Anladim canim :)Günaydın kızlar
AGRA Can'ım sanırım aynı dönemlere denk geleceğiz hayırlısıyla bir avazda kavuşalım hepimiz
MutluBulut_ canım bu cuma gitcem başka doktora çünkü çalışamaz raporu almam lazım Bayram'da almam gerekirdi ama açık değil
B BirAnneBirEvlat geçmiş olsun Can'ım bu süreçte uzun süreli Ağrı'larda doktora görünün diyorlar git istersen için de rahatlar
yengec4 Can'ım bu Ağrı'lar hepimizde var galiba bundan sonraki haftalar böyle geçecek sanırsam
canım belime ağrı giriyo,kasıklarımla adet sancısı gibi ağrı oluyo ama en çok bebiş hareket edip bi yere toparlanınca karnım çok kasılıyodaisy5 cnm benimki de baya aşağıda, artık göbek altında geziniyor, nasıl sığıyor oraya bilmiyorum bence bizim doğumlarımız hemen hemen aynı olacak senle inşallah hayırlısıyla bayramı atlatalım, benim doktor da izinde. 37. haftaya 7 günümüz kaldı, hayırlısıyla inşallah 37ye gelirim
yengec4 cnm nasıl bir ağrın var, anlat bakalıö bu haftalarda ağrı oluyo, benim 2 gün önce sancım tam tamına 12 saat sürdü, şiddetsiz ve çok düzensiz.
Allah dayancak güç kuvvet versin hepimize canım sonuna yaklaştık iyiceGünaydın kızlar
AGRA Can'ım sanırım aynı dönemlere denk geleceğiz hayırlısıyla bir avazda kavuşalım hepimiz
MutluBulut_ canım bu cuma gitcem başka doktora çünkü çalışamaz raporu almam lazım Bayram'da almam gerekirdi ama açık değil
B BirAnneBirEvlat geçmiş olsun Can'ım bu süreçte uzun süreli Ağrı'larda doktora görünün diyorlar git istersen için de rahatlar
yengec4 Can'ım bu Ağrı'lar hepimizde var galiba bundan sonraki haftalar böyle geçecek sanırsam
Sagol canim iyi bayramlar sen nasilsin :)Selam hanımlar bayramınız kutlu olsun Nasılsıniz =)
Cnm nstye giriyormusun? Doğum yaklaşıyo, antraman ağrılarıcanım belime ağrı giriyo,kasıklarımla adet sancısı gibi ağrı oluyo ama en çok bebiş hareket edip bi yere toparlanınca karnım çok kasılıyo
Allah dayancak güç kuvvet versin hepimize canım sonuna yaklaştık iyice
Ilk gelen bebis seninki mi olacak acaba saglikla gelsin insallah :)Merhaba kızlar çok uzun zamandır yoktum önce Uzun süre tatil,sonra tatil dönüşü doğum öncesi ev temizliği,son hazırlıklar derken ancak gelebildim. Nasılsınız umarım herkes iyidir :) Kurban bayramınızı kutluyorum ben yokken bebiş geldimi hiç :) bizim son haftamız nasipse haftaya çarşamba kızımız geliyor teyzeleri
Sezeryan mı canım hayırla gelsin bebişin bende bir belirti bekliyorum ama hala yok sanırım benim ki 40 haftayı bulacakMerhaba kızlar çok uzun zamandır yoktum önce Uzun süre tatil,sonra tatil dönüşü doğum öncesi ev temizliği,son hazırlıklar derken ancak gelebildim. Nasılsınız umarım herkes iyidir :) Kurban bayramınızı kutluyorum ben yokken bebiş geldimi hiç :) bizim son haftamız nasipse haftaya çarşamba kızımız geliyor teyzeleri
Ay cnm hayırlı olsun tatlım iyi bizde aynı bende yarın döktüm gidiyorum baklim =)Merhaba kızlar çok uzun zamandır yoktum önce Uzun süre tatil,sonra tatil dönüşü doğum öncesi ev temizliği,son hazırlıklar derken ancak gelebildim. Nasılsınız umarım herkes iyidir :) Kurban bayramınızı kutluyorum ben yokken bebiş geldimi hiç :) bizim son haftamız nasipse haftaya çarşamba kızımız geliyor teyzeleri
Sanırım canım tabi arada aceleci bebek çıkmazsa :)Ilk gelen bebis seninki mi olacak acaba saglikla gelsin insallah :)
Gunaydin kizlar :)
Sezeryan mı canım hayırla gelsin bebişin bende bir belirti bekliyorum ama hala yok sanırım benim ki 40 haftayı bulacak
Ay cnm hayırlı olsun tatlım iyi bizde aynı bende yarın döktüm gidiyorum baklim =)
Yaa siger msjinda gordum masallah 3 kilomu aldin :) digumdan sonra eskiye gore zayif olacaksin o zaman :) ben 15 kilo aldimSanırım canım tabi arada aceleci bebek çıkmazsa :)
Ay cnm çok güzel Güle güle kullan tatlım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?