-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

sekerli_seker tuz çok tüketiyor musun?? acaba ondan mı ödem topluyorsun birde su içmen nasıl??

canım inan gebelik öncesiyle aynı kaloride besleniyorum sadece içeriği değişti şimdi bol bol protein ağırlıklı besleniyorum hormonlardan sanırım alıyoruz ama alanlar doğum sonrası hemen veriyor 1 kaç ay içinde bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz inş.

benim tartım bozulmuş kızlar kendimin kilo aldığını düşünmüyorum ama büyüyen ancak göbek ve popa Şükür ödemim yok, herkes hamilelikten dolayı bari bir kaç kilo almamı bekliyordu, hamilelik bile bana kilo aldıramadı gülüm mi ağlayım mı bilemedim açığı konuşsak, daha önce çok dikkat ediyordum yememe içmeme, son 1-2 aydı dikkat etmiyorum, normalde nasıl yerdimse öyle yiyorum, iştahım yok zaten, sadece her gün yoğurt süt tüketmek bir de en fazla 2 bardak açık çay içmeğe dikkat ediyorum.

MutluBulut_ Annesi bebişine yarıyordur
AGRA bünye meselesi galiba şanslısın maşallah bende günde 1 defa açık çay içiyorum bir zararı yoktur umarım

AÇIK ÇAYIN ZARARI OLMAZ BENCE AMA BENİM İLK GEBE KALDIĞIMDAN BERİ DOKTORUMUN KESİNLİKLE İÇME DEDİĞİ TÜRK KAHVESİ BEBEĞE DE ZARARI VAR RAHİM KASILMALARINA DA NEDEN OLUYORMUŞ CANIN ÇOK ÇEKERSE YAP KOKLA DEDİ :)

bense tam aksin nescafe zararlı türk kahvesi zararsız duymuştum bazen içiyorum türk kahvesi 2-3hafta bir. ama her sabah 1 bardak açık çay, bazen akşam da 1 bardak açık çay içiyorum.

Günaydın kızlar

Biz ultrasondan çıktık. Kaç aydır gördüğüm en uzun ultrasondu. Kaç dakika baktı bilemiyorum.

Anomali taraması idi ama aradan 3 ay geçince bazı şeyleri ileri gebelik nedeniyle filan diye yazdırttı doktor.
Çok şükür iyimiş kızım. 40 cm olmuşuz bile ama kilo değeri yazmıyor kağıtta.
Şimdi dolaşıyoruz kızım ve kardeşim. Sonra eve dönücez

selam kızlar..bugün biraz geç kaldım.iş yerinde işler çok yoğun ve yoğunluğun benim son aylarıma gelmesi dahada zorluyo.diğer şubeden eleman gönderin dedim patrona bakalım inşallah gelcek daha...

ben ilk günden beri hergün 1 fincan türk kahvesi 2-3 bardak çay içiyorum.
Allaha şükür bir sıkıntı olmadı
doktorumda bana 2 fincan türk kahvesi,3-2 bar çay içebilirsin dedi,ama nescaffe yani granür içme dedi.

maşallah yavruna :) daha uzayacak .Uzun boylu olucak belli maşallah tekrar, 56cm den küçükler olmayacak gibi.Bir arkadaşın 58cm doğmuştu. Kıyafet alacaksan aklında olsun.

Canım hamilelikten önce beslenme şeklim düzensiz ve sağlıksız oluyordu, şimdi düzenli ve daha sağlıklı.. Hani atıyorum kimi zman akşam öğününü atlayabiliyordum yada bir çikolatayla geçirebiliyodum ama şimdi dikkat ediyorum. Acaba bünye düzenli bir yeme şekline alışkın olmadığından mı etkileniyor inan ben çözemedim. Hamileyimde bunuda iyim şununda tadına bakim falan kesinlikle yok bende he tabi kaçırdığım olmuyormu oluyor ama böylesi kilo olcak şekilde değil yaa.
Doktor laf yaptıkça daha çok üzülüyorum

artık kilolarınızı bana gönderin

Seve seve gonderirim hic sikinti yok
MutluBulut_ Annesi bebişine yarıyordur
AGRA bünye meselesi galiba şanslısın maşallah bende günde 1 defa açık çay içiyorum bir zararı yoktur umarım
Ay keske ama cizelgeye gore 1 kilo gozukuyo

Masallah canim kizina uzun olacak sanirim :) iyi gezmeler

Ayni.bende sendenim yesem ne olacak bilmiyorum

sekerli_seker tuz çok tüketiyor musun?? acaba ondan mı ödem topluyorsun birde su içmen nasıl??

Günde 3/4litre su içiyorum.. Özellikle yiyeceklere tuz atmıyorum canım, kendi tuzuyla yiyorum yani normaldede öyleydi zaten. Ben anlamadım çözemedim neden olduğunu.. İşyerinde oturarak çalışıyorum, onun dışında hareketli bir yaşantım var.

bense tam aksin nescafe zararlı türk kahvesi zararsız duymuştum bazen içiyorum türk kahvesi 2-3hafta bir. ama her sabah 1 bardak açık çay, bazen akşam da 1 bardak açık çay içiyorum.

Ben hergün türk kahvesi içiyorum, çayda her sabah içiyorum 1-2 bardak..
Dikkat etmeliyiz elbet ama çokta kasılmamalı görüşündeyim.

Ayni.bende sendenim yesem ne olacak bilmiyorum
Yesem zaten dünyaya sığmam ben demekki..
26haftalıkken gittiğimde toplamda 10 kilo almıştım. Şuan ne durumdayım Allah bilir
Doktorum kesinlikle çok buluyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım bu konuda.
Haftada 1-2 balıkyağı hapı içiyorum, Hergün elevit ve demir hapı kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…