-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kızlar ateş ölçer aldınız mı yada önerisi olan var mı?ben alından yada vücuttan ölçer istiyorum bi tane beğendim ama hiç türkçe yorum bulamadım markası ve modeli medisana ateşölçer 76120

Eklentiler

• 221678669_tn50_0.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 47

Aslında başta alından ateşölçer düşünüyordum, sonra kulaktan ateşölçere geçtim, geçenlerde burda bir arkadaş bunların yanlış ölçtüğünü şu kalem gibi olanlar varya en iyi onların ölçtüğünü söylemişti sanırım. Ondan sonra kafam iyice allak bullak oldu

Sanırım bir o kalem gibi olanlardan bir de ya bu alından ya da kulaktan ölçerlerden alıcam gibi.
Bu modele de bakarım canım

kulaktan ölçerler bana kullanışsız geldi canım.bebek sabit durmuyo ki ölçebilelim.tabi bu benim şahsi fikrim.birde bu alından yada vücuttan ateş ölçerler odanın veya suyun sıcaklığını da ölçebiliyo o yüzden tercih sebebim.

Ya hiç bilmiyorum canım bebiş rahat duracak mı durmıcak mı? Gerçi rahatsız olan çocuk hiç durmuyor...
Üründen genel olarak memnunlar, görüntü olarak biraz basit olduğu konusunda birkaç şikayet var. Mavi ışığının çok olduğu ve ateşi ölçtükten sonra bip sesinin çok olduğunu ve çocuğu uyandırabilecek kadar sesinin çıktığını söylemişler.

Onun dışında hemen ateşi ölçmesinin ve doğru ölçüyor olmasını sevmişler

Sağlık ocağına sordun mu hiç? Bedava veriyorlar, sen bi sor. Benimkinin üstüne satılamaz fakan deye bi şey yazmış. Yanımda değil şimdi. Resmini atarım
Yok canım saglık ocagına toplam 2 kere gıtım zaten gecende asıyı yaptı gondedı saglık ocagında fırsatcılık yapıpı para ıstemesınler dıye olabılır. ılk aldıgım kuttuyu yazmıstı doktor. ıkıncıyı kendım aldım 6 tl . Bakayım asıyı sormk ıcın gıdersem bu hafta onuda soylerım

Yok canım onu kendı arastırmalarım sonucu ben soyledım zaten ıkeanın besıkler ve park besıklerde dıger kademe cok alcak oldugu ıcın bebegı koymakta zorluk cekılıyormus dıye soylenıyor mantıklıda
o besıklerrı gorelı yıllar oldu sanırım gozumun onune gelen besık dogruysa tabı
demır ılacınıda verıyorlar mı gyno sanol ferro

Ben hep kulaktan olcer alırım dıyorum ama arkadasım kesınlıkle tavsıye etmedıgını soyledı. En ıyısı eskı tıp olanlarmıs. Cıdden bıraz nette bakındımda yorumlar benzer

Ateş ölçer değil Ama medisana nin tandiyon aleti var anneme almıştık çok memnun alakasız olmuş da olabilir

Ateş ölçer değil Ama medisana nin tandiyon aleti var anneme almıştık çok memnun alakasız olmuş da olabilir
medisananın tansiyon aleti bizdede var canım alman malı zaten marka iyi olduğu için bunun bir modelini almayı düşündüm

Demir ilacını vermiyorlar canım. Onu da yazdırmıyorum bile eşim eczaneden 10 tl ye alıyor.

Ateş ölçer mevzusu da sanırım 2 çeşidini de alıcam gibi

medisananın tansiyon aleti bizdede var canım alman malı zaten marka iyi olduğu için bunun bir modelini almayı düşündüm

Zaten genel olarak markayı ve ölçümünü beğenmişler, işte sadece bikaç bişeyinden memnun olmayanlar var canım. Yani onlar gözardı edilirse alınabilir canım

bizde eski tarz elektronikli var, ben de almayı düşünmüyorum. şimdiye kadar onu kullandık eşimle ben. eğer sorun çıkarsa sonradan alırım. ben demir ilacı kullanmıyorum, o yüzden hiç sormadım. sen sor bence verirler.

nasıl ıcıne sınıyorsa tabı canım

MutluBulut_ canım bak bunu veriyorlar
selen vermedıklerını soyledı canım bız bunlara doguma kadar devam mı edıcez dımı ?
aynısı canım sadece o yazı yok ustunde nıye ben ıstemeden vermıyorlar kı hakkımsa neyse ısteyım ben
Canım bende ısım yazdırsam mı karar degısır falan dıye beklıyordum ama hazır duzenleme yapacakken Insallah kızımızın ısmı Ceyda

Hem çekmeceli hem sallanan dersen çok ağır, bizimki yerinden kalkmıyo, birde çekmeceli olunca, çekmece üstünde ayrı sallanma mekanizması oluyor. İstediğin gibi hareket ettiremiyorsun ayarı bozuluyor. Ben ayrı bir beşik daha kullandığım için beni ağır olması zorlamadı, odasında kurulu duruyor. Ama tek alacaksın madem, hafif çekmecesiz tercih etmelisin.

canım ben de burdan duydum 1-2 ay ay önce bedava verildiğini, kendim istedim öyle verdiler. yoksa kendilerinden vermiyorlar 'akıllılar'. beni 8 ağustosa çağırdı inşAllah, son muayine. aslında her trimesterde bir kere oluyo, bi de aradakı aşılar şeker yüklemesi falan.

Ben de bunu kullanıyorum canım ama sağlık ocağı vermiyor dün yazdırdım hatta
Sen sordun mu sağlık ocağına? sormassan vermiyorlar. sağlık ocakları kafalarına göre mi çalışıyo yoksa sisteme göre mi anlamadım artık

Anladım canım cok sagol Sallanan olmasına kesın karar verdım Bakalım modellerı fıyatları gezıp gorelım artık sanırım kucuk bır besık daha almam sart

Benim evde koltuk altından ölçülen çubuk ateşölçerlerden vardı. Ama biraz uzun sürede ölçüyor, çocuk hastayken birde onu koltuk altında tutmak zor oluyor. Sonra alından ve kulaktan ölçüm yapan ikisi bir arada bir cihaz aldım. Çubuk şeklinde olanlarında 2-3 saniyede ölçenleri var, onlardan alırsanız sorun yaşamazsınız.

Kulaktan ölçümlerde, çocuk hastayken sürekli kulağa aleti sok çıkar, enfeksiyon riski olabiliyormuş.

Koltuk altından ölçerken de hasta ateşli terli olunca, koltuk altını kurutmak gerekiyor.

Birde emzik şeklinde ateş ölçerler var, bebek emerken ateşini ölçüyor. Ama onlar ne kadar kullanışlıdır fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…