-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
sekerli_seker güle güle kullan Canım minni mouseluyu pahalıya almışın markafonide gördüm bugün 59 tl hayırlısı olsun bakalım park yatak incelemedim ama rahat olacağını düşünmüyorum herkesin fikri farklı ilk çocuğu olacaklar bence beşiğin zararı yok ikinciye de kullanılır tabiki tercih meselesi

Reflü yatağı da mantıkliymis

kızlar şu sivrisinekler için bir çözümünüz var mı?doktoruma sordum sinek ilaçlarından kullanma korunmaya çalış dedi ama olmuyo ki yine gelip bi şekilde ısırıyolar.geçenlerde bi tv programında izlemiştim okaliptüs yağının kokusuna gelmiyolarmış.acaba diyorum okaliptüs yağını su ile karıştırıp vücuduma mı sürsem?zararı olur mu acaba?daha doktora temmuzda gitcem nasıl sorcam bilmiyorum

Canım o sivrisinekler hep derdimiz, dün gece dolanıyordu vız vız. Eşim katlettiiii
Şey okumuştum bi yerden denemedim ama denicem. Yarım limona karanfil batırıp odaya koyuyormuşsun, gelmiyormuş sivriler

Kızlarr pamıdor elemanı gıbı oldum pamıdorda yıne tekstılde %50 ındırım varmıs ama ne zamana kadar bılmıyorum yetısebılırsem ınsallah hastane cıkısı falan hallederım ama

Elemanı ol canım ne güzel, hepimizin hangi indirimden haberi varsa onu söylüyor.
Bugün yarın eşim yok, ertesi gün memlekete gidiyoruz zaten ondan sonra da indirim kalır mı bilemiyorum

bi dene canım işe yarıyosa üzerime bağlar yatarım

hayırlı yolculuklar sımdıden canım. ne kadar kalacaksınız?
kac gun surer bende bılmıyorum :/

memleketten de girebilecek misin foruma alıştık birbirimize ararız yokluğunu

bi dene canım işe yarıyosa üzerime bağlar yatarım

Sivrilerin çıktığını bilseydim dünden yapardım. Havalar bir anda ısındı ya bir anda bende beklemiyordum sivrileri hemen elimi ısırmışlar eşim öldürene kadar zaten

hayırlı yolculuklar sımdıden canım. ne kadar kalacaksınız?
kac gun surer bende bılmıyorum :/

Sağol canım cuma muayeneden sonra çıkıyoruz yola, kardeşimi getiricez pazar günü dönücez bir aksilik olmazsa inş.

memleketten de girebilecek misin foruma alıştık birbirimize ararız yokluğunu

Aiiiiii hiç eksik kalırmıyım ben canım ya. Annemlerde var internet, olmasa bile telefonda var netim zaten her türlü girerim
Bebiş resimlerini de atarım yoldan, nasılmış doktorum neler söyledi, hemen paylaşırım.

Aklıma şu an geldi ben geçen ay gittiğimde bebişin resimlerini paylaşmışmıydım acaba

hemen çıkmışlar ortaya canım sorma :) ya bide bişi sorcam ben sana sen bebek yastığı almıştın demi english home muydu markası geri gidip bakmak zor geldi inan :)

hee kısa bır tatıl o zaman canım :)

agra

hiç hatırlamıyorum resim paylaşmadın herhalde bende yüklemedim çünkü yumurcak poz vermiyor

Canım ben büyüyen beşik alacağım zaten söylemiştim, ben sadece park yatağın önerildiğini belirtmek istedim bende bilmiyorum ne doğru ne yanlış :) Duyduklarım sadece..
Görmemişim canım 60 liraymış markafonide evet yapcak bişey yok

kızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmez abur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım

hemen çıkmışlar ortaya canım sorma :) ya bide bişi sorcam ben sana sen bebek yastığı almıştın demi english home muydu markası geri gidip bakmak zor geldi inan :)

Evet canım english home dan almıştım.

hee kısa bır tatıl o zaman canım :)

Baya kısa canım, asıl amaç zaten kardeşmi getirmek

agra

hiç hatırlamıyorum resim paylaşmadın herhalde bende yüklemedim çünkü yumurcak poz vermiyor

Benimki hep yatıyor ya, bir kere bile bir yerini kıpırdattığını görmedim ultrasonda ben baya poz veriyor beyim, çocuk uyurken iyi uyanınca of beni benden alıyor

kızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmez abur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım

Cips türevi şeyleri yemiyorum canım, olaki çok canım çekti 2 ağzıma atıp bırakıyorum. Onun dışında pekte yemiyorum abur cubur.
Meyve genel olarak, ayranlı çorba yapıyorum (canınız istemesin) hava ısındı ya bu aralar iyi oluyor. Olaki soğuk çorbamı içmedim yoğurt yiyorum, süt sevmeyen ben bir bardak süt içmeye çalışıyorum filan öyle yani.
Çok canım isterse; sağlıksız bebeğime diyip durduruyorum kendimi

Hatta ben dişmacunumu bile sırf yeşil etiketli olandan aldım, kimyasal olmasın diye, sıvı sabun kullanmamaya çalışıyorum katı sabuna döndüm. Ben baya abartmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…