En müsait anımda bakacağım canım, teşekkürler.
Ben 11 kilo aldım, doktor fena laf yapıyor.. Aşırı yemiyorum gerçekten hatta dikkat bile ediyorum ama olmuyo, anlamadım bu işten birşey.
Ellerim ayaklarım hep şiş benim ciddi anlamda ödem topluyorum. Benim 2 num attı ayakkabım.
canım inan gebelik öncesiyle aynı kaloride besleniyorum sadece içeriği değişti şimdi bol bol protein ağırlıklı besleniyorum hormonlardan sanırım alıyoruz ama alanlar doğum sonrası hemen veriyor 1 kaç ay içinde bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz inş.Ben 11 kilo aldım, doktor fena laf yapıyor.. Aşırı yemiyorum gerçekten hatta dikkat bile ediyorum ama olmuyo, anlamadım bu işten birşey.
Ellerim ayaklarım hep şiş benim ciddi anlamda ödem topluyorum. Benim 2 num attı ayakkabım.
artık kilolarınızı bana gönderinAy gecen hafta 8 de kaldim iyi bayadir almiyorum diye sevinirken birden 9 oldum hatta simdide sanirim 10 oldum
MutluBulut_ Annesi bebişine yarıyordur
AGRA bünye meselesi galiba şanslısın maşallah bende günde 1 defa açık çay içiyorum bir zararı yoktur umarım
bense tam aksin nescafe zararlı türk kahvesi zararsız duymuştumAÇIK ÇAYIN ZARARI OLMAZ BENCE AMA BENİM İLK GEBE KALDIĞIMDAN BERİ DOKTORUMUN KESİNLİKLE İÇME DEDİĞİ TÜRK KAHVESİ BEBEĞE DE ZARARI VAR RAHİM KASILMALARINA DA NEDEN OLUYORMUŞ CANIN ÇOK ÇEKERSE YAP KOKLA DEDİ :)
AÇIK ÇAYIN ZARARI OLMAZ BENCE AMA BENİM İLK GEBE KALDIĞIMDAN BERİ DOKTORUMUN KESİNLİKLE İÇME DEDİĞİ TÜRK KAHVESİ BEBEĞE DE ZARARI VAR RAHİM KASILMALARINA DA NEDEN OLUYORMUŞ CANIN ÇOK ÇEKERSE YAP KOKLA DEDİ :)
Günaydın kızlar
Biz ultrasondan çıktık. Kaç aydır gördüğüm en uzun ultrasondu. Kaç dakika baktı bilemiyorum.
Anomali taraması idi ama aradan 3 ay geçince bazı şeyleri ileri gebelik nedeniyle filan diye yazdırttı doktor.
Çok şükür iyimiş kızım. 40 cm olmuşuz bile ama kilo değeri yazmıyor kağıtta.
Şimdi dolaşıyoruz kızım ve kardeşim. Sonra eve dönücez
canım inan gebelik öncesiyle aynı kaloride besleniyorum sadece içeriği değişti şimdi bol bol protein ağırlıklı besleniyorum hormonlardan sanırım alıyoruz ama alanlar doğum sonrası hemen veriyor 1 kaç ay içinde bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz inş.
artık kilolarınızı bana gönderin
Ay keske ama cizelgeye gore 1 kilo gozukuyoMutluBulut_ Annesi bebişine yarıyordur
AGRA bünye meselesi galiba şanslısın maşallah bende günde 1 defa açık çay içiyorum bir zararı yoktur umarım
Masallah canim kizina uzun olacak sanirim :) iyi gezmelerGünaydın kızlar
Biz ultrasondan çıktık. Kaç aydır gördüğüm en uzun ultrasondu. Kaç dakika baktı bilemiyorum.
Anomali taraması idi ama aradan 3 ay geçince bazı şeyleri ileri gebelik nedeniyle filan diye yazdırttı doktor.
Çok şükür iyimiş kızım. 40 cm olmuşuz bile ama kilo değeri yazmıyor kağıtta.
Şimdi dolaşıyoruz kızım ve kardeşim. Sonra eve dönücez
Ayni.bende sendenim yesem ne olacak bilmiyorumCanım hamilelikten önce beslenme şeklim düzensiz ve sağlıksız oluyordu, şimdi düzenli ve daha sağlıklı.. Hani atıyorum kimi zman akşam öğününü atlayabiliyordum yada bir çikolatayla geçirebiliyodum ama şimdi dikkat ediyorum. Acaba bünye düzenli bir yeme şekline alışkın olmadığından mı etkileniyor inan ben çözemedim. Hamileyimde bunuda iyim şununda tadına bakim falan kesinlikle yok bende he tabi kaçırdığım olmuyormu oluyor ama böylesi kilo olcak şekilde değil yaa.
Doktor laf yaptıkça daha çok üzülüyorum
sekerli_seker tuz çok tüketiyor musun?? acaba ondan mı ödem topluyorsun birde su içmen nasıl??
bense tam aksin nescafe zararlı türk kahvesi zararsız duymuştumbazen içiyorum türk kahvesi 2-3hafta bir. ama her sabah 1 bardak açık çay, bazen akşam da 1 bardak açık çay içiyorum.
Yesem zaten dünyaya sığmam ben demekki..Ayni.bende sendenim yesem ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?