-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
canım yaa sen ilaçı demişsin doğuma kadar mı deye ben de sağlık ocağı muayinesini anladım. ah hormonlu kafam hiç bilmiyorum ne kadar kullanıcaz
prensesin ismini ekledim. hayırlı olsun inşAllah değişirse söylersin değiştiririm

bende gıderım persembe /cuma artık. Banada 6 temmuza 2. asıyı vermıs ınsan bır hesaplar verırken benım kartta son muayne eyluldeydı sankı emın degılım ama. bana seker yuklemesını soylemedı kacıncı haftalar arasında olmalı?
kendı doktorum 1 ay sonra gel demıstı 24. haftaya denk gelıyor gıdıcem oda demedı bırsey daha

24-28 arasında oluyo cnm

Ben özele gidiyorum doktorum orda yazmıştı, çok uyguna alıyorum sigortadan o yüzden ilaçları sağlık ocağına hiç sormadım ama verdiklerini biliyorum. Aşıya felan gittiğimde isteyen anneler oluyordu.

- Annenin rutin kullanım ilaçlarını
- Bebeğin aşı ve doğum sonrası vitamin, kan ilaçlarını
- Aile planlaması, prezervatif

Bunların hepsi sağlık ocakları tarafından karşılanıyor.

doktoru arayım ben en ıyısı ılacım bıttı tekrar devam edeyım mı dıye
Sagol canım

bende sadece ses olayını okudum nette yorumlarda,geçenlerde ebebekte gördüm deneyim dedim ama pil takılan yeri vidalıydı açamadım malesef deneyemedim videolarda ölçüm yapıyolar ama anlaşılmıyoki..

Ben de bunu kullanıyorum canım ama sağlık ocağı vermiyor dün yazdırdım hatta
canım her sağlık ocağı vermiyo herhalde.biz kuzenimle aynı doktora gidiyoruz sağlık ocağında.o 2 ay önce doğum yaptı ama hep ilacını yazdırmış hiç bedava vermemişler bende o yüzden hiç sağlık ocağına gitmedim aşı haricinde

AGRA MutluBulut_

Benim doktorum folik asitten sonra vitamine başlattırmıştı, 1 ay onu kullandım. Sonra onu bıraktırıp demir ve kalsiyuma başlattırdı. Bazı doktorlar hepsini sonuna kadar devam ettiriyor. Özellikle kan ve vitamin haplarını doğum sonrasıda devam ettiriyorlar, annenin kendini toplarlaması için.

doktora sorayım bakalım ne dıyecek :) bıtmıyor su ılaclar desene

Sen sordun mu sağlık ocağına? sormassan vermiyorlar. sağlık ocakları kafalarına göre mi çalışıyo yoksa sisteme göre mi anlamadım artık
Hmm yok sormadım ben de demekki kafalarına göre takiliyorlar anlamadım ben de

Aklımda olsun da canım ben de gittiğim mağazalarda bakayım çalışan bir tane var mı? Acaba ebebekten başka mağazada satılıyor mu ki

Normalde bütün sağlık ocakları veriyor gibi canım sadece bazılarından özellikle istemek gerekiyor.
Sağolsun ben en başından beri ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gittiğimden doktorumda iyi biri bu vitamin ilaçlarını biz veriyoruz zaten alma parayla diyip uyandıran o oldu. Öyle olmasa belki aşıya kadar ben de satın alacaktım.

Ben hala sadece demir hapımı ve multivitamini kullanıyorum sadece geçenki gittiğim doktor bana devit damlayı yazdı kullan diye ekstra onu da kullanıyorum onun dışında doktorum başka bişey söylemedi canım. Bakalım bu gittiğimde değiştirir mi?

Ben de genel de kan hapının ve vitaminin 9. ayın başında kesildiğini duydum canım. Sanırım annenin durumuna göre değişiyor. Çünkü ben kan hapına bile 10. haftada başladım, hatta ondan öncede başlatıcaktı doktorum ama tüp bebek için çok fazla ilaç kullandığım için bir de onu yazamam o ilaçların bitsin öyle başlayalım demişti.

Bu arada aklıma geliyor da sormayı unutuyorum canım; artık sen de bebeğin de iyisiniz değil mi? Herhangi bir sıkıntınız yok artık Allahın izniyle?

Selen_Ay
İyiyiz canım çok şükür, hastanede yattıktan sonra 4 kere daha randevuya gittim, hepsinde iyice baktı doktorum bir sıkıntı görmedi şükür. İlk kızımda rahim ağzında kısalma olmuştu hep yatmıştım. Bunda rahim ölçümleride iyi dedi doktor. Perşembe randevum var, cuma da yola çıkıyoruz inşAllah. Bakalım bu defa ne diyecek doktorumuz.

Doktorum Elevit vermişti bana,sonra içeriğinde domuz jelatini kullanıldığını ve firmanında bunu doğruladığını okudum.
Eşdeğerine baktım decavit eczane de satılıyor ben aldım.

Sağlık ocağına sordun mu hiç? Bedava veriyorlar, sen bi sor. Benimkinin üstüne satılamaz fakan deye bi şey yazmış. Yanımda değil şimdi. Resmini atarım
doktorlara sağlık bakanlığınca ücretsiz dağıtıldığı için,sağlık ocağı çalışanları ilegal eczanelere satmasın diye konuluyor o ibare.Eczanelerdekin de yazmıyor ve ücretli alıyorsun

bende yıllar öncesinden ucu değiştirilir hijen ambalajlı braun var,hiç kullanmadım paketinde hijen yedekleri ile duruyor.
özel hastanelerde gördüm bu braun eski modellerini kullanıyorlar onlarda.
söylediğin modeli bilmiyorum.

bende bu var. ucunda gördüğün o plastik kullan at yedek geçirme uçları var.Ondanda zamanında almıştım yedeklerini
Özel hastanelerde gördüm hijenik olduğu için bunu kullanıyorlar.

Selen_Ay ben demiştim kalem gibi olan 5 tl lik Ateş ölçerü çevremde ki çoğu kişi o Ateş ölçerin doğru olduğunu söyledi ama ona bakmak için koltuk altına koymak lazım Bebek durur mu bilmem ben onun dışında birde dijital düşünüyorum bakalım Ramazan'dan dolayı doğru düzgün çıkmadım hiç artık Bayram'dan sonraya alacağım eksik olanları

İşte o yüzden ikisinden de almayı planlıyorum canım ben. kalem gibi olanlar zaten ucuz hani hiç hissettirmez bile kendini.
Diğerini de zaten alacaktım, artık modele karar veririz.

Kalem gibi olan senin fırça setinin içinde vardı değil mi canım? Öyle hatırlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…