kızlar ateş ölçer aldınız mı yada önerisi olan var mı?ben alından yada vücuttan ölçer istiyorum bi tane beğendim ama hiç türkçe yorum bulamadım markası ve modeli medisana ateşölçer 76120
kulaktan ölçerler bana kullanışsız geldi canım.bebek sabit durmuyo ki ölçebilelim.tabi bu benim şahsi fikrim.birde bu alından yada vücuttan ateş ölçerler odanın veya suyun sıcaklığını da ölçebiliyo o yüzden tercih sebebim.Aslında başta alından ateşölçer düşünüyordum, sonra kulaktan ateşölçere geçtim, geçenlerde burda bir arkadaş bunların yanlış ölçtüğünü şu kalem gibi olanlar varya en iyi onların ölçtüğünü söylemişti sanırım. Ondan sonra kafam iyice allak bullak oldu
Sanırım bir o kalem gibi olanlardan bir de ya bu alından ya da kulaktan ölçerlerden alıcam gibi.
Bu modele de bakarım canım
kulaktan ölçerler bana kullanışsız geldi canım.bebek sabit durmuyo ki ölçebilelim.tabi bu benim şahsi fikrim.birde bu alından yada vücuttan ateş ölçerler odanın veya suyun sıcaklığını da ölçebiliyo o yüzden tercih sebebim.
Yok canım saglık ocagına toplam 2 kere gıtım zaten gecende asıyı yaptı gondedıSağlık ocağına sordun mu hiç? Bedava veriyorlar, sen bi sor. Benimkinin üstüne satılamaz fakan deye bi şey yazmış. Yanımda değil şimdi. Resmini atarım
Yok canım onu kendı arastırmalarım sonucu ben soyledım zatenOranı daha az dedim canım hiç olmuyor demedim : )
Etrafımda hiç kolik bebek görmediğim için hiç bilmiyorum nasıl uyutuluyor kolik bebişlerdediğim gibi öyle bişeyler olursa sallanmalı ana kucaklarından alıcam ben artık
Birannebirevlat bir kenarı inip kalkan dememiş canım, yatağın içindeki kademeden bahsediyor.
Demir beşik dedim ama bir ara modaydı sanırım beyaz çubuklu metal beşikler işte nasıl anlatayım şu ahşapların beyaz boyalı metalleri
Decaviti sağlık ocağından alıyorsun canım, bedava veriyorlar şayet yakınsa gidip alabilirsin.
Yalnız benim yakın ama şu sıcakta çıkmaya üşendiğim için gidemiyorum sağlık ocağına
Benimde doktor randevum bayramdan sonraki hafta gidelim bakalım ne dicek doktor
Ben hep kulaktan olcer alırım dıyorum ama arkadasım kesınlıkle tavsıye etmedıgını soyledı. En ıyısı eskı tıp olanlarmıs. Cıdden bıraz nette bakındımda yorumlar benzerkızlar ateş ölçer aldınız mı yada önerisi olan var mı?ben alından yada vücuttan ölçer istiyorum bi tane beğendim ama hiç türkçe yorum bulamadım markası ve modeli medisana ateşölçer 76120
Ateş ölçer değil Ama medisana nin tandiyon aleti var anneme almıştık çok memnun alakasız olmuş da olabilirkızlar ateş ölçer aldınız mı yada önerisi olan var mı?ben alından yada vücuttan ölçer istiyorum bi tane beğendim ama hiç türkçe yorum bulamadım markası ve modeli medisana ateşölçer 76120
medisananın tansiyon aleti bizdede var canımAteş ölçer değil Ama medisana nin tandiyon aleti var anneme almıştık çok memnun alakasız olmuş da olabilir
Yok canım saglık ocagına toplam 2 kere gıtım zaten gecende asıyı yaptı gondedısaglık ocagında fırsatcılık yapıpı para ıstemesınler dıye olabılır. ılk aldıgım kuttuyu yazmıstı doktor. ıkıncıyı kendım aldım 6 tl . Bakayım asıyı sormk ıcın gıdersem bu hafta onuda soylerım
Yok canım onu kendı arastırmalarım sonucu ben soyledım zatenıkeanın besıkler ve park besıklerde dıger kademe cok alcak oldugu ıcın bebegı koymakta zorluk cekılıyormus dıye soylenıyor mantıklıda
o besıklerrı gorelı yıllar oldu sanırımgozumun onune gelen besık dogruysa tabı
demır ılacınıda verıyorlar mı gyno sanol ferro
Ben hep kulaktan olcer alırım dıyorum ama arkadasım kesınlıkle tavsıye etmedıgını soyledı. En ıyısı eskı tıp olanlarmıs. Cıdden bıraz nette bakındımda yorumlar benzer
medisananın tansiyon aleti bizdede var canımalman malı zaten marka iyi olduğu için bunun bir modelini almayı düşündüm
bizde eski tarz elektronikli var, ben de almayı düşünmüyorum. şimdiye kadar onu kullandık eşimle ben. eğer sorun çıkarsa sonradan alırım. ben demir ilacı kullanmıyorum, o yüzden hiç sormadım. sen sor bence verirler.Yok canım saglık ocagına toplam 2 kere gıtım zaten gecende asıyı yaptı gondedısaglık ocagında fırsatcılık yapıpı para ıstemesınler dıye olabılır. ılk aldıgım kuttuyu yazmıstı doktor. ıkıncıyı kendım aldım 6 tl . Bakayım asıyı sormk ıcın gıdersem bu hafta onuda soylerım
Yok canım onu kendı arastırmalarım sonucu ben soyledım zatenıkeanın besıkler ve park besıklerde dıger kademe cok alcak oldugu ıcın bebegı koymakta zorluk cekılıyormus dıye soylenıyor mantıklıda
o besıklerrı gorelı yıllar oldu sanırımgozumun onune gelen besık dogruysa tabı
demır ılacınıda verıyorlar mı gyno sanol ferro
Ben hep kulaktan olcer alırım dıyorum ama arkadasım kesınlıkle tavsıye etmedıgını soyledı. En ıyısı eskı tıp olanlarmıs. Cıdden bıraz nette bakındımda yorumlar benzer
EKLEDİM cnm çok güzel isimAGRA kızımın ismini de ekler misin bi değişiklik olmazsa defne miray :))
Teşekkür ederiz teyzesiiiEKLEDİM cnm çok güzel isim
Ben de bunu kullanıyorum canım ama sağlık ocağı vermiyor dün yazdırdım hattaMutluBulut_ canım bak bunu veriyorlar
nasıl ıcıne sınıyorsa tabı canımDemir ilacını vermiyorlar canım. Onu da yazdırmıyorum bile eşim eczaneden 10 tl ye alıyor.
Ateş ölçer mevzusu da sanırım 2 çeşidini de alıcam gibi
Zaten genel olarak markayı ve ölçümünü beğenmişler, işte sadece bikaç bişeyinden memnun olmayanlar var canım. Yani onlar gözardı edilirse alınabilir canım
bizde eski tarz elektronikli var, ben de almayı düşünmüyorum. şimdiye kadar onu kullandık eşimle ben. eğer sorun çıkarsa sonradan alırım. ben demir ilacı kullanmıyorum, o yüzden hiç sormadım. sen sor bence verirler.
selen vermedıklerını soyledı canımMutluBulut_ canım bak bunu veriyorlar
Bende ıkeanın besıgını hafıf oldugundan odadan odaya gecırmek ıcın ıstıyordum canım yanı tek besık olacaktı. ıkeada olan 20 kg mıs sahı cekmecelı olanlar cok mu agır ? haklısın canım. Bırde bır tarafı ınıp kalkanların daha ıyı oldugu soylenmıs bebegı yatırma acısından
Canım komsumun cocugu kolıktı mesela normal dogum oldu dıye bılıyorum ama emın degılım. sureklı salladıklarını sancıdan uyutamadıklarını soyluyordu. Sllanan bazı besıkler ıcınde kolık bebekler ıcın uygun oldugu falan yazıyor hatta tıtresımlı besıkler falandemır derken nasıldı onlar canım ?
canım ben de burdan duydum 1-2 ay ay önce bedava verildiğini, kendim istedim öyle verdiler. yoksa kendilerinden vermiyorlar 'akıllılar'. beni 8 ağustosa çağırdı inşAllah, son muayine. aslında her trimesterde bir kere oluyo, bi de aradakı aşılar şeker yüklemesi falan.nasıl ıcıne sınıyorsa tabı canım
selen vermedıklerını soyledı canımbız bunlara doguma kadar devam mı edıcez dımı ?
aynısı canımsadece o yazı yok ustunde nıye ben ıstemeden vermıyorlar kı hakkımsa neyse ısteyım ben
Canım bende ısım yazdırsam mıkarar degısır falan dıye beklıyordum ama hazır duzenleme yapacakken Insallah kızımızın ısmı Ceyda
Sen sordun mu sağlık ocağına? sormassan vermiyorlar. sağlık ocakları kafalarına göre mi çalışıyo yoksa sisteme göre mi anlamadım artıkBen de bunu kullanıyorum canım ama sağlık ocağı vermiyor dün yazdırdım hatta
Anladım canım cok sagolHem çekmeceli hem sallanan dersen çok ağır, bizimki yerinden kalkmıyo, birde çekmeceli olunca, çekmece üstünde ayrı sallanma mekanizması oluyor. İstediğin gibi hareket ettiremiyorsun ayarı bozuluyor. Ben ayrı bir beşik daha kullandığım için beni ağır olması zorlamadı, odasında kurulu duruyor. Ama tek alacaksın madem, hafif çekmecesiz tercih etmelisin.
kızlar ateş ölçer aldınız mı yada önerisi olan var mı?ben alından yada vücuttan ölçer istiyorum bi tane beğendim ama hiç türkçe yorum bulamadım markası ve modeli medisana ateşölçer 76120
Aslında başta alından ateşölçer düşünüyordum, sonra kulaktan ateşölçere geçtim, geçenlerde burda bir arkadaş bunların yanlış ölçtüğünü şu kalem gibi olanlar varya en iyi onların ölçtüğünü söylemişti sanırım. Ondan sonra kafam iyice allak bullak oldu
Sanırım bir o kalem gibi olanlardan bir de ya bu alından ya da kulaktan ölçerlerden alıcam gibi.
Bu modele de bakarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?