-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ay cnm cok sükür iyisiniz cok sevindimim tatlım =)ve cok güzel resimlere pozvermiş bebegin tatlım benim uzme bir daha kendi boyle =)

Tatlım maşallah çok sevindimİnşallah Hep böyle sağlıklı olsun bebişlerimiz

Emzik veya biberon alırken avent natural serisi iyimiş,bilginize

kızlar göğüs pompası özellikle işe başlayınca çok gerekecek Manuel'i becerebilirmiyim yoksa elektriklimi alsak daha mı pratik olur fiyatlar bayağı fark ediyor avent öneriliyor

kızlar göğüs pompası özellikle işe başlayınca çok gerekecek Manuel'i becerebilirmiyim yoksa elektriklimi alsak daha mı pratik olur fiyatlar bayağı fark ediyor avent öneriliyor
Canim ben aslinda Avent elektrikli alacaktim. Arkadas alma ben var dedi, hic kullanmamis. Markası ama Kanz elektrikli, bakalım nasıl kullanabilecekmiyim ama en çok önerilen Avent elektrikli

Selen_Ay evet aynıları alıyorum şimdi sağol Can'ım emzik ne marka alacaksınız kızlar tırnak bakım seti sevi bebe mi chicco mu alsam acaba şimdi sipariş veriyim
emzik avent natural almayı düşünüyorum.
tırnak makası bilemedim yakınadn görmek lazım.Yalnız çok küçükler o yuzden alırken tutma kolaylığı sağlayan uzantısı olsun yoksa minicik keserken fırlar elden,allah korusun bebeğe zarar verir.

elektirikli öneriyorlar.Manuel olan çok uğraştırıyormuş,anneler yorgun uykusuz manuelle uğraşmaya hali olmuyormuş.

Allaha şükürler olsun,çooook sevindim.Maşallah oğluşuna da,,ünlü mü olacak ne yüzünü göstermiyor :) artık için rahat alışveriş yapabilirsin :)

Selen_Ay valla ben mi hayırsızim bilemedim ama ev taşırken olsun sonrasında olsun bi kapımızi çalan olmadı komşulardan
H hayatalya canım asker yolu mu bekliyeceksin kısa dönemdir inş. Gerçi bebisleri bekledimizden daha çabuk geçiyo bu arada ben de mersinliyim ama konyadayım uzuuun zamandirr

elinde toplu para olsa o gittiğinde butun bebek malzemesini hemen indirimli bulabilecek misin birde?
şimdi indirimde gördüklerimizi almaya başladık.İstediğimiz marka ürünler tükenebiliyor.
Böylede düşünmek lazım.

haklısın cnm bende düşünüyorum tasınmayı ve birikim bile yapamıyor cnm cocukta olursa hiç yani o yuzden tasınmak ve kuzeyde benim evim o yuzden güneş gormuyor hiç
sonbaharda apartman görevlisine kalorifer peteklerini kontrol ettir,ev ısınmıyorsa havası almak lazım.Ben yapı marketten (nalburda da var)petek anahtarı aldım hersene kendim havasını alıyorum,çok farkediyor.

Evet canım duydum
Emziğini avent alıcam ama biberonlarını dr brown almayı düşünüyorum. Dr Browndan çok daha fazla olumlu yorum okudum

ben bu biberona bayıldım,emzik ucunu bile anne memesi gibi yapmışlar,bebek eliyle sıktığında anne memesi yumuşaklık dokusuna sahipmiş.Ama türkiye de yok malesef.

Son düzenleme:
AGRA canım geçmiş olsun çok şükür korkulcak bişi yokmuş.yine bir doktor vakası mı oldu bilemedim.haftaya benimde kontrolüm var şimdiden bende korkmaya başladım

evet cnm esim askere gidecek 2 ay sonra ben dogum yapacakım kısmet olursa tatlım kısa donem yapacak cnm benim =)ya bende konyada okudum cnm orda tanıstık esimle tesadüfe baksana ya=)

Kızlar yine dişim sızlamaya başladı aynada bakayım dedim yine diş etim şişmiş ve kızarmış yine apse yaptı heralde. Eşim gelse de akşam acile olsun gitsek. Bu aylar bitmicek heralde bu dişle
Canım apseye iyi gelir mi.bilmiyprum da karanfil yağı anında kesiyo sızlama ve ağrıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…