aaayyy doğru söylüyon canım unuttum ben senin araba aldığını hemde hediye gelceğini sen yazınca hatırladım okuduğumuTop gibi gelen yer genelde kalçası oluyor
Ayak olduğunu şöyle hissediyorum, parmak kadar bile uzun olmayan bir çıkıntı ardı yok yani
Arabanızı güle güle kullanın canım
Ben araba almıştım, ekstra kuzenim de alıyor onu da bahsetmiştim canım. Almanyadaki kuzenime ordan baksın diye tembih etmiştim ya, aldığımı söylememiştim daha bakıyor diye. O da bi arabayı beğenmiş hediye olarak alıyor hem de yaaagerçekten çok mahçup oldum
Bu arada ikea ya bakarken bi halıyı çok beğendim, sanırım bunu alırım bebeğimin odasına
Eki Görüntüle 1859311
bende 10 gunde bir oluyor o geniz ağrısı birkaç saat sesim kesiliyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor.
Bende üşüttüyorum diye düşünüyordum,ama sonra düşününce baby yukarı çıktıkça mideyi sıkıştırıyor ve bu mide acı suyun boğaza kadar çıkmasına sebep oluyor özellikle birşey yiyip içip hemen yatınca.O acı su boğazı yakıyor,tahriş ediyor. bence bende ki ondan oluyor.Reflü.
aaayyy doğru söylüyon canım unuttum ben senin araba aldığını hemde hediye gelceğini sen yazınca hatırladım okuduğumu
totosu olabilir canım bende kafası mı totosu mu karar veremedimbirde bizim bebişler 27.haftadan sonra mı son pozisyonlarını alcaklar doğum kanalına giriyolarmış ya.ben daha haftaya cuma gitcem doktora nasipse zaman geçmiyo
bu arada halı çok güzelmiş ben hiç görmedim ikeada böyle bişi yeni mi acaba?
benimki geçen hafta kontrolde doğum pozisyonundaydı ne zaman geçtiyse artıkaaayyy doğru söylüyon canım unuttum ben senin araba aldığını hemde hediye gelceğini sen yazınca hatırladım okuduğumu
totosu olabilir canım bende kafası mı totosu mu karar veremedimbirde bizim bebişler 27.haftadan sonra mı son pozisyonlarını alcaklar doğum kanalına giriyolarmış ya.ben daha haftaya cuma gitcem doktora nasipse zaman geçmiyo
bu arada halı çok güzelmiş ben hiç görmedim ikeada böyle bişi yeni mi acaba?
benimki hala yanlardan,göbeğimden tekme atıyo bugün hala dönüyo herhalde.bakalım beklicez mecburen kontrolü hatta bu arada sorcaklarımı not ediyorum.birde kasılma yaşayanlar oluyormuş çok şükür bende yok ama bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.herkeste olması mı lazım acaba bu kasılmalar?Reflümüdür bilmiyorum ama boğaz ağrısıyla hayat geçirmiş biri olarak bana boğaz ağrısının belirtisi gibi geliyor canım.
Bendeki dünden beri hiç düzelmedi. Bildiğin alev alev yanıyor
Unutmak normal canım günde kaç kişi yazışıyoruz burda.
Ben 26. haftada gittim hala yandı kızım ama bence doğum kanalına bugün girdi. Diyorum ya pozisyonunu değiştirdi kızım ve artık tekmelerinin yeri çok değişti.
Ben de devlet hastanesindeki doktordan randevuyu aldım, haftaya perşembe gidicem nasipse. Ayrıca uyuşmalarımı söylemeyi unuttum ya doktora ordakine söylicem
Halı yeni diye geçiyor canım. Olaki Ankarada bulamazsam, kardeşimden isticem. İstanbulda kesin vardır.
ayy maşallah miniğine bizimkide Allah'ın izniyle geçer inşallah.benimki geçen hafta kontrolde doğum pozisyonundaydı ne zaman geçtiyse artıkayaklarını mideme mideme vuruyor sanki minnoşum
benimki hala yanlardan,göbeğimden tekme atıyo bugün hala dönüyo herhalde.bakalım beklicez mecburen kontrolü hatta bu arada sorcaklarımı not ediyorum.birde kasılma yaşayanlar oluyormuş çok şükür bende yok ama bende mi sorun var diye düşünmeye başladım.herkeste olması mı lazım acaba bu kasılmalar?
ikeanın sitesinden sipariş verebiliyorsun canım ben izmir mağazasında bulamamıştım aradığım bi ürünü netten sipariş vermiştim adrese kadar getirmişlerdi.
sekerli_seker normal canım bende 25.haftamda gitmiştim 890 gr. demişti zaten tahmini yorum yapıyorlar
belki hissetmiyorumdur canım belkide sabah akşam işe gidip gelirken 25er dakika yürüyorum onun faydası mı oluyor bilmiyorum.Herkeste olacak diye bi şart yok canım
Belki de senin ağrı eşiğin yüksek hissetmiyorsun?
Ayrıca herkes bir olmadığı gibi her bebişte bir değil, meraklanma dönerağırdan alıyo belki seninki
Halıyı dediğin gibi netten verebilirim canım ama kardeşim mobilya türevi ürünleri kesinlikle netten sipariş vermemi istemiyor.
belki hissetmiyorumdur canım belkide sabah akşam işe gidip gelirken 25er dakika yürüyorum onun faydası mı oluyor bilmiyorum.
bizim bebiş zaten bana çektiyse tembel olcak galibabakalım sağlıklı olsunda döner Allah'ın izniyle vakti geldiğinde.
ben kitaplık almıştım netten ama kardeşin neden öyle dedi anlamadım vardır herhalde bir bildiği
amin canım inşallah o yürüyüşler işime yarar.Yürümenin elbetteki çok faydası var canım. Bunun faydasını görürsün doğum anında inş.
Döner meraklanmaaa
Benim kız da muhtemelen bana çekti normal zamanda uyuşuk
Ultrasonda tek parmağını bile kıpırdattığını görmedim.
Yalan olmasın geçenki gittiğimizde ayaklarını bi salladıonun dışında tek hareket görmedik ya
Eller yanda tosun gibi yatıyor
Valla canım işte istemiyor, kargodan doğan sıkıntılar çok oluyormuş. Durduk yere uğraşırsın diyor.
Yoksa bizim burda bi arkadaş. 2 mobilya almış netten, gardolabında bi sıkıntı çıkmamış, kitaplığınde bi sıkıntı varmış geri yollamış.
Sonra yeniden aldı. Hala bizi bekliyor kurucaz
iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin??Nasilsiniz kizlar :)
Iyiyim canim cok sukur bir kac gun hastaydim sanirim usuttum.amin canım inşallah o yürüyüşler işime yarar.
bizimkide her gittiğimizde uyuyo,eli suratında oluyodu ilk defa geçen muayenede kıpır kıpırdı birde el parmaklarını oynattığını gördüm ama bu seferde poz vermedi bir türlü nazlandı.
olsun canım bulursun inşallah ankarada nasip kısmet hep bu işler.
iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin??
geçmiş olsun canım bu ara sıcaktan farketmiyoz mu ceryanda mı kalıyom bilmiyorum bende üşütmüşüm galiba karnım kasıklarım ağrıyo bugün.gerçi sabaha göre daha iyiyim çok şükür.Iyiyim canim cok sukur bir kac gun hastaydim sanirim usuttum.
Dikkat edelim canim :/ sicak diye aciyoruz her yeri :/geçmiş olsun canım bu ara sıcaktan farketmiyoz mu ceryanda mı kalıyom bilmiyorum bende üşütmüşüm galiba karnım kasıklarım ağrıyo bugün.gerçi sabaha göre daha iyiyim çok şükür.
Kurun derim canim :) dolap aldik demistim bizim dolap geldi bir kac gun havalndi simdi astim kiyafetlerini yikayana kadar kutuluda olsa bazi esyalari gidip gelip seviyorum :) ya ama benim minnosumun cok az esyasi var alacaklarim var ama koca bir dolabi doldurmazki yinede :) masallah sizekızlar bizim depo olarak kullandığımız oda doldu bebişin eşyalarıyla,kolilerle.dolabını ikeadan almıştık zaten acaba diyorum açıp monte etsek mi?en azından kıyafetlerini poşetli olarak dolabın içine sokarım.ama erken mi daha kurmak için karar veremedim?
canım bizimde beşik ve dolap ikeadan zaten 4 parça kutu onlar yer kaplıyo.beşiğin yatağı var.haftasonu araba ve puset aldık onlar var.kıyafetler var 3 poşet falan.birde küvet var oda doldu.zaten odada masa,fazla halılar çamaşırlık vs. vardı depo olarak kullandığımızdan şimdi adım atılmıyo odadaDikkat edelim canim :/ sicak diye aciyoruz her yeri :/
Kurun derim canim :) dolap aldik demistim bizim dolap geldi bir kac gun havalndi simdi astim kiyafetlerini yikayana kadar kutuluda olsa bazi esyalari gidip gelip seviyorum :) ya ama benim minnosumun cok az esyasi var alacaklarim var ama koca bir dolabi doldurmazki yinede :) masallah size
Evde var süt hemen ısıtıp içeyim bari
Sağol canım
Selam Can'ım iyiyim yoktun geçmiş olsun bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacaksın bende hafta sonu yıkayıp ütülerim dalin alcam galibaNasilsiniz kizlar :)
Bence erken değil ilerde zor olcak yapmak bende hafta sonu yerleştirecek artıkkızlar bizim depo olarak kullandığımız oda doldu bebişin eşyalarıyla,kolilerle.dolabını ikeadan almıştık zaten acaba diyorum açıp monte etsek mi?en azından kıyafetlerini poşetli olarak dolabın içine sokarım.ama erken mi daha kurmak için karar veremedim?
amin canım inşallah o yürüyüşler işime yarar.
bizimkide her gittiğimizde uyuyo,eli suratında oluyodu ilk defa geçen muayenede kıpır kıpırdı birde el parmaklarını oynattığını gördüm ama bu seferde poz vermedi bir türlü nazlandı.
olsun canım bulursun inşallah ankarada nasip kısmet hep bu işler.
iyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin??
Iyiyim canim cok sukur bir kac gun hastaydim sanirim usuttum.
kızlar bizim depo olarak kullandığımız oda doldu bebişin eşyalarıyla,kolilerle.dolabını ikeadan almıştık zaten acaba diyorum açıp monte etsek mi?en azından kıyafetlerini poşetli olarak dolabın içine sokarım.ama erken mi daha kurmak için karar veremedim?
Dikkat edelim canim :/ sicak diye aciyoruz her yeri :/
Kurun derim canim :) dolap aldik demistim bizim dolap geldi bir kac gun havalndi simdi astim kiyafetlerini yikayana kadar kutuluda olsa bazi esyalari gidip gelip seviyorum :) ya ama benim minnosumun cok az esyasi var alacaklarim var ama koca bir dolabi doldurmazki yinede :) masallah size
canım bizimde beşik ve dolap ikeadan zaten 4 parça kutu onlar yer kaplıyo.beşiğin yatağı var.haftasonu araba ve puset aldık onlar var.kıyafetler var 3 poşet falan.birde küvet var oda doldu.zaten odada masa,fazla halılar çamaşırlık vs. vardı depo olarak kullandığımızdan şimdi adım atılmıyo odada
Otacı nın bitkisel boğaz pastilleri var canım, hamileler kullanabiliyor. Bide immumax ti sanırım adı, ballı bi boğaz spreyi. Bana doktorum hamileyken yazmıştı bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?