-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Buyuk olan joker mağazaları bu markanın ürünlerini satıyor.
Babymall çok duyuyorum ama hiç alışveriş yapmadım.Renk seçeneğinden dolayı indirim yapmışdır.

Ben de dışarı çıkmak istiyorum ama sıcaktan tırsıyoruuuum.

Maşaallah kızçene annesi, sizinle muhattap olmuyom diyor heralde sizin kız

maşallah canım bebişine büyümüş maşallah.senin bebişte bizim model ya poposunu dönüyo yada yüzünü kapatıyo 3 aydır düzgün pozu yok

Ben de dışarı çıkmak istiyorum ama sıcaktan tırsıyoruuuum.

Maşaallah kızçene annesi, sizinle muhattap olmuyom diyor heralde sizin kız
Evet Can'ım dönüyor ayakta yukarda doğduktan sonrada yapsın da yiyeyim onu doktor yürü dedi bu sıcakta Nasıl yürüsem ki burası akşamlarında çok sıcak keşke biraz serinlese havalar sen yürüyebiliyormusun

Kızlar geçen hafta demiştim 3 haftadır kilo almadım diye büyük konuşmuşum bir haftada 1,5 kilo aldım son Zaman'lar tuza şekere dikkat etmedim ödem yaptı heralde dikkat etcem artık çok tuzlu yemeyeceğim

Günaydın annişler
Ne acayip rüyalar gördüm ben bugün yaaa

Canım Ramazan bayramından beri bi eski düzenim yerine gelmedi. Tam gelecek derken eşim memleketine gitti şimdide, belki bende çarşamba gideceğim yanına, o yüzden yürüyüş mürüyüş hak getire. Ama artık yürüyüş gerçekten önem kazandı. Son zamanlardayız

Bu arada hani önceden dikkat ediyormuydun bilmem ama artık hepimizin tuza özellikle dikkat etmesi lazım. Biz normalde tuzlu, şekerli yiyen bir aile değiliz ama ona rağmen bende bile ödem oluşuyor. Sanırım hareketsizlikten

Maşallah prensesine tatlım, bizimki de mübarek yüzünü göstermiyo, süpriz bebek olacaklar doktor sonrakı randevuyu ne zamana verdi sende?

Maşallah prensesine tatlım, bizimki de mübarek yüzünü göstermiyo, süpriz bebek olacaklar doktor sonrakı randevuyu ne zamana verdi sende?
Süpriz Bebekler evet Çalışabilir raporu vercem dedi 10 agustosta gideceğim senin randevun ne Zaman Can'ım

Allah kavuştursun Can'ım rüyalar evet bu aralar çok aksiyonlu

Günaydın kızlar
daisy5 canım özeldeki doktorum 2 haftadan sonraya vermişti aslında ama artık 4 hafta oldu hala gitmedim bu hafta giderim. devletteki 4 haftaya sonraya verdi.aslında özelden 2 hafta sonra devlete gittim o da her şey yolunda 4 hafta sonra gel dedi. artık 1 doktora karar verib onunla devam etmem lazım.karar veremiyorum henüz. arkadaşlar devlette yapma diyorlar, özeldeki doktorum da kendi ilçemizde değil komşu ilçede doğum yaptırıyor. çok salak bir şey ama kafamın takıldığı birşey var, doğum yeri olarak komşu ilçenin yazılmasını istemiyorum hiç sevmiyorum orayı çok salak birşey ama napiim kafam takılıyo öyle şeye.çevremdekilerde aynı şeyi diyo, kendi ilçemizde yap diyorlar. offf kafam allak bullak.

Günaydın Anneler
AGRA canım doğumda hastanelerin ebeleri hemşire anestesi ekibi falan iyi olsun derler gittiğin devlet hastanesinde kadro iyiyse ve doktoruna da güveniyorsan devlette yapabilirsin ama özel hastanenin konforu gibi olur mu bilemem özeldeki doktorun keşke kendi ilçende yaptırsaymış ama yine de doktorun ve ekip iyiyse ben olsam özeli tercih ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…