-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Annişler merhaba

Dün kritik bir gündü umarım atlattık.
Misafirimiz de gitti.
Ben bu arada baya perte çıkmışım. 2 gün berbat haldeydim de dün, bugün inş daha iyi olucam

Hakkı'nda hayırlısı neyse o olsun.
Rabbim kimseye yuvasında huzursuzluk vermesin İnş
Kendini ve bebeğini düşün stresi at kafandan çünkü şu an bebeğini kimse senden daha fazla önemseyemez

Ay inş dediğin gibidir canım
Enfeksiyon tedavi edilir Allah'ın izniyle

Tam da bilmem bu olayları ama su kaçağında gerçekten ıslanma oluyor canım. Bi de zaten hani Allah esirgesin ama varsa kaçak fark edilmiş durumda şükür ve önlemini alıyorsun şu an.
Sen önlemini al ve üzülme. Bebeğin bir de gereksiz strese girmesin

Bu arada Geçen sene akrabam, kız 9. ayında normal akıntısından daha fazla ıslaklık hissediyor. Doktoruna tel de diyorki fazla akıntı var normal mi? Doktor da normal böyle şeyler diyip çağırmıyor. 2 gün sonra kız karnımın şekli değişti Bi acayip oldu diye şüphe edip gidiyor ki o akıntı sandığı suyu imiş, sızmış. doktor acil sezeryana almış.
Şükür ki iyi bebek ama annesinin dikkati sayesinde yani.

Yani varsa öyle birşey her türlü fark edersin canım.

Aaaa bu arada bugün son 3 haneli rakamdayız
Allah'ın izniyle bundan sonra 2 hanelileri sayıcaz
Allah inş evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günü de görmeyi nasip eder

Selen_Ay amin canım atlatma çalışıyoruz

Slm canım öncelikle geçmiş olsun bişey sormak istiyorum bende bi kaç haftadır sürekli olmasada arada iç camasirimda islaklik oluyo şu gibi ama kokulu senede aynimiydi bide bu islakligin şu sizmasi oldugunu anlamak için nasıl bi test yapılıyor bende salı günü Dr gitcem bu şikayetten dolayi acaba suyummu yoksa enfeksiyonmu öğrenmek için inşallah önemli bişey değildir

Günaydın annişler

Eski rutinimle burdayım.
Sanırım üşütmüşüm genzim dünden beri yanıyor
İnş boğazım şişmez

Can'ım bende koku başlamıştı arada akıntı geliyordu doktora gittiğimde doktora enfeksiyonum olduğunu düşünüyorum tahlil yaptıracam dedim idrar tahlili yazdı sonra bana dedi ki çamaşırında ıslaklık var mı hayır dedim terleme gibi oluyor dedim oda o Zaman ped koyduralım dedi doktoruna sıvı geliyor terlememi yoksa aminyon sıvısı mı diye sana bu testi yaparlar

Kızlar Herkese Günaydın yada Tünaydın :)
Selen_Ay geçmiş olsun canım.
Bende cumartesi günü kontrole gittim. Doktorum 26.haftamda olduğumu söyledi, bbeğim 820gr olmuş. Acaba bu haftalar için normalmi, doktor normal dedide yinede insan soruyor işte

geçmiş olsun canım benimde kasık ağrım var bugün hiçte keyfim yok

Sağol canım
O ağrılar ara ara bende de oluyor. Dinlenmek en iyi çözümmüş ama sen çalışıyorsun, nasıl yatıcan

2 gündür benimda sol tarafımda ağrım vardı. Tam da ameliyatımdaki dikiş yerimin olduğu kısım. Dokunuyorum resmen kızımın ayağı, dayamış oraya nasıl ağrıdı ama 2 gün anlatamam. Dün akşam pozisyonunu değiştirmiş heralde ki bugün yok o ağrı

Gecmiş olsun Can'ım

Sağol canım.
Normalde bitki çayı yapar içerim ama şimdi bi tereddür var içimde

Limonlu suyun sıkıntısı olmuyordu değil mi?

Sağol canım

Eğer doktor normal dediyse içine vesvese sokma hiç, 2,5 kilo doğup gayet sağlıklı bebeklerde biliyorum. Canı içinde olsun yeter ki
Ayrıca eğer tombiş olsa daha kötü, nasıl doğacak

Anladım canım benimde kokulu ama bazen iç çamaşırı islaniyo su gibi islaklik oluyo bende acaba terleme mi diyorum ama terleme de bukadar islaklik olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum inşallah senin sonucunda temiz çıkar bende yarin b giörüşeyim Dr la bakalım oda aynı tahlilleri istiycekmi

sorma canım zaten bugün pazartesi hiç sevmiyorum birde ağrılar hiç çalışasım yok nasıl akşam olcak bilmiyorum.
ya ben daha anlamıyorum neresi ayağı neresi kafası sadece bazen top gibi bi sertlik hissediyorum o kadar.
canım bu arada cumartesi arabamızı aldık biz sanada tavsiye ederim.chicconun liteway plus modeli.hem baston araba hem puseti var hem hafif.sende böyle bişiler arıyodun.sadece çift yönlü kullanılmıyo ama puseti olduğu için 6-7 ay sorun olcağını sanmıyorum

Eklentiler

• chicco-lite-way-plus-bebek-arabasi-71861.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 46
QUOTE="Selen_Ay, post: 47306804, member: 37796"]Günaydın annişler

Eski rutinimle burdayım.
İnş boğazım şişmez
[/QUOTE]
geçmiş olsun canım hep içiyoruz gerçi ama sıcak süt de yumuşatır boğazını bende dün klimanın karşısında uyuya kalmışım biraz karnım ağrıdı sonra geçti inş. seninde geçer

Top gibi gelen yer genelde kalçası oluyor
Ayak olduğunu şöyle hissediyorum, parmak kadar bile uzun olmayan bir çıkıntı ardı yok yani

Arabanızı güle güle kullanın canım

Ben araba almıştım, ekstra kuzenim de alıyor onu da bahsetmiştim canım. Almanyadaki kuzenime ordan baksın diye tembih etmiştim ya, aldığımı söylememiştim daha bakıyor diye. O da bi arabayı beğenmiş hediye olarak alıyor hem de yaaa gerçekten çok mahçup oldum

Bu arada ikea ya bakarken bi halıyı çok beğendim, sanırım bunu alırım bebeğimin odasına

Günaydın annişler

Eski rutinimle burdayım.
İnş boğazım şişmez

bende 10 gunde bir oluyor o geniz ağrısı birkaç saat sesim kesiliyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor.
Bende üşüttüyorum diye düşünüyordum,ama sonra düşününce baby yukarı çıktıkça mideyi sıkıştırıyor ve bu mide acı suyun boğaza kadar çıkmasına sebep oluyor özellikle birşey yiyip içip hemen yatınca.O acı su boğazı yakıyor,tahriş ediyor. bence bende ki ondan oluyor.Reflü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…