Kıyamam ya valla ne olacak böyle bilmiyorum. Bebeklerimiz doğsa da yalnız kalmaktan kurtulsak keşkeBende evdeyim es dost yok 1 sene olcak nerdeyse taşınali bi allahın kulu kapımı çalmadi
Ay erken deme hiç başla yavaştan yavaştan hem vakit geçer sana daay kızlar valla ben bir seyler yapym felan diyor daha herken diyorlar yıkama biboran seti bu tarz seyler işte alyım bez felan ışlak bendil ama daha almıyor kapı susu yaptırmayı düsünüyorum kokulu tastan adını yazdıracakım odasına koyarız sonra dagıtmalık kokulu tas yaptıracakım terlık felan tac yaptıracagım fotaraf felan cektirmeyi düsünüyorum dogumda yapmayı düşünüyorum bakalım of ya=)
Bende dört gozle bekliyorum canım haa bir de kpss sonucumu bekliyorum dört gözle pek umudum yok amaKıyamam ya valla ne olacak böyle bilmiyorum. Bebeklerimiz doğsa da yalnız kalmaktan kurtulsak keşke
Selam canım nasılsın :)
Kızlar bende acayip çatlak oluşmaya başladı göbeğimde yok ama bacaklarım cok kötü oldu. Kakao yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp sürüyorum ama doktora sormayı unutmuşum bu aralar kontrolü olan varsa bunuda sorabilir mi bi zararı olmaz inş.
Yağlara kremlere devam onleyebildigimiz kadar artıkbenimde göğsümde başladı canım karnımda gerilmeye başlıyor.
ay cnm hakısılısınız benimde kimsey yok burda az tanısık var baslayacam bende dedi gibiAy erken deme hiç başla yavaştan yavaştan hem vakit geçer sana da
iyim cnm ne olsun bende aynı tatlımiyiyiz canım çok şükür miniğimi büyütüyorum sen nasılsın.
canım cok guzel haberlerle gelmıssın masallahCanlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Çoook teşekkür ederim dualarınız için, Allah hepinizden razı olsun, inşAllah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım
Çok şükür canım Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Çoook teşekkür ederim dualarınız için, Allah hepinizden razı olsun, inşAllah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım
Ay cnm usg cihazı çok güzelmiş. Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim senin yine yüzü belli oluyor bizim kız dötünü dönüveriyor yüzüne ne Zaman görmek istesek Nasıl bi inat anlatamam. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Selen_Ay evet aynıları alıyorum şimdi sağol Can'ım emzik ne marka alacaksınız kızlar tırnak bakım seti sevi bebe mi chicco mu alsam acaba şimdi sipariş veriyim
Evet ya benim de aynı ben kimseyi alamıyorum kimsede beni çağırmıyor bi de bende rahim ağzı uzunluğu kısa çıktı ayrıntılı da doktor sürekli yat dedi Nasıl sıkılıyorum anlatamam az önce bi eczaneye gittim geldim 600 mt yürüdüm altı üstü hemen kasıklarım ağrıdı. Eve hapsoldum akşam eşim gelsin de bi ses duyayım diye ölüyorum resmen Çok zor çok. Ekim iple çekiyorum
ay kızlar valla ben bir seyler yapym felan diyor daha herken diyorlar yıkama biboran seti bu tarz seyler işte alyım bez felan ışlak bendil ama daha almıyor kapı susu yaptırmayı düsünüyorum kokulu tastan adını yazdıracakım odasına koyarız sonra dagıtmalık kokulu tas yaptıracakım terlık felan tac yaptıracagım fotaraf felan cektirmeyi düsünüyorum dogumda yapmayı düşünüyorum bakalım of ya=)
Bende evdeyim es dost yok 1 sene olcak nerdeyse taşınali bi allahın kulu kapımı çalmadi
Canlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Ayyy maşallah çok sevindim ya çok şükürCanlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Selen_Ay canım çok sağol yaa o emzirme örtüsü ile yastığını çok beğenmiştim iyiki söyledin de aldım içimde kalmadı elimde kalacak inşallah ayrıca bunları aldım
ay cnm haklısın bizde para yok esim askere gidecek agustosta o da düşünüyor ev kira parası verecek daha dogal kaz kullanıyacak ama parasını vermek zorundayım merkezi ve benim evim hiç ısın miyor kızlar ve sıcaksuyum tup ben alıyoru merkezi oldu için bunlar yok insanlar işte esimde evi degiştirelim diyor baklım sahsi olsun diyor dolgaz hiç olmazsa kapatırız ben gelince acarız diyor haklı yani mersinde olcakım benim simdi evim hiç güneş gormuyor cnm yazın iyi de kısın bebekte hastalanır ya oyle tatlım yaCanım tırnakları için alacağım makası çokta marka gözetmiyorum açıkcası. Ama emziğini az önce philipsin avent emziği varya ayıcık şeklinde olan ondan alıcamçoook hoşuma gidiyor
Allah yardımcın olsun.
Kendini ve hele hele bebeğini hiç riske atma. Ben de ilk zamanlar tüp bebek diye genel olarak yatıyordum sıkıcı ama napalım, bebeklerimiz iyi olacaksa yapacak bişi de yok
Ya millete kalsan ben kıyafet almaya başladığım zaman da erken diyorlardı canım. O kadar alıyorum hala bitmiyor bu mübarekler. Elinde para varsa gidip 1 günde hallersin herşeyi diyorlar. Bizde hiç bir zaman öyle toplu para olmadı ki. Şu ana kadar aldıklarımı hesaplıyorum. Biz de hiç bir ay o kadar toplu para elimizde kalmadı ki. Sen kendi keseni biliyorsun canım ona göre davran.
Ben geçen ay 1 paket bezini de aldım
Bu ay da bir tane alıcam inş. Yalnız bizim ekstrem durum olarak marketten bedava alışveriş hakkımız vardı ondan aldım ve alıcam yoksa 7. ayda bez almaya başlayım diyordum.
Eşime hep diyordum bebeği 36. haftadan sonra beklemek gerek herkes tamam o hafta doğurmuyor ama olaki tut doğdu. Bi de kız çocukları erken doğar derler. Eşim pek kulak asmıyordu. Geçenlerde arkadaşıyla konuşurken onun 36. haftada doğum yaptığını duyunca bana hak vermeye başlamış aaaa bizim az kaldı o zaman şu zaman şunu hallederiz bu zaman bunu diye kafasında kurmaya başladı bile
2 sene oldu ben de memleket değiştireli daha 5 ay önce komşu edindim ne hayırlıyım
Ay hadi çok şükür, gözün aydın çok şükür bişey çıkmadı.Ne güzel çıkmış bebeğin de
Yalnız bişeyi acayip kıskandım bi bizim hocada mı yok 4 boyutlu ultrason nedir
Veeeee kargocu geçenki atamadığı kazığı bugün atıp eşyalarımızı getirmedisenden nefret ediyorum yurtiçi . Eşim burda olsaydı gidip alırdık
Ayy cok şükür ya sevindim canım herseyin yolunda olmasına inşallah bidaha hiç bi sorun yasamazsın ve hic birimiz yaşamayız Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin bebişlerimiziCanlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
ay cnm haklısın bizde para yok esim askere gidecek agustosta o da düşünüyor ev kira parası verecek daha dogal kaz kullanıyacak ama parasını vermek zorundayım merkezi ve benim evim hiç ısın miyor kızlar ve sıcaksuyum tup ben alıyoru merkezi oldu için bunlar yok insanlar işte esimde evi degiştirelim diyor baklım sahsi olsun diyor dolgaz hiç olmazsa kapatırız ben gelince acarız diyor haklı yani mersinde olcakım benim simdi evim hiç güneş gormuyor cnm yazın iyi de kısın bebekte hastalanır ya oyle tatlım ya
haklısın cnm bende düşünüyorum tasınmayı ve birikim bile yapamıyor cnm cocukta olursa hiç yani o yuzden tasınmak ve kuzeyde benim evim o yuzden güneş gormuyor hiçCanım o nasıl bir cepheymiş. Merkezi sistem olup evi ısınmayan ilk seni duydum. Aslında eşin haklı kombili bi eve çıksanız daha iyi, hem bak eşin askere gidecekmiş sen memlekete gidicen boş yere o parayı vermiş olacaksınız. Hadi hepsini geçtim ısınmayacaksın ve de tüp alıyorsun sıcak su için oooooo. Bence fazla maliyetli ama elbet siz biliyorsunuz canım.
Bana kalsa hamile olduğumu öğrendiğim an taşınmayı düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?