yesa
Cnm düşündümde bence tabloya
Kim nasıl takip ediyor onuda eklemeliyiz süper olur
Ovulasyon takibi ylemi yoksa kafaya göremi
ctsi yapayım bari daha sağlıklı olsun dimi yaa.
ayy inşallah canım yaa
ayy inşallah canım test yaptım ama sabah ilk idrarla yapacam yıne.sanki silik gibi yaa ne dıyosunneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee freeeedom hamile olma durumumu var hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)
Kızlar dayanamadım test yaptım Bi bakın
ayy inşallah canım test yaptım ama sabah ilk idrarla yapacam yıne.sanki silik gibi yaa ne dıyosun
yaa öyle mi dıyorsun ?ayy sabah bakayım bır de cuma da kan testi yaptıryım olmazsa oyyy nasıl heyecan yaptımmmcanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bilgisayardan baktım valla görüyorummmmmmmmmmmmmm
dur bi de telefondan bakayımmmmmmmmmmmmmm
valla gayet netttttttttttttttttt
yaa öyle mi dıyorsun ?ayy sabah bakayım bır de cuma da kan testi yaptıryım olmazsa oyyy nasıl heyecan yaptımmm
Yaaa ben resmen silik olsada goruyorum cizgiyiiii:))) insallah hamilesindir canim.Kızlar dayanamadım test yaptım Bi bakın
neyse en azından tek ben görmuyorum dimi yaa:):)ayyyy canım valla kimseyi de heveslendirmek istemiyorum amaaa offff ne biliyim ben görüyorum yaaaaaa :) neyse sen çok heyecan yapmadan kan testi yaptır yaptır :)
inşallah canım aminnnnnnnnnnnnYaaa ben resmen silik olsada goruyorum cizgiyiiii:))) insallah hamilesindir canim.
6 dakikada filan cıktı canımeyyay kaç dk bekledin canım ?
6 dakikada filan cıktı canım
tamam canım atacam hemen söz:)eyyay valla canım ben de silik bi seyler gördüm sanki yarın sabah idrarıyla bidaha yapıp foto at merak ettim :)
akşam olduğu halde böle olunca heyecan yaptım sabahı merak edıyorum vallaaaaOffff superrr rrrrrrrrrrrrrrrr :)
akşam olduğu halde böle olunca heyecan yaptım sabahı merak edıyorum vallaaaa
Ayy simdiden koyasim var benim de bi kalp senin ismin yanına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?