Reflü yatağı da mantıkliymisdeliceee canım ben ikeadan normal beşik aldım park yatak hiç düşünmedim zaten tipi bi kere bana itici geldi bi ısınamadım ona:) bide o çok alçak olmuyo mu kademeli oluyo mu bilmiyorum hiç incelemedim.anneme yada bi yerlere gidersek yanımda yatakta yatırırım diye düşündüm.birde reflü yatağı diye yataklar satılıyo onlardanda alabilirim bi yerlere gidersek yatırmak için.
aynen canım hem yanlarında koruma yastıklarıda var ben belki alabilirimReflü yatağı da mantıkliymis
sagol canım :)sarmana gerek yok uzanırsın lapayı sürer bekletirsin bir süre,geçmiş olsun tekrar.
kızlar şu sivrisinekler için bir çözümünüz var mı?doktoruma sordum sinek ilaçlarından kullanma korunmaya çalış dedi ama olmuyo ki yine gelip bi şekilde ısırıyolar.geçenlerde bi tv programında izlemiştim okaliptüs yağının kokusuna gelmiyolarmış.acaba diyorum okaliptüs yağını su ile karıştırıp vücuduma mı sürsem?zararı olur mu acaba?daha doktora temmuzda gitcem nasıl sorcam bilmiyorum
Kızlarr pamıdor elemanı gıbı oldumpamıdorda yıne tekstılde %50 ındırım varmıs ama ne zamana kadar bılmıyorum yetısebılırsem ınsallah hastane cıkısı falan hallederım ama
bi dene canım işe yarıyosa üzerime bağlar yatarımCanım o sivrisinekler hep derdimiz, dün gece dolanıyordu vız vız. Eşim katlettiiii
Şey okumuştum bi yerden denemedim ama denicem. Yarım limona karanfil batırıp odaya koyuyormuşsun, gelmiyormuş sivriler
Elemanı ol canım ne güzel, hepimizin hangi indirimden haberi varsa onu söylüyor.
Bugün yarın eşim yok, ertesi gün memlekete gidiyoruz zaten ondan sonra da indirim kalır mı bilemiyorum
hayırlı yolculuklar sımdıden canım. ne kadar kalacaksınız?Canım o sivrisinekler hep derdimiz, dün gece dolanıyordu vız vız. Eşim katlettiiii
Şey okumuştum bi yerden denemedim ama denicem. Yarım limona karanfil batırıp odaya koyuyormuşsun, gelmiyormuş sivriler
Elemanı ol canım ne güzel, hepimizin hangi indirimden haberi varsa onu söylüyor.
Bugün yarın eşim yok, ertesi gün memlekete gidiyoruz zaten ondan sonra da indirim kalır mı bilemiyorum
memleketten de girebilecek misin foruma alıştık birbirimize ararız yokluğunuCanım o sivrisinekler hep derdimiz, dün gece dolanıyordu vız vız. Eşim katlettiiii
bi dene canım işe yarıyosa üzerime bağlar yatarım
hayırlı yolculuklar sımdıden canım. ne kadar kalacaksınız?
kac gun surer bende bılmıyorum :/
memleketten de girebilecek misin foruma alıştık birbirimize ararız yokluğunu
hemen çıkmışlar ortaya canım sorma :) ya bide bişi sorcam ben sana sen bebek yastığı almıştın demi english home muydu markasıSağol canım cuma muayeneden sonra çıkıyoruz yola, kardeşimi getiricezpazar günü dönücez bir aksilik olmazsa inş.Sivrilerin çıktığını bilseydim dünden yapardım. Havalar bir anda ısındı ya bir anda bende beklemiyordum sivrileri hemen elimi ısırmışlar eşim öldürene kadar zaten
Aiiiiii hiç eksik kalırmıyım bencanım ya. Annemlerde var internet, olmasa bile telefonda var netim zaten her türlü girerim
Bebiş resimlerini de atarım yoldan, nasılmış doktorum neler söyledi, hemen paylaşırım.
Aklıma şu an geldiben geçen ay gittiğimde bebişin resimlerini paylaşmışmıydım acaba
hee kısa bır tatıl o zaman canım :)Sivrilerin çıktığını bilseydim dünden yapardım. Havalar bir anda ısındı ya bir anda bende beklemiyordum sivrilerihemen elimi ısırmışlar eşim öldürene kadar zaten
Sağol canım cuma muayeneden sonra çıkıyoruz yola, kardeşimi getiricezpazar günü dönücez bir aksilik olmazsa inş.
Aiiiiii hiç eksik kalırmıyım bencanım ya. Annemlerde var internet, olmasa bile telefonda var netim zaten her türlü girerim
Bebiş resimlerini de atarım yoldan, nasılmış doktorum neler söyledi, hemen paylaşırım.
Aklıma şu an geldiben geçen ay gittiğimde bebişin resimlerini paylaşmışmıydım acaba
agraSivrilerin çıktığını bilseydim dünden yapardım. Havalar bir anda ısındı ya bir anda bende beklemiyordum sivrilerihemen elimi ısırmışlar eşim öldürene kadar zaten
Sağol canım cuma muayeneden sonra çıkıyoruz yola, kardeşimi getiricezpazar günü dönücez bir aksilik olmazsa inş.
Sivrilerin çıktığını bilseydim dünden yapardım. Havalar bir anda ısındı ya bir anda bende beklemiyordum sivrilerihemen elimi ısırmışlar eşim öldürene kadar zaten
sekerli_seker güle güle kullan Canım minni mouseluyu pahalıya almışın markafonide gördüm bugün 59 tl hayırlısı olsun bakalım park yatak incelemedim ama rahat olacağını düşünmüyorum herkesin fikri farklı ilk çocuğu olacaklar bence beşiğin zararı yok ikinciye de kullanılır tabiki tercih meselesi
dun yedımkızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmezabur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım
dun yedımkızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmezabur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım
hemen çıkmışlar ortaya canım sorma :) ya bide bişi sorcam ben sana sen bebek yastığı almıştın demi english home muydu markasıgeri gidip bakmak zor geldi inan :)
hee kısa bır tatıl o zaman canım :)
agra
hiç hatırlamıyorum resim paylaşmadın herhalde bende yüklemedim çünkü yumurcak poz vermiyor
kızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmezabur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?