ay cnm cok sükür iyisiniz cok sevindimim tatlım =)ve cok güzel resimlere pozvermiş bebegin tatlım benim uzme bir daha kendi boyle =)Canlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Çoook teşekkür ederim dualarınız için, Allah hepinizden razı olsun, inşAllah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım
Tatlım maşallah çok sevindimİnşallah Hep böyle sağlıklı olsun bebişlerimizCanlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
Çoook teşekkür ederim dualarınız için, Allah hepinizden razı olsun, inşAllah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım
Sağolun kızlar işte eşim burda değil yine. Bugün gelecek gelsin diş acile gidicem hemen. Çünkü geçen sefer de 2 gün mü ne bekledim sonra ilaçları kullandığım halde 3 gün boyunca zonkladı
Kızlar bu arada Ebebek te philip avent emzik ve biberonlarda indirim varr
Özellikle şu emziklere hastayım
Eki Görüntüle 1851435
Emzik veya biberon alırken avent natural serisi iyimiş,bilginize
Canim ben aslinda Avent elektrikli alacaktim. Arkadas alma ben var dedi, hic kullanmamis. Markası ama Kanz elektrikli, bakalım nasıl kullanabilecekmiyimkızlar göğüs pompası özellikle işe başlayınca çok gerekecek Manuel'i becerebilirmiyim yoksa elektriklimi alsak daha mı pratik olur fiyatlar bayağı fark ediyoravent öneriliyor
emzik avent natural almayı düşünüyorum.Selen_Ay evet aynıları alıyorum şimdi sağol Can'ım emzik ne marka alacaksınız kızlar tırnak bakım seti sevi bebe mi chicco mu alsam acaba şimdi sipariş veriyim
elektirikli öneriyorlar.Manuel olan çok uğraştırıyormuş,anneler yorgun uykusuz manuelle uğraşmaya hali olmuyormuş.kızlar göğüs pompası özellikle işe başlayınca çok gerekecek Manuel'i becerebilirmiyim yoksa elektriklimi alsak daha mı pratik olur fiyatlar bayağı fark ediyoravent öneriliyor
Allaha şükürler olsun,çooook sevindim.Maşallah oğluşuna da,,ünlü mü olacak ne yüzünü göstermiyor :) artık için rahat alışveriş yapabilirsin :)Canlar biz geldikbir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür. Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız
bu hepimize ders olsun.Böyle durumlar olabiliyormuş,panik olmayalım.canım cok guzel haberlerle gelmıssın masallahbosuna korkuttu senı doktor
Ya millete kalsan ben kıyafet almaya başladığım zaman da erken diyorlardı canım. O kadar alıyorum hala bitmiyor bu mübarekler. Elinde para varsa gidip 1 günde hallersin herşeyi diyorlar. Bizde hiç bir zaman öyle toplu para olmadı ki. Şu ana kadar aldıklarımı hesaplıyorum. Biz de hiç bir ay o kadar toplu para elimizde kalmadı ki. Sen kendi keseni biliyorsun canım ona göre davran.
Ben geçen ay 1 paket bezini de aldım
Bu ay da bir tane alıcam inş. Yalnız bizim ekstrem durum olarak marketten bedava alışveriş hakkımız vardı ondan aldım ve alıcam yoksa 7. ayda bez almaya başlayım diyordum.
Eşime hep diyordum bebeği 36. haftadan sonra beklemek gerek herkes tamam o hafta doğurmuyor ama olaki tut doğdu. Bi de kız çocukları erken doğar derler. Eşim pek kulak asmıyordu. Geçenlerde arkadaşıyla konuşurken onun 36. haftada doğum yaptığını duyunca bana hak vermeye başlamış aaaa bizim az kaldı o zaman şu zaman şunu hallederiz bu zaman bunu diye kafasında kurmaya başladı bile
ilk başta minik yenidoğanı test edip ondan sonra diğer buyukler alınabilir.Evet canım duydum
Emziğini avent alıcam ama biberonlarını dr brown almayı düşünüyorum. Dr Browndan çok daha fazla olumlu yorum okudum
sonbaharda apartman görevlisine kalorifer peteklerini kontrol ettir,ev ısınmıyorsa havası almak lazım.Ben yapı marketten (nalburda da var)petek anahtarı aldım hersene kendim havasını alıyorum,çok farkediyor.haklısın cnm bende düşünüyorum tasınmayı ve birikim bile yapamıyor cnm cocukta olursa hiç yani o yuzden tasınmak ve kuzeyde benim evim o yuzden güneş gormuyor hiç
Evet canım duydum
Emziğini avent alıcam ama biberonlarını dr brown almayı düşünüyorum. Dr Browndan çok daha fazla olumlu yorum okudum
evet cnm esim askere gidecek 2 ay sonra ben dogum yapacakım kısmet olursa tatlım kısa donem yapacak cnm benim =)ya bende konyada okudum cnm orda tanıstık esimle tesadüfe baksana ya=)
ay gercekten cok güzele benziyor ya =)ben bu biberona bayıldım,emzik ucunu bile anne memesi gibi yapmışlar,bebek eliyle sıktığında anne memesi yumuşaklık dokusuna sahipmiş.Ama türkiye de yok malesef.
Eki Görüntüle 1851530 Eki Görüntüle 1851529
Canım apseye iyi gelir mi.bilmiyprum da karanfil yağı anında kesiyo sızlama ve ağrıyıKızlar yine dişim sızlamaya başladı aynada bakayım dedim yine diş etim şişmiş ve kızarmışyine apse yaptı heralde. Eşim gelse de akşam acile olsun gitsek. Bu aylar bitmicek heralde bu dişle
Hadi ya tesadüfun bu kadarı :))evet cnm esim askere gidecek 2 ay sonra ben dogum yapacakım kısmet olursa tatlım kısa donem yapacak cnm benim =)ya bende konyada okudum cnm orda tanıstık esimle tesadüfe baksana ya=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?