Selam canım dun giremedim bügünde pasta yaptım Bayram için ve temizlik yaptım simdi otuyorum valla :)ıyıyım canım sen ? yemegı ocaga koydum sımdı oturdum :) ıftara anca pıser :)
Evet Canım doğru hatırlıyorsun dijitalde alıp bulunduracam çok merak ediyorum Bebek doğduktan sonra bunu niye almışım şunu niye almışım diyeceğim olacak mı acabaİşte o yüzden ikisinden de almayı planlıyorum canım ben. kalem gibi olanlar zaten ucuz hani hiç hissettirmez bile kendini.
Diğerini de zaten alacaktım, artık modele karar veririz.
Kalem gibi olan senin fırça setinin içinde vardı değil mi canım? Öyle hatırlıyorum ben
Selam Can'ım bende uyumaya çalışıyorum bugünlerde uyku sorunum çıktı uyuyamıyorum erkende kalkcam sendede başladığı mıkızlar ne yapyonuz valla 2 gun girmedim neler konusulmus valla =)
valla cnm bende arada basladı allahtan ası oldum arımadı yatıyorum valla=)Selam Can'ım bende uyumaya çalışıyorum bugünlerde uyku sorunum çıktı uyuyamıyorum erkende kalkcam sendede başladığı mı
günaydın canım bugün biz açtık buralarıGunaydin kizlar
karpız güzel de severim ama ben yediğim zaman göbeyim çok geriliyor rahatsız oluyorum, şişiyorum. o yüzden yemiyorumYaz günlerinin bol sulu ve serinletici meyvesi karpuzun hamileler için önemli faydaları olduğunu belirten uzmanlar, hamilelere günde 300 gramlık, bir dilim karpuz yemelerini tavsiye ediyor.
Karpuzun hamileler için sağladığı faydalardan bazıları şöyle sıralanıyor:
-Karpuz, mide yanmasını hafifletir.
-Ödem- Vücutta su toplanmasını önlemeye yardımcı olur.
-İçeriğindeki yüksek sıvı ve meyve şekerleri, bulantıları hafifletir ve vücudun susuz kalması önler.
-İçerdiği mineraller, gebeliğin son üç ayda sık yaşanan krampları önlemeye yardımcı olur.
- İyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenler.
Karpuz, domatesten daha fazla likopen içeriyor.
-Bir antioksidan madde olan likopen ise kanserden ve kalp-damar hastalıklarından korunmaya yardımcı olur,
-bağışıklık sistemini güçlendirir ve cildin doğal güneş koruma faktörünü artırır.
-Ayrıca likopen hamilelikte karşılaşılan ciddi sorunlardan biri olan preeklempsi riskini önemli ölçüde azaltır.
Karpuzun 100 gramında 4 miligram likopen bulunur. A, C ve B6 vitaminleri ile potasyum ve magnezyum minerallerini de bol miktarda içerdiğinden
-anne karnındaki bebeğin beynin, sinir sisteminin ve bağışıklık sisteminin gelişimi açısından büyük önem taşır.
karpız güzel de severim ama ben yediğim zaman göbeyim çok geriliyor rahatsız oluyorum, şişiyorum. o yüzden yemiyorum
aminGünaydın annişler
Dünki saldırıda yakınlarını kaybeden herkesin başı sağolsun, Allah sabır versin
Bu arada ben bebeğimin ultrason resimlerini kaybettim yaaa, dün akşamdan beri arıyorum bulamıyorum yaaa
günaydın cnm ne yapyon nasılsın =)Gunaydin kizlar
günaydın cnm ne yapyon nasılsın =)günaydın canım bugün biz açtık buraları
günaydın cnm nasılsın =)Günaydın annişler
Dünki saldırıda yakınlarını kaybeden herkesin başı sağolsun, Allah sabır versin
Bu arada ben bebeğimin ultrason resimlerini kaybettim yaaa, dün akşamdan beri arıyorum bulamıyorum yaaa
günaydın cnm nasılsın =)amin
ben doktordan gelir gelmez hemen görüntü ve butun belgeleri printerda scan ediyorum ayrıca bilgisayarda saklıyorum.
yoksa kaybetmek,zarar görmesi kolay .
Bulursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?