canım yaa sen ilaçı demişsin doğuma kadar mı deyenasıl ıcıne sınıyorsa tabı canım
selen vermedıklerını soyledı canımbız bunlara doguma kadar devam mı edıcez dımı ?
aynısı canımsadece o yazı yok ustunde nıye ben ıstemeden vermıyorlar kı hakkımsa neyse ısteyım ben
Canım bende ısım yazdırsam mıkarar degısır falan dıye beklıyordum ama hazır duzenleme yapacakken Insallah kızımızın ısmı Ceyda
bende gıderım persembe /cuma artık. Banada 6 temmuza 2. asıyı vermıs ınsan bır hesaplar verırkencanım ben de burdan duydum 1-2 ay ay önce bedava verildiğini, kendim istedim öyle verdiler. yoksa kendilerinden vermiyorlar 'akıllılar'. beni 8 ağustosa çağırdı inşAllah, son muayine. aslında her trimesterde bir kere oluyo, bi de aradakı aşılar şeker yüklemesi falan.
24-28 arasında oluyo cnmbende gıderım persembe /cuma artık. Banada 6 temmuza 2. asıyı vermıs ınsan bır hesaplar verırkenbenım kartta son muayne eyluldeydı sankı emın degılım ama. bana seker yuklemesını soylemedı kacıncı haftalar arasında olmalı?
kendı doktorum 1 ay sonra gel demıstı 24. haftaya denk gelıyor gıdıcem oda demedı bırsey daha
canım yaa sen ilaçı demişsin doğuma kadar mı deyeben de sağlık ocağı muayinesini anladım. ah hormonlu kafam hiç bilmiyorum ne kadar kullanıcaz
prensesin ismini ekledim. hayırlı olsun inşAllahdeğişirse söylersin değiştiririm
tam vaktıne gırdıgımde gıtmıs olucam o zaman :)24-28 arasında oluyo cnm
bende sadece ses olayını okudum nette yorumlarda,geçenlerde ebebekte gördüm deneyim dedim ama pil takılan yeri vidalıydı açamadım malesef deneyemedimDemir ilacını vermiyorlar canım. Onu da yazdırmıyorum bile eşim eczaneden 10 tl ye alıyor.
Ateş ölçer mevzusu da sanırım 2 çeşidini de alıcam gibi
Zaten genel olarak markayı ve ölçümünü beğenmişler, işte sadece bikaç bişeyinden memnun olmayanlar var canım. Yani onlar gözardı edilirse alınabilir canım
canım her sağlık ocağı vermiyo herhalde.biz kuzenimle aynı doktora gidiyoruz sağlık ocağında.o 2 ay önce doğum yaptı ama hep ilacını yazdırmış hiç bedava vermemişler bende o yüzden hiç sağlık ocağına gitmedim aşı haricindeBen de bunu kullanıyorum canım ama sağlık ocağı vermiyor dün yazdırdım hatta
doktora sorayım bakalım ne dıyecek :) bıtmıyor su ılaclar deseneAGRA MutluBulut_
Benim doktorum folik asitten sonra vitamine başlattırmıştı, 1 ay onu kullandım. Sonra onu bıraktırıp demir ve kalsiyuma başlattırdı. Bazı doktorlar hepsini sonuna kadar devam ettiriyor. Özellikle kan ve vitamin haplarını doğum sonrasıda devam ettiriyorlar, annenin kendini toplarlaması için.
Günaydın kızlarsekerli_seker hoşgeldin Can'ım özledik AGRA bende bu hafta şeker yüklemesi yaptıracam kan alınıyorda idrar neden alındı anlamadım sağlık ocağında mı yaptırdın
Hmm yok sormadım ben de demekki kafalarına göre takiliyorlar anlamadım ben deSen sordun mu sağlık ocağına? sormassan vermiyorlar. sağlık ocakları kafalarına göre mi çalışıyo yoksa sisteme göre mi anlamadım artık
bende sadece ses olayını okudum nette yorumlarda,geçenlerde ebebekte gördüm deneyim dedim ama pil takılan yeri vidalıydı açamadım malesef deneyemedimvideolarda ölçüm yapıyolar ama anlaşılmıyoki..
canım her sağlık ocağı vermiyo herhalde.biz kuzenimle aynı doktora gidiyoruz sağlık ocağında.o 2 ay önce doğum yaptı ama hep ilacını yazdırmış hiç bedava vermemişler bende o yüzden hiç sağlık ocağına gitmedim aşı haricinde
AGRA MutluBulut_
Benim doktorum folik asitten sonra vitamine başlattırmıştı, 1 ay onu kullandım. Sonra onu bıraktırıp demir ve kalsiyuma başlattırdı. Bazı doktorlar hepsini sonuna kadar devam ettiriyor. Özellikle kan ve vitamin haplarını doğum sonrasıda devam ettiriyorlar, annenin kendini toplarlaması için.
aç git sen, yanında tost al, bence mide bulantısı olmasın deye çok az kahvaltı et dediler. bizim sağlık ocağı her kese şeker yüklemesi ile bağlı küçük not kağıdı veriyor, kaçta kahvaltı yap kaçta iç deye. tabii her sağlık ocağı farklı. sen hangi vitamni kullanıyorsun? bana doktor elevit yazdı, daha sonra sağlık ocağı decavit verdi ucretsiz. doktoruma sordum elevitle decavit aynı dedi. decaviti de kullanabilirsin dedi, ben de üstünde yazılanları okudum, gerçeken içindeki vitamnler gramlarına kadar aynı idi. sadece decavit satılmıyor eczanelerde. yani boşuna vitamine para verme, eğer aynısını sağlık ocağı veriyorsa.
doktorlara sağlık bakanlığınca ücretsiz dağıtıldığı için,sağlık ocağı çalışanları ilegal eczanelere satmasın diye konuluyor o ibare.Eczanelerdekin de yazmıyor ve ücretli alıyorsunSağlık ocağına sordun mu hiç? Bedava veriyorlar, sen bi sor. Benimkinin üstüne satılamaz fakan deye bi şey yazmış. Yanımda değil şimdi. Resmini atarım
bende yıllar öncesinden ucu değiştirilir hijen ambalajlı braun var,hiç kullanmadım paketinde hijen yedekleri ile duruyor.kızlar ateş ölçer aldınız mı yada önerisi olan var mı?ben alından yada vücuttan ölçer istiyorum bi tane beğendim ama hiç türkçe yorum bulamadım markası ve modeli medisana ateşölçer 76120
Benim evde koltuk altından ölçülen çubuk ateşölçerlerden vardı. Ama biraz uzun sürede ölçüyor, çocuk hastayken birde onu koltuk altında tutmak zor oluyor. Sonra alından ve kulaktan ölçüm yapan ikisi bir arada bir cihaz aldım. Çubuk şeklinde olanlarında 2-3 saniyede ölçenleri var, onlardan alırsanız sorun yaşamazsınız.
Kulaktan ölçümlerde, çocuk hastayken sürekli kulağa aleti sok çıkar, enfeksiyon riski olabiliyormuş.
Koltuk altından ölçerken de hasta ateşli terli olunca, koltuk altını kurutmak gerekiyor.
Birde emzik şeklinde ateş ölçerler var, bebek emerken ateşini ölçüyor. Ama onlar ne kadar kullanışlıdır fikrim yok.
Selen_Ay ben demiştim kalem gibi olan 5 tl lik Ateş ölçerü çevremde ki çoğu kişi o Ateş ölçerin doğru olduğunu söyledi ama ona bakmak için koltuk altına koymak lazım Bebek durur mu bilmem ben onun dışında birde dijital düşünüyorum bakalım Ramazan'dan dolayı doğru düzgün çıkmadım hiç artık Bayram'dan sonraya alacağım eksik olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?