ayy çok iyimiş etkiliyse bende yaparım bunu.Kızlar günaydın
24 saat yok bebeğimi görmeye gidicem inş.
yengec4 canım dün yaptım o sivrisinek kovucuyu, akşam sivri görmedim odada
ama gece yatmadan salonda koltuğun başında bildiğin kafa bulmuş bi sivri kanat çırpamıyoöldürdüm gitti
bak böyle yaptım
Eki Görüntüle 1847722
bende yarın bebişimi görecemKızlar günaydın
24 saat yok bebeğimi görmeye gidicem inş.
yengec4 canım dün yaptım o sivrisinek kovucuyu, akşam sivri görmedim odada
ama gece yatmadan salonda koltuğun başında bildiğin kafa bulmuş bi sivri kanat çırpamıyoöldürdüm gitti
bak böyle yaptım
Eki Görüntüle 1847722
ayy çok iyimiş etkiliyse bende yaparım bunu.yatağın yanına mı koydun pencere önüne mi?
hadi bakalım yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin
Gunaydin kizlar :)
Dun aksam iftar sonrasi esimle bebegimiz icin alisverise gittik
Tabiki 1,5 saat bana yetmedi aslaBir kac parca aldik Insallah cumartesi devam ederse tekrar gidicez. Aldiklarimizi kahvaltidan sonra paylasicam
bende yarın bebişimi görecemsaat 3 te randevum ama
Kızlar markafonide bebefox diye mağazadan bayağa birşeyler aldım fiyatı uygunuma geldi bakmak isterseniz
Bende ped krem çamaşır torbası aldım krem 40 ml ped de 60 lı aldım trendyol pahalıma geliyor benim e Bebek daha uygundu kesin güle güle kullan Canım markafonide siyah incide hamile pijaması indirimde ben 46 Tlye almıştım 36 Tlye düşmüş sanırım alırsanız kızlar bu arada alıyoruz alıyoruz eksik bitmiyorKızlar trendyoldan alışveriş yaptım şimdiama bu sefer sıkıntı yok biliyorum 48 saat sonra kargoya verilecekmiş gelince resimleri paylaşırım. Anne çocuk haftasında 100 tl üzerine 25 tl indirim var faydalandım gitti yine
Aldıklarımda şunlar
Eki Görüntüle 1847777 Eki Görüntüle 1847778 Eki Görüntüle 1847779 Eki Görüntüle 1847781 Eki Görüntüle 1847783 Eki Görüntüle 1847784 Eki Görüntüle 1847785 Eki Görüntüle 1847786
Bende ped krem çamaşır torbası aldım krem 40 ml ped de 60 lı aldım trendyol pahalıma geliyor benim e Bebek daha uygundu kesin güle güle kullan Canım markafonide siyah incide hamile pijaması indirimde ben 46 Tlye almıştım 36 Tlye düşmüş sanırım alırsanız kızlar bu arada alıyoruz alıyoruz eksik bitmiyor
Bunları aldım bende e Bebek'te daha pahalı
göğüs pedi,pişik kremi ve tarak seti aynı aldık canımKızlar trendyoldan alışveriş yaptım şimdiama bu sefer sıkıntı yok biliyorum 48 saat sonra kargoya verilecekmiş gelince resimleri paylaşırım. Anne çocuk haftasında 100 tl üzerine 25 tl indirim var faydalandım gitti yine
Aldıklarımda şunlar
Eki Görüntüle 1847777 Eki Görüntüle 1847778 Eki Görüntüle 1847779 Eki Görüntüle 1847781 Eki Görüntüle 1847783 Eki Görüntüle 1847784 Eki Görüntüle 1847785 Eki Görüntüle 1847786
bende emzirme önlükleri beğendim ama sipariş vermemiştim şu geceliklerede bi bakayım belki sipariş veririm.Bunları aldım bende e Bebek'te daha pahalı
ya kızlar bu markafonide güzel gecelikler var ama bedeni olur mu acaba?olmazsa ne yapcaz daha önce kıyafet alan oldu mu?
beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendimya kızlar bu markafonide güzel gecelikler var ama bedeni olur mu acaba?olmazsa ne yapcaz daha önce kıyafet alan oldu mu?
canım şu anda zaten large beden falan giyiyorum hatta eşortmanlarda xlarge oluyo.geceliklerin en son xlarge bedeni var.3ay sonra olcak mı acaba bana bilemedim.ben hastane için kısa kollu gecelik birde uzun kollu sabahlık almayı düşünüyorum.Markafoniden de, trendyoldan da alışveriş yaptım canım ama bildiğim markalardı. O geceliklerin markasını duymadım o yüzden bende kararsız kaldım. Hele birine baktım S-M beden (M giyiyorum) olur mu acep diye kaldım öyle.
Ben bi de lohusa dönemi kışa geliyor ya kısa kollu almakta istemiyorum benyaz dönemini çünkü yazlık gecelik şortlarımla filan geçiririm diye düşünüyorum. öyle kafam karıştı
göğüs pedi, tarak seti eh aşşağı yukarı aynı olabilir ama pişik kremi baya bi tesadüf olmuş. Çünkü bizde çok bilinen bişey değil sudocrem. ben de bir youtuber da görmüştüm tavsiye etmişti ordan kafaya yazdım. Bi de bepantol de almayı düşünüyorum artık
hastanede giymek için almayı düşünüyodum canım ama bedeni olur mu 3 ay sonra bilemedim.beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendim
bende akşam bakayım markafoniye zaten 50 tl üstü kargoda bedavaynışBende ped krem çamaşır torbası aldım krem 40 ml ped de 60 lı aldım trendyol pahalıma geliyor benim e Bebek daha uygundu kesin güle güle kullan Canım markafonide siyah incide hamile pijaması indirimde ben 46 Tlye almıştım 36 Tlye düşmüş sanırım alırsanız kızlar bu arada alıyoruz alıyoruz eksik bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?