Ara ara iğne batıyor gibi oluyo bazen de çok kısa kramp gibi bişeyler oluyor annemle konustuk normal olur onlar korkma dedi rahatlattı beni sağolsun doktora gidince de söylerim tabi :))Kızlar bu arada alt bölgenizde ağrı oluyormu, sanırım vücudum kendini doğuma hazırlıyor, bu ara çok sık oluyor pelvik ağrılarım. Sizlerde de oluyormu ??
Epidural denicen tabii ki, enerjim bitmesin. Korkmuyorum cnm, bebek orda kalıcak değil ki... Sonuça odaklanıyorum. Sezaryende de ağrılar oluyo, her ikisinde risk var, her ikisinde ağrı acı var. Benim tek endişem gereksiz yere epizyo yapmasınlar.Korkuyo musun peki
Epidural normalmi yoksa uyuşturmasız direk normal doğummu istiyorsun canım ya.
sekerli_seker
Epidural normal doğumda belli bir sancıyı çekiyorsun, rahimde belli bir açılma olduktan sonra doğumun olmasına yakın iğne yapıyorlar. Öncesinde iğne yapamazlar çünkü belden aşağısı uyuşuyor, belli bir açıklığa kadar sancıyı çekmen lazım, vücudunu hissedip ıkınman lazım, son dakkaya kadar sancı çekipte, son dakka neden iğne olayım. Banada bu saçma geliyo.
Epidural denicen tabii ki, enerjim bitmesin. Korkmuyorum cnm, bebek orda kalıcak değil ki... Sonuça odaklanıyorum. Sezaryende de ağrılar oluyo, her ikisinde risk var, her ikisinde ağrı acı var. Benim tek endişem gereksiz yere epizyo yapmasınlar.
Cokta korkmayalim canim hayirlisiyla bizde yapicaz insallah biraz surecek sonra bitecekBende normal istiyorum ama çokta korkuyorum ben ya
Tam olarak nasıl bişeydir o doğum sancısı veya agrısı onu bilebilsek aslında iğneye gerek varmı yokmu anlıcazda bilmioz
Kimisi facia gb anlatıyor, kimiside toz pembe anlatıyor.. Açıkcası bana gerçekci olan yaşamış biri lazım.
hata suyun gelmediyse duşunuzuda alın öyle gidin diyorlar.Saatlerce hastanede çekmek daha rahatsız ediciymiş.sekerli_seker normal doğum düşünüyorum Can'ım şuanda bir sorun yok normal doğum için korkma sende aklına kötü birşey getirme hemen bir sancıda hastaneye gitmeyin diyorlar biraz evde sancı çekin diyorlar Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin
canım Allah her kese o sancıları yaşamak için sabır veriyor.Ay keşke senin kadar hafif düşünebilsem ben
Maşallah. Beni gazlaman lazım doğum yaklaştıkça
canım Allah her kese o sancıları yaşamak için sabır veriyor.benim eşimin ailesi sezaryen yaptır diyorlar, ben ince narin biri olduğum için pek güvenemiyorlar bana, nasıl sancıya dayanacaksın nasıl ıkınacaksın diyorlar ben de inata normal yapıcam korkmuyo değilim ama herşeyin inşallah gayet güzel olacağına inanıyorum
sekerli_seker normal doğum düşünüyorum Can'ım şuanda bir sorun yok normal doğum için korkma sende aklına kötü birşey getirme hemen bir sancıda hastaneye gitmeyin diyorlar biraz evde sancı çekin diyorlar Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin
ben hamile kalmadan önce normaldan korkuyordum, hamile kalırsam sezaryenle doğururum diyordum, ama hamile kaldıktan sonra blogcuanne bebekyapımbakımonarım bloglarındaki gerçek doğum hikayelerini okudum, cesaretlendim.. sana da tavsiye ederim, müsait olunca okuİnsallah canım, inşallah herşey istediğimiz gibi ilerler :)
Allah güç versin hepimize.
Günaydın kızlar yine sıcak bir gün ağustosun 15 yaz 15 kış derler ya 15 den sonrasını bekliyorum belki biraz olsun serinler
bu arada kilo ödem durumları nasıl ben 8 kilo aldımayakkabı numaram 1 numara arttı
maşallah az almışsın ben tutamıyorum kendimiben çok şişmedim 3 kilo aldım daha alamıyorum ama çok istahım açıldı sanırım kalan bu aylarda çok alabilirim :) 1 hafta sonra tam 7 aylık olucam inşallah çok almam :)
ben hamile kalmadan önce normaldan korkuyordum, hamile kalırsam sezaryenle doğururum diyordum, ama hamile kaldıktan sonra blogcuanne bebekyapımbakımonarım bloglarındaki gerçek doğum hikayelerini okudum, cesaretlendim.. sana da tavsiye ederim, müsait olunca oku
artık bende tutamıyorum :) ama seninde çok sayılmaz benim çevremde senin kadarken senden çok daha fazla alan arkadaşlarım var benim en büyük avantajım yaklaşık 5 aya kadar hep bulantı isteksizlik oldu yemeklerdemaşallah az almışsın ben tutamıyorum kendimi
Günaydın kızlar yine sıcak bir gün ağustosun 15 yaz 15 kış derler ya 15 den sonrasını bekliyorum belki biraz olsun serinler
bu arada kilo ödem durumları nasıl ben 8 kilo aldımayakkabı numaram 1 numara arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?