsın
yine bir iş günündeyiz
bu hafta da bitse keşkee
uyumak istiyorum haftasonu
aynen ya testn sonuç merak edyoruzcanım ne yaptın test yapacaktın hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
ben çalışıyorumkızlar çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz?
aynen ya ben hastaım biraz üstm sanırım girip oldum
çalışyrmben çalışıyorum
sağol cnmgeçmiş olsun canım havalar bi dengesiz dikkat et kendine
canım yazmıştı bir önceki sayfa da negatif çıkmışaynen ya testn sonuç merak edyoruz
Kız Ebru Şallı bir Şey diyor ben başka bir şey yapıyorum. Bağımsız film çekiyorum evde :))
kızlar bişey soracağım hep aklıma takılır.adetin ilk günü lekelenmenin geldiği gün müdür yoksa kanamanın başladığı ertesi gün mü ? benim geçen ay akşam saat 20:00 gibi lekelenmem olmuştu ertesi gün kanamam başlamıştı bu durumda ilk adet günüm ne oluyor ?
anladım cnmcanım yazmıştı bir önceki sayfa da negatif çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?