- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Teşekkür ederimAy cnm çok güzel Güle güle kullan tatlım =)
en son kontrolümde girdim canım nstye normal çıktı bir sorun yoktu.pazartesi tekrar kontrolüm var bakalımCnm nstye giriyormusun? Doğum yaklaşıyo, antraman ağrıları
Eki Görüntüle 1885360 bu da emzik zincirimiz emzik yanımızda olmadığı için takamadim şimdilik
Dimii :)) saglikla gelsinler insallah :)İyi akşamlar
@foolfancy cnm inşallah hayırlısıyla gelsin ilk bebeğimiz
@Kezbosss çok güzel olmuş tatlım, güle güle mutlulukla kullansın inşallah
@MutluBulut_ eksikler tamamlandı, şimdi kaldı bebişleri hayırlısıyla beklemek
@BirAnneBirEvlat cnm bize de haber ver, inşaallah iyi haberle gelirsin, peki yürüdüğün zaman kasıklarında baskı hissediyormusun?
Aa cidden mi adaşımızı bulduk yaniTesasüfen gördüm canım çok güzel olmuşlar güle güle kullanın..ben de haziranda doğum yaptım benim oğlumun adı da görkem:) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah♡
Evet canım 3 kilo aldım zaten bebekte şuan 3 kiloYaa siger msjinda gordum masallah 3 kilomu aldin :) digumdan sonra eskiye gore zayif olacaksin o zaman :) ben 15 kilo aldim
Maşallah güzel günlerde kullansın inşallah annesi :)
Çok teşekkür ederimMaşallah güzel günlerde kullansın inşallah annesi :)
Kizinda kac kilo almistin kaci kaldi canim :)Evet canım 3 kilo aldım zaten bebekte şuan 3 kiloama şöyle bir sıkıntı var kızımda aldığım kilonun üzerine hamile kaldığım için hiçte zayıf olamayacağım malesef
Gunaydin canimGünaydın annelere
Amin inşallah:)Aa cidden mi adaşımızı bulduk yaniamin inşaallah hayırlısı ile dogsun inşaallah sende güle oynaya buyut görkem bebişi
Cnm doktora gidene kadar iş falan yapma, biliyorum demesi kolay da ama senin kızın da var. Fazla ayakta kalma, yat ayaklarını yüksekte tut, bazen sola yat. Bol bol su iç, en az 3 litre. Ben de o sancılardan 2-3 gün çekdim, ama arka arkaya yok, haftada 1 falan. Sancılar doğumu tetikliyor, rahim ağzını inceltiyormuş, bende baya incelmiş, belki şimdi açıklık da var, doktor yok, mesela kaç gündü ağrım sızım yok, bugün de hafiften ağrı var. Sen dinlen doktora gidene kadar, ağır şey falan kaldırma, baharatlı acı yemeklerden uzak dur. İnşallah iyi haberlerle gelirsin yarın.Selen_Ay AGRA
Bugün kendi doktorum yokmuş, yarına değiştirdim randevumu. Bu gecede rahat uyudum ama gündüz yine olacakmı takip edicem bakalım.
İkinci bebekler daha erken gelir diyorlar, daha önce bir doğum olduğu için vücut doğum sürecine daha hızlı geçiyormuş. Ama bu kadarda erkenden gelmesin lütfen, biraz daha kalıp büyümesi, gelişmesi lazım.
Belkide normal bir süreçtir, sancı olması normaldir ama ben ilk hamileliğimde 41. Haftaya kadar gram sancı hissetmediğim için şimdi bu sancılar beni tedirgin ediyor.
Bebek hareketleri iyi çok şükür, belki yorgunluktandır, yediğim birşeydendir diye bir iki gün takip etmek istedim, hemende hastaneye koşmak istemiyorum. Yarına artık 3 gün bitmiş olucak, hala devam ederse zaten demekki geçmicek.
Kizinda kac kilo almistin kaci kaldi canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?