-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ayy çok iyimiş etkiliyse bende yaparım bunu. yatağın yanına mı koydun pencere önüne mi?
hadi bakalım yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin

Gunaydin kizlar :)
Dun aksam iftar sonrasi esimle bebegimiz icin alisverise gittik
Tabiki 1,5 saat bana yetmedi asla Bir kac parca aldik Insallah cumartesi devam ederse tekrar gidicez. Aldiklarimizi kahvaltidan sonra paylasicam

bende yarın bebişimi görecem saat 3 te randevum ama

Emziklik aldım isimli değil ama atıyım modeli belki almak isterseniz emzirme önlüğü emzirme yastığı atlet sütyen aldım bayağa bi fiyatlar bana cazip geldi

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 38
ayy çok iyimiş etkiliyse bende yaparım bunu. yatağın yanına mı koydun pencere önüne mi?
hadi bakalım yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin

Ben 2 komidinin üstünede koydum canım, akşam yatarken mis gibi karanfil kokusuyla uyudum kapıyı hiç kapamadım girdilerse kaçma fırsatları olsun diye
İnş. hayırlı haberle gelirim

Gunaydin kizlar :)
Dun aksam iftar sonrasi esimle bebegimiz icin alisverise gittik
Tabiki 1,5 saat bana yetmedi asla Bir kac parca aldik Insallah cumartesi devam ederse tekrar gidicez. Aldiklarimizi kahvaltidan sonra paylasicam

Hemeeeeeen at resimleri, ben bi tek kendi aldıklarımla mutlu olmuyorum. Burda arkadaşların paylaştıklarını görünce de bir imreniyorum sormayın gitsin. 1,5 saat ne ki canım yetmez tabi.

bende yarın bebişimi görecem saat 3 te randevum ama

Ay hadi hayırlı haberlerle gelelim inş canım.
Bizde randevu saati yok. Sabah 8 de kayıt başlıyor, artık bizden önce kaç kişi kayıt olmuşsa bize nasip neyse yani. Ama en, en geç 10:30 da çıkmış oluyoruz. (doktor 9 da gelebilirse tabi)

Kızlar markafonide bebefox diye mağazadan bayağa birşeyler aldım fiyatı uygunuma geldi bakmak isterseniz

Ooooo bugün kalkar kalkmaz trendyol ve markafoniye bakmadım ya hep bundan
hemen gidip geliyorum

Bende ped krem çamaşır torbası aldım krem 40 ml ped de 60 lı aldım trendyol pahalıma geliyor benim e Bebek daha uygundu kesin güle güle kullan Canım markafonide siyah incide hamile pijaması indirimde ben 46 Tlye almıştım 36 Tlye düşmüş sanırım alırsanız kızlar bu arada alıyoruz alıyoruz eksik bitmiyor

Kesinlikle haklısın canım ebebek çok daha uygundu (indirimde) Ama ben faydalanamadım. Ama 100 tlye indirim gelince kafa kafaya geldi hatta daha uygun oldu ondan aldım.

Bunları aldım bende e Bebek'te daha pahalı

Sen de aldıklarını güle güle kullan. Emzirme önlüğüne ben de bakındııım bakındım şu an alsam diye sonraya bıraktım artık, alıcam yani.

göğüs pedi,pişik kremi ve tarak seti aynı aldık canım

Bunları aldım bende e Bebek'te daha pahalı
bende emzirme önlükleri beğendim ama sipariş vermemiştim şu geceliklerede bi bakayım belki sipariş veririm.

ya kızlar bu markafonide güzel gecelikler var ama bedeni olur mu acaba?olmazsa ne yapcaz daha önce kıyafet alan oldu mu?

ya kızlar bu markafonide güzel gecelikler var ama bedeni olur mu acaba?olmazsa ne yapcaz daha önce kıyafet alan oldu mu?

Markafoniden de, trendyoldan da alışveriş yaptım canım ama bildiğim markalardı. O geceliklerin markasını duymadım o yüzden bende kararsız kaldım. Hele birine baktım S-M beden (M giyiyorum) olur mu acep diye kaldım öyle.

Ben bi de lohusa dönemi kışa geliyor ya kısa kollu almakta istemiyorum ben yaz dönemini çünkü yazlık gecelik şortlarımla filan geçiririm diye düşünüyorum. öyle kafam karıştı

göğüs pedi, tarak seti eh aşşağı yukarı aynı olabilir ama pişik kremi baya bi tesadüf olmuş. Çünkü bizde çok bilinen bişey değil sudocrem. ben de bir youtuber da görmüştüm tavsiye etmişti ordan kafaya yazdım. Bi de bepantol de almayı düşünüyorum artık

beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendim

canım şu anda zaten large beden falan giyiyorum hatta eşortmanlarda xlarge oluyo.geceliklerin en son xlarge bedeni var.3ay sonra olcak mı acaba bana bilemedim.ben hastane için kısa kollu gecelik birde uzun kollu sabahlık almayı düşünüyorum.
sudocremi işimden ötürü biliyorum birde kullanan herkesin memnun olduğunu biliyorum aldığım yorumlardan.hatta youtubede sivilce için kullananları bile gördüm

tugder Selen_Ay aldıklarınızı güle güle kullansın bebişkolar
doktor randevusu olanlar da inşallah hayırlı haberlerle gelsin, biz de inşallah 22 haziranda şeker yüklemesi yaptıracağız , doktordan randevu da almam lazım. o da ya perşembeye alırım ya da salıya

beğenmezsen iade edersin cnm, daha sonrası için mi soruyorsun? eğer şimdi için soruyorsan, o zaman iki beden al, hangisi olmazsa iade et. ben genelde ayakkabı aldığımda öyle yapıyorum, eşimden öğrendim
hastanede giymek için almayı düşünüyodum canım ama bedeni olur mu 3 ay sonra bilemedim.

kızlar anakucağı alacak olanlar varsa çivilim sitesinde e %50
bende akşam bakayım markafoniye zaten 50 tl üstü kargoda bedavaynışartık haftada bir yada iki alışveriş kesin yapılıyor:) bebek bakım ürünlerini alayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…