-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmez abur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım
arada çok canım çekerse tüketiyorum ama az olarak

kızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmez abur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım

Ben canım çok çekerse yiyorum canım ama çok değil, çok yememe durumumda zararı değil kilo almamak bünyem çok alıcı benim.. Ben çok sakınılmaması taraftarıyım bazı şeylerin tabiki sınırında..
Ben artık yediğimiz herşeyde katkı maddesi olduğuna inanıyorum, belkide en sağlıklı zannettiğimiz şeylerde bile.
Herşeyin fazlası zarar, abartmamak lazım ama arada bir yemekte bir sakınca olduğunu kendimce düşünmüorum.

Biz geldik kızlarrrr
Önce detaylı için bir hastaneye gittim, ordan sonuçları alıp kendi hastaneme götürdüm, ordan sağlık ocağına aşıya gittim, beynim döndü dolaşmaktan.

Yarım saat felan kaldık detaylıda, herşey iyi şükür, milyon tane fotoğraf bastırdı doktor, her organı, her damarı çekti. Sonra kendi doktorumuza gittik, gayet iyi sonuçlar, haftasıyla uyumlu herşeyi dedi.

1 ay sonrasına şeker yüklemesi için çağırdı ama ben 15 gün sonra şehir dışına çıkacağım için gitmeden gelsem bi daha dedim, 15 gün sonra yeniden kontrole gidip tatilden dönünce de şeker yüklemesi yaptırıcam.

Ben randevu tarihini değiştirmek için tatile gidicem derken doktorum tatil kelimesini duyunca, gitt gitt hiçbir sıkıntı yok dedi. İki doktorumda onay verdi uzun yol için.

tugder
Biraz hareketliydi kızımız, o yüzden tam yüzünün fotosunu alamadık, yandan aldı doktorumuz, ablasına hediye olarak kardeşinin fotosunu yolladı :)

İlk kızımda yaptırmadığım için en merak ettiğim konu buydu, sorunsuz geçti şükür. Rabbim herkese hayırlı, güzel haberler almayı, vaktinde sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmayo nasip etsin inşAllah.

Maşallah canım gözün aydın bende dün şeker yüklemesi yaptırmıştım ya çok şükür şeker çıkmadı

Hoşgeldin canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim, umarım hep böyle devam etsin.. Benim doktorumda sorun yok dedi tatil için bende cumaertesi gidiyorum Allahın izniyle.

hadi gözün aydın canım bi sorun yokmuş
oo kızlar hepınız gıdıyorsunuz burayada gırmeyecekmısınız :/
sekerli_seker B BirAnneBirEvlat
bende önümüzdeki hafta izinliyim kızlar yine girmeye çalışırım ama çok sık olmayabilir malesef

Hadi ya bende onu kullanmayı düşünmüştüm iyiki söyledin
o fişe takılanların tablet gibi olanlarının bitmiş olanlarına okaliptüs yağı damlatıp kullanın diyodu geçenlerde bi doktor.çünkü onlarda zehir varmış solumayın diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…