2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Gunaydin findiklar fistiklaar :) Bu sabah uyandigimda dedim ki 'ne hayatlar ne sorunlar ne acilar var,sende durmus salak salak seylere kafani takiyosun. Biraz rahat ol oluruna birak, ne yazilmissa o olacak zaten..' ve kendime geldim eski Yesim geldi vallahi :) Bugun yeniden duzenli sporuma da basliyorum(10 gun kadar ara vermistim kist agrilarindan ve sikintidan):)
Ohhh hadi bakalim gununuz cok guzel gecsinn

ne kadar pozitifsin sabah sabah kendimde bu enerjiyi istiyorumm :)
spor kesinlikle insanın ruhuna iyi geliyor
ne zaman ki sporu bıraktım güçsüzleştim, zayıfladım, direncim düştü
arada pilates yapıyorum bende ama sıkılıyorum
takım sporu yapmış bi insan olarak bireysel sporlar bana sıkıcı geliyo nedense

Ya gunlerdir o kadar kafama taktim ve uzuldum ki. Sonra dedim ki dunyanin sonu degil ya? Allah dermansiz dert vermesin. Zaten su 3 gunluk dunyada ne kadar yasayacagimiz belli degil niye yok yere dert edeyim dedim. Bi silkeledim kendimi acikcasi.
Normalde asiri enerjik 2 dk duramayan bi insanim.Esim bile bazen 'ne olur dinlen biraz, kendine is cikarma yoruluyosun' der. Ama bu aralar gereksiz yere yiprattim kendimi hic basima boyle bisey gelmedigi icin. Bakalim Cuma aksami gittigimde de varsa bile hamilelik icin sorun yaratmayacaksa inan hic takmayacagim kafama. Bebitoma engel degilse ne yapayim yani? :)
Aaa takim sporu olarak ne yaptin? Sporun her turlusune bayiliyorum ama pilates ve boksu ayri seviyorum.

Kahverengi geldiginde regl surecin basladigindan ilk gun sayiliyor canim (yerlesme kanamasi gibi degilse yani sonrasinda normal kanaman oluyorsa :)) . Benimde oyle aksam kahverengi ile baslayip ancak ertesi gun tam kirmizi olarak atiliyor.
bende genelde öyle oluyorum ikinci gün kanama başlıyor ama akşam olunca lekelenme emin olamadım canım sağol cevabın için

süpersin canım bende işyerinde öğle araları gidiyorum spora.işyerinde spor salonumuz var.tempolu olarak 45 dk yürüyorum.çok iyi geliyor bütün herşeyi unutuyor insan.

arada depresif takılıyoruz hepimiz, ruh halimiz değişken oluyor. olur yani öyle arada.
önemli olan silkelenmek. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize :)

Voleybol oynadım canım okul hayatım boyunca,amatör olarak spor kulubunde de oynuyordum
okul falan bitince bıraktım, iş güç derken uzaklaştım
pilates güzel de sıkıyor beni çok durağan, harekete alışığım ben

süpersin canım bende işyerinde öğle araları gidiyorum spora.işyerinde spor salonumuz var.tempolu olarak 45 dk yürüyorum.çok iyi geliyor bütün herşeyi unutuyor insan.

Yaa is yerimde spor imkanim olsa keyiften olebilirdim inan ne mutlu sana. anca haftada 1-2 gun oglen yarim saat yurumeye cikiyorum onun disinda sporumu aksam yapiyorum mecburen Spor kendine getiriyor insani ya en azindan benim icin oyle,resmen beynimdeki tum sorunlar ucmus gibi hissediyorum.

walla adet sancım da yok normalde adet 1 hafta kala sancım oluyordu oda yok rusal yönden çok gerginim sinirliyim

Kuzuuu yapma etme sinirlenmee. Yok mu seni rahatlatacak sevdigin bisey? Mesela ben cok sinirlenirsem ya da mutsuz olursam unutmak icin takiyorum kulakligimi kosuyorum yuruyorum cok iyi geliyor.

Aynen arada silkelenmek lazim:) Amiiin insallah. Simdiden dusunmek bile cok heyecanli geliyor bi de bu aralar orgu ormeye bir sardim ki sorma Saga sola battaniye bere yapiyorum Esimde dalga geciyor iyiden iyiye zamanin geldi senin diye
Ayy super vallaha hic beceremedim ama izlemek cok keyif veriyor.
Aaa seviyeleri var bazen nefesi duzenlemek icin kafayi yiyorsun hareketler cok tempolu oluyor. Baslangicta bunaltici ama ileri seviyeler bence cok keyifli ve asiri guclendiriyor.

ay ben de örgü modellerini araştırmıştım bi ara beceremem diye bıraktım, şimdi de böyle hediyelik bakıyorum kokulu taş, kokulu sabun vs. bebek doğunca dagıtmak için

belkide dediğin gibi pilateste başlangıc seviyesinden ileriye gidememiş olduğumdandır.
bir seviyeden sonra küçük pilates topunu alıp voleybol oynamaya başlıyorum

Kuzuuu yapma etme sinirlenmee. Yok mu seni rahatlatacak sevdigin bisey? Mesela ben cok sinirlenirsem ya da mutsuz olursam unutmak icin takiyorum kulakligimi kosuyorum yuruyorum cok iyi geliyor.
hasta olunca benm tek keyfim yerine getiren uyumak en güzel sey oda çalşym çok zor

Yaparsin yaparsin vallaha ben bi tek ilmek atmayi biliyodum bir suru sey yaptim basitte olsa. Aaa bak sabun cok keyifli mis gibi kokularla renklerle harika oluyor.
Ahaha sen voleybol ozlemissin anacim ordan devam et bence

Evet canım o konuda şanslıyım galiba.sende fırsat oldukça kaç :)

Ah sevgi kelebegimiz yine pozitif enerjisini bize aktarmıs
Ben de yoga ve pilates kayıtlarımı yaptırdım, dersler de 7 Mart'ta başlıyormus. O zamana kadar evde kendimce sporumu yapmaya calısıyorum. İp atlamaya verdim kendimi bu ara
Regl icin de son 2 gün, gelse de rahatlasam. Böyle karnımda agrı var gibi, klasik regl öncesi sivilcem de cıktı. Her sey hazır gelsin kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…