Ah sevgi kelebegimiz yine pozitif enerjisini bize aktarmıs
Ben de yoga ve pilates kayıtlarımı yaptırdım, dersler de 7 Mart'ta başlıyormus. O zamana kadar evde kendimce sporumu yapmaya calısıyorum. İp atlamaya verdim kendimi bu ara
Regl icin de son 2 gün, gelse de rahatlasam. Böyle karnımda agrı var gibi, klasik regl öncesi sivilcem de cıktı. Her sey hazır gelsin kırmızılar
Mesajı yazarken o geldi aslında aklıma, şimdi gelsin diye dua ediyorum, 2 ay sonra gelmesiiiin diye dua ediyo olucam :))Senin kadar olamasam daaaAyyy super yaa hayirli olsun ben yuzmeye gidemedim bi turlu regl girdi araya. Haftaya ona da basliyorum kismetse.
Ah o siskinlikler... bende rahat 2 kilo farkediyo ve karnim kocaman oluyor. Gorcem ben seni bikac ay sonra 'gelmesin kirmizilar' derken :))
Mesajı yazarken o geldi aslında aklıma, şimdi gelsin diye dua ediyorum, 2 ay sonra gelmesiiiin diye dua ediyo olucam :))
Bu arada karnım da agrımaya başladı, geliyor galiba ciddi ciddi. Bu ay erkenci heralde..
Yüzmeyi ben de cok seviyorum ama bi türlü cesaret edip okulun havuzuna gidemedim ya, sanki mikrop kapacakmısım gibi geliyor niyeyse :))
en güzeli zamana bırakmaSelamlar kızlar.
İki gündür bakamadım yoğunluktan. Benim regl bitti gibi yani sanırım bugün bitecek. Ovulasyon testi yapmamaya karar verdim bu ay. Çünkü geçen ay yorulmuştum ve çok gerilmiştim takip ederken. Geçen ay hem ovulasyon testi yaptım, hem ilişkiden sonra yattım kalkmadım vs ama olmadı işte. Allah yazdıysa olur zaten. Aklımdan çıkarıp sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir Bebek için dua ediyorum sadece. Böyle olsun da varsın 6 ay sonra olsun. Ve inanır mısınız içim daha rahat. Geçen ay regl olduktan sonra televizyonda falan Bebek görsem bile ağlayasım geliyordu. Bu ay daha iyiyim çok şükür. Ay seni sevimli şey deyip geçiyorum :)
Ayy canım aynı beni anlatmışsınn,çok haklısın bende geçen ay çok üzdüm kendimi takip ettim olmadı,bu ay takmıyorum zaten onun doğacağı vakit bellidir Allah bilir yani biz niye boş yere üzelim ki kendimiziSelamlar kızlar.
İki gündür bakamadım yoğunluktan. Benim regl bitti gibi yani sanırım bugün bitecek. Ovulasyon testi yapmamaya karar verdim bu ay. Çünkü geçen ay yorulmuştum ve çok gerilmiştim takip ederken. Geçen ay hem ovulasyon testi yaptım, hem ilişkiden sonra yattım kalkmadım vs ama olmadı işte. Allah yazdıysa olur zaten. Aklımdan çıkarıp sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir Bebek için dua ediyorum sadece. Böyle olsun da varsın 6 ay sonra olsun. Ve inanır mısınız içim daha rahat. Geçen ay regl olduktan sonra televizyonda falan Bebek görsem bile ağlayasım geliyordu. Bu ay daha iyiyim çok şükür. Ay seni sevimli şey deyip geçiyorum :)
canım benimde bu ay tam yumurtlama döneminde 1 gün boyunca süren kanamam olmuştu.ama tabi ki yerleşme kanaması falan değildi.çünkü zaten tam yumurtlama dönemiydi.seninde öyleyse idrar yolu enfeksiyonuna bağlı olabilir gibi geldi banaKızlar merhaba herkese, hiç uğrayamıyorum hep misafir var bu ara...
Ya benim idrar yolu enfeksiyonum var, adete de 10 gün var ama kaç gündür açık pembe bir kan geliyor çok az.Sizce idrar yolu enfeksiyonu böyle bi kanamaya sebep olurmu,yada yerleşme kanaması dedikleri böyle bişey mi acaba yaşadınız mı hiç bu tarz bişeyy?
canım benimde bu ay tam yumurtlama döneminde 1 gün boyunca süren kanamam olmuştu.ama tabi ki yerleşme kanaması falan değildi.çünkü zaten tam yumurtlama dönemiydi.seninde öyleyse idrar yolu enfeksiyonuna bağlı olabilir gibi geldi bana
Valla canım ovulasyon testi kullansak bi deeert, kullanmasak bi dert :) Ben ilk denemelerimde kullanmayacagım sanırım, zaten heyecanlı olacagım, her gün onu kontrol edemeyecegimhahah :)) Simdi gelsin de 2 ay sonra gelmesiin :) Bana da ovulasyonu takip edecek olmak cok garip geliyo bu aralar komik yaa :) Onceden var miymis boyle seyler. Ote yandan yapmasam da kacirdim mi? korkusu olcak :) Kafamda deli sorularr...
Bi kontrol etmek lazim havuzlarinda evraklarini ve kontrol zamanlarini sorun olabilir Allah korusun ozellikle mantar
Bence moralini yüksek tutarsan, dert-tasa-heyecan yapmazsan olur canım :) Bu kadın vücudunda her sey hormonsal her sey psikolojik benceSelamlar kızlar.
canım gecmiş olsun hayırdır ne kisti çıktı?Gunaydin findiklar fistiklaar :) Bu sabah uyandigimda dedim ki 'ne hayatlar ne sorunlar ne acilar var,sende durmus salak salak seylere kafani takiyosun. Biraz rahat ol oluruna birak, ne yazilmissa o olacak zaten..' ve kendime geldim eski Yesim geldi vallahi :) Bugun yeniden duzenli sporuma da basliyorum(10 gun kadar ara vermistim kist agrilarindan ve sikintidan):)
Ohhh hadi bakalim gununuz cok guzel gecsinn
Canim ben kendim hic yapmadim ama okuduklarima gore sabah ilk idrarla dogru sonuc veriyormus. Bi yap bakalim. Ayy hamile misin ki?kızlar haftasonu pembe ve kehve akıntım olmuştu karnım agrıyordu regl olacam sandım.ama hala olmadım.dün olmam lazımdı.bu testi ne zaman yapmak lazım peki?
evet ilk idrarla oluyor gecen ay yapmıştım ben ama.yani agrılarım filanda cok olmuyor yani artık gecti akıntı da yok.heyecan yaptım yaa.yarın yapsamm mı ki beklesem mi ki bilemedimCanim ben kendim hic yapmadim ama okuduklarima gore sabah ilk idrarla dogru sonuc veriyormus. Bi yap bakalim. Ayy hamile misin ki?
evet ilk idrarla oluyor gecen ay yapmıştım ben ama.yani agrılarım filanda cok olmuyor yani artık gecti akıntı da yok.heyecan yaptım yaa.yarın yapsamm mı ki beklesem mi ki bilemedim
ctsi yapayım bari daha sağlıklı olsun dimi yaa.Cnm bence 2 gün daha bekle olmazsan yap inş hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?