Ohh geçmiş olsun canım çok sevindimm güzel haberler almana çok tatlı uyuyo maşallah :)Canlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Çoook teşekkür ederim dualarınız için, Allah hepinizden razı olsun, inşAllah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım
evet cnm haklısın yani =)Hadi ya tesadüfun bu kadarı :))
Korkma cnm, her şey güzel olacak. Eşim diyor ki bunlar kesin komisyon alıyorlar hasta göndermekten, inanmak istemiyorum ama belke de öyleAGRA canım geçmiş olsun çok şükür korkulcak bişi yokmuş.yine bir doktor vakası mı oldu bilemedim.haftaya benimde kontrolüm var şimdiden bende korkmaya başladım
elinde toplu para olsa o gittiğinde butun bebek malzemesini hemen indirimli bulabilecek misin birde?
şimdi indirimde gördüklerimizi almaya başladık.İstediğimiz marka ürünler tükenebiliyor.
Böylede düşünmek lazım.
ilk başta minik yenidoğanı test edip ondan sonra diğer buyukler alınabilir.
ben bu biberona bayıldım,emzik ucunu bile anne memesi gibi yapmışlar,bebek eliyle sıktığında anne memesi yumuşaklık dokusuna sahipmiş.Ama türkiye de yok malesef.
Eki Görüntüle 1851530 Eki Görüntüle 1851529
Canım apseye iyi gelir mi.bilmiyprum da karanfil yağı anında kesiyo sızlama ve ağrıyı
Korkma cnm, her şey güzel olacak. Eşim diyor ki bunlar kesin komisyon alıyorlar hasta göndermekten, inanmak istemiyorum ama belke de öyle
Olabilir canım ben.bu özellerden her şeyi beklerim.Korkma cnm, her şey güzel olacak. Eşim diyor ki bunlar kesin komisyon alıyorlar hasta göndermekten, inanmak istemiyorum ama belke de öyle
Korkma cnm, her şey güzel olacak. Eşim diyor ki bunlar kesin komisyon alıyorlar hasta göndermekten, inanmak istemiyorum ama belke de öyle
Hakikaten çok güzel görünüyor
Nerde satılıyormuş ki bunlar
Aslında cnm ben devlete de gidiyorum, dediğim gibi 2 hafta önce devletin ayrımtılısında sorun çıkmadı. Dün doktor suyun fazla dediğinde devletteki doktora da gitmek istedim ama randevuyu ancak 29 hazitandan sonraya veriyordu. İşte dediğin gibi evlat korkusu ile gittimBen de taşınırken kimseyi görmedim canım ama zaten koca bina yeniydi ve 4 kişi mi 5 kişi mi ne vardı. Normal diyorum ama diğer türlü hiç görüşemiyoruz derken sitede Bi tek bizim blok böyleymiş diğer komşularımdan öğrendim : ) vaaay hemşerilerim ben de Niğdeliyim, oralardan birilerini duymak ne Mutlu ediyor ya
Ya işte kimse böyle düşünmüyor canım. Hani bunu söyleyenler eski esnaf kafası. Toplu alırız indirim yaptırırız filan. Ama şimdi çoğu şartlar böyle değil bi de dediğin gibi aynı ürünü daha ucuza almak varken niye pahalıya alayım ki
Bakalım nasılsa ilk doğmadan biberon alınacak. Sonrakilere bakarız. Annemin kardeşimde 3-4 çeşit biberon kullandığını bilirim. Biri cam olmak üzere
Hakikaten çok güzel görünüyor
Nerde satılıyormuş ki bunlar
Geçenki ağrıdığında zeytinden başka hiç bir şey tesir etmemişti inş. bu sefer hiç bir şeye ihtiyacım olmaz
Aklına bişey gelsin istemem ama dün çok yazayım dedim fakültede git perinatolojiye diye. Ama onlar randevuyu biraz geç veriyorlar. Senin pek bekleyecek vaktin yoktu ki. Evlat korkusu yani. Hani normalde git ver parayı deseler neyse ama böyle korkutunca çok sinir bozucu oluyor
Ama şunu biliyorum devlette hiç bir şeyi gereksiz yere yapmıyorlar. Özellerde malesef hiç bir şeye güvencim yok. Bu konuda çok canımı yaktılar
Tamam her ultrason cihazı aynı ölçümleri yapmıyor ama suyu Nasıl o kadar fazla görmüş olabilir ki. Bu abartı gibi
Aman her neyse evladın iyi ya artık gerisi önemsiz
Yalnız özele giden arkadaşlar için şunu önerebilirim hani özeldeki doktor bişey dedi ya fakülteye gitmek biraz vakit alacağı için hemen bir devlet hastanesinde bi gözükebilirler. Bazıları Biraz ilgisiz ama hepsi öyle değil. Kıyıya köşeye devlette iyi denilen doktoru araştırıp atmak lazım
Konya da öğrenci olmak güzeldir :))evet cnm haklısın yani =)
kızlar valla bravo elinizden hiç bişey kaçamaz :))buldum türkiyede satılıyormuş.
Mimijumi , uzman bir doktor tarafından Amerika'da dizayn edilmiş, Almanya, Hollanda ve İsviçre kaynaklı yüksek kaliteli malzemelerden Avusturya'da üretilmiştir. Biberon emziğinin üretiminde, en güvenli, gıda sınıfı maddeler kullanılmıştır. Deri kadar yumuşak olan dokulu biberon emziği, görüntü ve his olarak anne memesini taklit etmek üzere tasarlanmıştır. Biberonlarımız bebeğinizin güvenliği için, İsviçre'de geliştirilmiş, cam kadar berrak, yüksek kalite malzemeden üretilmiştir .
Yapısı, dokusu ve akış hızı ile anne memesi hissi veren tek biberondur.
· Annelerin “ bebeğim biberon ile beslenmeye başlayıp benden emmeyi bırakır” endişesine tek çözüm Mimijumi .
· Çalışan annelerin tek yardımcısı. Çalışmak zorunda olan anneler Mimijumi ile kendi sütlerini gün içinde bebeğinin kafasını karıştırmadan annesinden beslenir gibi beslenmesine devam etmesini sağlayabilecek.
· Avrupa’da üretilmiştir. Amerika’dan ithaldir.
· Ürünümüz cam kadar sağlıklı olan yüksek kaliteli BPA, toksik ve kimyasal madde içermeyen plastikten üretilmiştir. Cam kadar ağır değildir ve kırılıp bebeğinizi, sizi veya etrafınızda bulunan kimseyi yaralama riski taşımaz.
· Her anne titizdir. Geniş ağız yapısı ile fırça gerektirmez, biberonun her yerine rahatça ulaşıp temizleyebilirsiniz.
· Bulaşık makinasında yıkanabilir. Üst rafı tercih ediniz.
· Beslenirken oluşan gazdan ağlamaya son. Biberonumuz emzik kısmında bulunan özel yapısı sayesinde Anti-koliktir. Bebeklerde gaz oluşumunu minimum seviyeye indirir.
Mimijumi, doğal rengi, sahip olduğu özel yapısı ve özel dokusu ile bebeğinize anne memesi hissi veren tek biberondur.
Eki Görüntüle 1851582
- Ürünümüz Emzik no:1 ( 0-12 ay ) ile birlikte satılmaktadır.
- Anne memesi örnek alınarak üretilmiştir
- Özel dizayn edilmiş yapısı sayesinde beslenme esnasında anne memesinden emiyormuş hissi verir
- Geniş ağız yapısı sayesinde kolay kullanım ve kolay temizlik sağlar
- Kolik önceleyici özel yapısı ile bebeğinizin saglıklı beslenmesini sağlar
- BPA ve toksik asit içermez
- Yüksek kalite standartlarında Avrupa'da üretilmiştir
- Sızdırma ve damlatma yapmaz
satış :
http://www.n11.com/magaza/gurubebe/biberon-ve-aksesuarlari-1000126
video:
Aslında cnm ben devlete de gidiyorum, dediğim gibi 2 hafta önce devletin ayrımtılısında sorun çıkmadı. Dün doktor suyun fazla dediğinde devletteki doktora da gitmek istedim ama randevuyu ancak 29 hazitandan sonraya veriyordu. İşte dediğin gibi evlat korkusu ile gittim
Selen_Ay canım ya dişe ada çayı kaynatıp ağzını çalkalamak iyi geliyor da, ama hamileyken olut mu olmaz mı bilmiyorum.. Bir de bizim neneler sarımsak kes nabzının üstüne koy sar diyorlar, küçükken yapardım, ağrı geçiyormuydu geçmiyormuydu hatırlamıyorum ama
Cnm geçmiş olsun , diş ağrısı çok sinirbozucu, Allah yardımcın olsun kuzumAğrısı yüzünden oynarken biraz kanattımşimdilik zonklama durdu gibi. İnş. gece delirmez. Eşime kıyamadım yaa ezanla beraber girdi eve pert olmuş. Gidelim desem dk durmaz biliyorum ama ...
Sizin orda da mı sadece randevu ile gidiliyor canım? Bizde randevusuz da gidiyorsun ama biraz bekliyorsun tabi. Geçen ben öyle gittim çok bekledim ama muayene oldum şükür.
Neyse bitti gitti artık. Bundan sonrasına bakalım
Evde adaçayı yok ki canım yaa
Geçen sefer de ağrıdı demiştim ya. Neler denemedim ki.... Tuz koydum, karbonatla gargara yaptım, karanfil ağzımdan düşmedi, sarsımsak koydum ama yok geçmemişti bi tek zeytin sızlamayı almıştı ama aynen zonkluyordu. İnş. bu geceyi atlatırım yarın kesin gitcem çünkü bir gün daha geçmez. Eşim gördü aaa nasıl şişmiş kesin apse yaptı yine dedi.
Ağrısı yüzünden oynarken biraz kanattımşimdilik zonklama durdu gibi. İnş. gece delirmez. Eşime kıyamadım yaa ezanla beraber girdi eve pert olmuş. Gidelim desem dk durmaz biliyorum ama ...
Evde adaçayı yok ki canım yaa
Geçen sefer de ağrıdı demiştim ya. Neler denemedim ki.... Tuz koydum, karbonatla gargara yaptım, karanfil ağzımdan düşmedi, sarsımsak koydum ama yok geçmemişti bi tek zeytin sızlamayı almıştı ama aynen zonkluyordu. İnş. bu geceyi atlatırım yarın kesin gitcem çünkü bir gün daha geçmez. Eşim gördü aaa nasıl şişmiş kesin apse yaptı yine dedi.
AGRA bütün yazdıklarınızı okuyamadım ama benim ne doktora inancım var ne de hastaneye benim doktorda hep hastanede işlemlerimi yapmamı istedi bundan 15 gün önce gittiğimde doktora şeker yüklemesi yapalım dedi hemen baktı enayi gibi ödüyoruz sesimiz çıkmıyor bende dedim ki sizin tahliller pahalı sağlık ocağı yapıyor dedim sağlık ocağı geç yapıyor dedi ben orda yaptırım dedim sağlık ocağına gittiğimde 22 haftalıktım 24 haftadan önce yapmıyoruz sağlık bakanlığın kesin onayı çünkü gebe kalan kadında 24 hafta gizli şeker çıkıyor önce bakmamız boşuna dedi bende bekliyorum haftaya gidecem yaptırmaya eşim hiç para pula karışmaz ama ayrıntılı ultrasonda para tuzağı yapıyorlar dedi normal kontrolündeki ultrasonda aynı ayrtınılda 250 tl verdiğimiz ultrasonda memleketimde doğumu fakülte de yapacam zaten ücretten dolayı değil hem doktoru biliyoruz hemde özele para vermek gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?