Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini canım :)tamam canım atacam hemen söz:)
nasıl çıkacak bakalım yarın
Yaa çok sevindim sanki kendim test yapıp görmüşüm gibi o çizgiyi :) İnşallah sabahki daha belirgin çıkar ben de bakıcam yarın fotoğrafa :)dur canım kesinleşsin de bi iyice.valla inşallah olur da hemen söylerim sana kalp istiyorum bende diye
inşallah canım ya cok sağoleyyay tatlım hepimiz gördük ikinci çizgiyi inşallah sağlıklı hamilelik nasip eder Allah.. Bebişin sana sımsıkı tutunsunnnn inşallah
tamam canım sabah ilk iş burda paylaşmak olacakYaa çok sevindim sanki kendim test yapıp görmüşüm gibi o çizgiyi :) İnşallah sabahki daha belirgin çıkar ben de bakıcam yarın fotoğrafa :)
silik ama var bir kaç gün sonra daha net olur hamiş gibi görünyorsun cnmmKızlar dayanamadım test yaptım Bi bakın
silik ama var bir kaç gün sonra daha net olur hamiş gibi görünyorsun cnmmKızlar dayanamadım test yaptım Bi bakın
canım ümidini kesme enfeksiyondan olabilir ama bu bebek olmadığı anlamına gelmez.kırmızılar gelene kadar ümidi kesmek yokBenimde tam yumurtlama zamanımdı sanırım ama 4 gün sürdü damla damla. Enfeksiyondandır o zaman dediğin gibi çünkü zaten bu ay bebek olması çok zor sürekli misafirim vardı ay boyuncadr a gidip bu enfeksiyondan kurtulmam lazım artıkk..
günaydın kızlar tatlım bende silik çizgi görüyorum inşallah hamişsindir hangi markayla test yaptın söylersen sevinirimKızlar dayanamadım test yaptım Bi bakın
Predictor canım marka.inşallahgünaydın kızlar tatlım bende silik çizgi görüyorum inşallah hamişsindir hangi markayla test yaptın söylersen sevinirim
canım bence sen git bir kan testi yaptır bunda çizgi daha net değerlerini kontrol ederlerKızlar sabahki test sonuç
canım bence sen git bir kan testi yaptır bunda çizgi daha net değerlerini kontrol ederlerKızlar sabahki test sonuç
Kızlar sabahki test sonuç
hamilesin cnmmm doktora gtt en kısa zamanda kesinleşin tebrik ederimKızlar sabahki test sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?