- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
bende normal doğum istiyorum ve doktoruma çok güveniyorum ama bir o kadar da korkuyorum
Günaydın kızlar
Biz ultrasondan çıktık. Kaç aydır gördüğüm en uzun ultrasondu. Kaç dakika baktı bilemiyorum.
Anomali taraması idi ama aradan 3 ay geçince bazı şeyleri ileri gebelik nedeniyle filan diye yazdırttı doktor.
Çok şükür iyimiş kızım. 40 cm olmuşuz bile ama kilo değeri yazmıyor kağıtta.
Şimdi dolaşıyoruz kızım ve kardeşim. Sonra eve dönücez
maşallah selenay'cım iyiki gitmişsin çokça gördün yüzünü kapattı mı kime benzettinGünaydın kızlar
Biz ultrasondan çıktık. Kaç aydır gördüğüm en uzun ultrasondu. Kaç dakika baktı bilemiyorum.
Anomali taraması idi ama aradan 3 ay geçince bazı şeyleri ileri gebelik nedeniyle filan diye yazdırttı doktor.
Çok şükür iyimiş kızım. 40 cm olmuşuz bile ama kilo değeri yazmıyor kağıtta.
Şimdi dolaşıyoruz kızım ve kardeşim. Sonra eve dönücez
Benim doktor hic tartmiyoYesem zaten dünyaya sığmam ben demekki..
26haftalıkken gittiğimde toplamda 10 kilo almıştım. Şuan ne durumdayım Allah bilir
Doktorum kesinlikle çok buluyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım bu konuda.
Haftada 1-2 balıkyağı hapı içiyorum, Hergün elevit ve demir hapı kullanıyorum.
Benim doktor hic tartmiyosaglik ocaginda 2 defa tartildim orada da bisey demediler bende decavit, demir hapi, ayri bir vitamin ilaci birde corasprin iciyorum :/ ilac ic ic biktim :/
Cokta korkmayalim canim hayirlisiyla bizde yapicaz insallah biraz surecek sonra bitecekben sezeryandan daha cok korkuyorum :/
B BirAnneBirEvlat bu kadar kisa surede normal olurmuymus gercekten cevremde ilk sezeryan olanlar hep sezeryan oldu da :/ doktoruna tekrar sorarsin canim
selam kızlar..bugün biraz geç kaldım.iş yerinde işler çok yoğun ve yoğunluğun benim son aylarıma gelmesi dahada zorluyo.diğer şubeden eleman gönderin dedim patrona bakalım inşallah gelcek daha...
maşallah yavruna :) daha uzayacak .Uzun boylu olucak belli maşallah tekrar, 56cm den küçükler olmayacak gibi.Bir arkadaşın 58cm doğmuştu. Kıyafet alacaksan aklında olsun.
Seve seve gonderirimhic sikinti yok
Ay keske ama cizelgeye gore 1 kilo gozukuyo
Masallah canim kizina uzun olacak sanirim :) iyi gezmeler
Süper :) Maşallah kuzuna.
maşallah selenay'cım iyiki gitmişsin çokça gördün yüzünü kapattı mı kime benzettin
Selen_Ay cnm maşAllah bebeğine, benimki 36 idi o haftalarda, demek ki uzun boylu prenses olucak kızcen
Tekrar yazdigimi okudum yanlis mi yazmisim diye. Ama ben onunla ilgili birsey demedim ki :) Evimde tarti var ve istemsizce surekli tartiliyorum :) Fakat demek istedigim ne saglik ocagi nede doktor ikiside kilo konusunu hic onemsemiyorfarklı yerlerde tartılmak doğru değil.Her tartının ayrı hassasiyeti var ve farklı çıkar.
her zaman aynı tartıda tartılmak gerekiyor. Doktorum evdeki tartıma göre not alıp kilo artışını takip ediyor.
Eğer evinde tartı yoksa yakının daki bir eczaneye gidip düzenli olarak hep oradan takibini yapabilsin.
Benim doktorum takviyelere çok fazla takıntı yapma 2 günde birde içebilirisin demişti.
Bende decavit,coraspirin,folibol,ostecare hafta da 2-3 kerede balık hapı Efa Daily takviyelerini alıyorum.
O zaman ne guzel canim :) hayirlisiyla normal dogum yapabilirsin insallah.Canım doğum sonrası 1. Ay kontrolüme gittiğimde doktoruma sormuştum, ikinci doğum için ne öneriyorsunuz diye. Eğer sezeryan yapmak istiyorun diyorsan, hemen bugün hamile kalabilirsin. Ama normali tekrar denemek istiyorum diyorsan iki doğum arasında 2 sene olsun gel normali dene demişti. Benimde 2,5 sene oluyor iki doğum arası.
Aslında sezeryan sonrası normal doğumlarda önemli olan senin durumun, ameliyat yeri iyiyse, çok kilo almadıysan, doktorun destekliyorsa deneyebiliyorsun. Aynı ameliyat kesiği, her bünyede farklı sürede iyileşebilir.
Sanirim cekecek canim :) ben 55 cm dogmusum bakalim anneye cekecek miYoğun olman ve işlerin ağır gelmesi normal canım
Artık iyice ağırlaştık. Valla evde yaptığım iş bile gözümde büyür oldu Bi de siz çalışıyorsunuz.
Allah kolaylık versin
Maşallah canım
Zaten aldıklarımı hiç newborn almadım. Hepsi 0-3 ay
Ama hastane çıkışlarında el mahkum oldu.
Bakalım kızım kaç cm doğacak
Maşallah canım aynen
Kızım bizim aile tarafına çekerse uzun olur inş. Şu an ailede en kısa benim ben de 1.69 um, dayıları 1,85 civarı
Sağlıklı olsun inş da canı içinde olsun
Maşallah hepimizin bebeğine canım
Canım devlet hastanelerinde 2. Ekran yok ki. Ne varsa doktor görüyor
Biz ancak fakültedeki hocaya muayeneye gittiğimizde görüyoruz yüzünü
Bizimki utanmaz azıcık asında hiç bir yerini kapamıyor
Eller hep yanda aynı yeni doğan uyuyan bebekler var ya, ondan
Diğer tarafları da hep açıkhiç saklama yok, dönmüyo bile yüzünü
Ama geçen gittiğimizde doktor jelimi az sürdü ne adam gibi Bi görüntü görünmedi ekranda. Hep puslu idi
Canım maşallah bebişlerimize
Bakalım uzun mu olacak görcez
Mutlubulut a dediğim gibi kızım bizim aileye çekerse uzun olur. Ama eşimin ailesi tarafına çekerse normal boyda olur
Ne olursa olsun canı içinde olsun yeter ki
Bu arada ben de nescafe zararlı diye biliyorum ama günde bir fincan Türk kahvesinin zararı yok diye anımsıyorum
Ben de bu haftaya kadar 6 kilo aldım bakalım. Asıl kilo alımı bundan sonra olacak bakalım ondan sonrasını görücez
73 kiloyum diyince kimse inanamıyor ama
Hepsini verirsin sonrasinda insallah :)Selam kızlar gözümü açamıyorum bugün uykudan :)) ben de 12 kilo aldımm bi de hamilelikte önce de 8 kilo aldım
Selen_Ay maşallah canım bebişine
Masallah canim baya eksik tamamlamissin. Kullanmak,eskitmek nasip olsun insallahbakım için aldıklarım
Masallah canim baya eksik tamamlamissin. Kullanmak,eskitmek nasip olsun insallah
güle güle kullan eksikler tamamlanıyor artık ben ıslak pamuk almıştım uni baby yeni doğan ama sanırım ilk etapta seninki gibi pamuk alıp kendim kaynayıp soğumuş suyla ıslatıp silcembakım için aldıklarım
canım bizde 3 gün önce 1.yılımızı doldurdukHepsini verirsin sonrasinda insallah :)
Ne kadarlik evlisin canim ?
Aslinda hep merak ediyorum kizlar kac yillik evlisiniz diye :)
Ben mayista 2 yili doldurdum. Kizim dogdugunda 2,5 yillik evli olmus olucaz insallah :)
güle güle kullan eksikler tamamlanıyor artık ben ıslak pamuk almıştım uni baby yeni doğan ama sanırım ilk etapta seninki gibi pamuk alıp kendim kaynayıp soğumuş suyla ıslatıp silcem
Lacivert :)
Masallah canim daha bir taze gelinsin o zaman :)canım bizde 3 gün önce 1.yılımızı doldurduk
Tekrar yazdigimi okudum yanlis mi yazmisim diye. Ama ben onunla ilgili birsey demedim ki :) Evimde tarti var ve istemsizce surekli tartiliyorum :) Fakat demek istedigim ne saglik ocagi nede doktor ikiside kilo konusunu hic onemsemiyor
O zaman ne guzel canim :) hayirlisiyla normal dogum yapabilirsin insallah.
Sanirim cekecek canim :) ben 55 cm dogmusum bakalim anneye cekecek mi
bakım için aldıklarım
tşk ederim :)
uni pamuk +su ıslak mendilde alıcam,ama onu bakım çantasında dışarda,misafirlikte kullanırım diye düşünüyorum. Evde mümkün olduğunca su ile yıkamaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?