arada çok canım çekerse tüketiyorum ama az olarakkızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmezabur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım
Canım fise takılan koruyucuları da deneyebilirsinbi dene canım işe yarıyosa üzerime bağlar yatarım
kızlar bir şey soracağım umarım canınız çekmezabur cubur tüketiyor musunuz ben yiyorum ama sonra pişman oluyorum zararlı olursa diye katkı maddelerinden dolayı ama o kadarda pinpirik yapmamak mı lazım
canım onlarda zararlı hatta normal zamanlarda bile zararlıCanım fise takılan koruyucuları da deneyebilirsin
Maşallah canım gözün aydın bende dün şeker yüklemesi yaptırmıştım ya çok şükür şeker çıkmadıBiz geldik kızlarrrr
Önce detaylı için bir hastaneye gittim, ordan sonuçları alıp kendi hastaneme götürdüm, ordan sağlık ocağına aşıya gittim, beynim döndü dolaşmaktan.
Yarım saat felan kaldık detaylıda, herşey iyi şükür, milyon tane fotoğraf bastırdı doktor, her organı, her damarı çekti. Sonra kendi doktorumuza gittik, gayet iyi sonuçlar, haftasıyla uyumlu herşeyi dedi.
1 ay sonrasına şeker yüklemesi için çağırdı ama ben 15 gün sonra şehir dışına çıkacağım için gitmeden gelsem bi daha dedim, 15 gün sonra yeniden kontrole gidip tatilden dönünce de şeker yüklemesi yaptırıcam.
Ben randevu tarihini değiştirmek için tatile gidicem derken doktorum tatil kelimesini duyunca, gitt gitt hiçbir sıkıntı yok dedi. İki doktorumda onay verdi uzun yol için.
tugder
Biraz hareketliydi kızımız, o yüzden tam yüzünün fotosunu alamadık, yandan aldı doktorumuz, ablasına hediye olarak kardeşinin fotosunu yolladı :)
İlk kızımda yaptırmadığım için en merak ettiğim konu buydu, sorunsuz geçti şükür. Rabbim herkese hayırlı, güzel haberler almayı, vaktinde sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmayo nasip etsin inşAllah.
Biz geldik kızlarrrr
Önce detaylı için bir hastaneye gittim, ordan sonuçları alıp kendi hastaneme götürdüm, ordan sağlık ocağına aşıya gittim, beynim döndü dolaşmaktan.
Yarım saat felan kaldık detaylıda, herşey iyi şükür, milyon tane fotoğraf bastırdı doktor, her organı, her damarı çekti. Sonra kendi doktorumuza gittik, gayet iyi sonuçlar, haftasıyla uyumlu herşeyi dedi.
1 ay sonrasına şeker yüklemesi için çağırdı ama ben 15 gün sonra şehir dışına çıkacağım için gitmeden gelsem bi daha dedim, 15 gün sonra yeniden kontrole gidip tatilden dönünce de şeker yüklemesi yaptırıcam.
Ben randevu tarihini değiştirmek için tatile gidicem derken doktorum tatil kelimesini duyunca, gitt gitt hiçbir sıkıntı yok dedi. İki doktorumda onay verdi uzun yol için.
tugder
Biraz hareketliydi kızımız, o yüzden tam yüzünün fotosunu alamadık, yandan aldı doktorumuz, ablasına hediye olarak kardeşinin fotosunu yolladı :)
İlk kızımda yaptırmadığım için en merak ettiğim konu buydu, sorunsuz geçti şükür. Rabbim herkese hayırlı, güzel haberler almayı, vaktinde sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmayo nasip etsin inşAllah.
hadi gözün aydın canım bi sorun yokmuşBiz geldik kızlarrrr
tugder
bende önümüzdeki hafta izinliyim kızlar yine girmeye çalışırım ama çok sık olmayabilir malesef
ben burada tek basıma yazısırım artıkhadi gözün aydın canım bi sorun yokmuş
bende önümüzdeki hafta izinliyim kızlar yine girmeye çalışırım ama çok sık olmayabilir malesef
ben burada tek basıma yazısırım artık[/QUOT
Ben hep buralardayım beklerımBu kadar sık olmasa da girerim, merak ederim sizleri :)
bu kadar sık olmasada girerim bende zaten evde konuşcak kimse yok sıkılır sizin başınıza ekşirimben burada tek basıma yazısırım artık
yanlız degılım artıkBen de hep buralardayım
tamam o zamanbu kadar sık olmasada girerim bende zaten evde konuşcak kimse yok sıkılır sizin başınıza ekşirim
yok canım daha ayrılmıyorum izne çıkıyorum bir haftalıkyanlız degılım artık
tamam o zamansen ızne mı cıkıyorsun ısten mı ayrılıyorsun canım
Hadi ya bende onu kullanmayı düşünmüştüm iyiki söyledincanım onlarda zararlı hatta normal zamanlarda bile zararlı
o fişe takılanların tablet gibi olanlarının bitmiş olanlarına okaliptüs yağı damlatıp kullanın diyodu geçenlerde bi doktor.çünkü onlarda zehir varmış solumayın diyolarHadi ya bende onu kullanmayı düşünmüştüm iyiki söyledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?