-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar dün akşama kadar devam etti sancılar, sayaç tuttum akşama kadar 30 kere felan girdi sancı ama düzensizdi. Bazen 1 saatte 4-5 kere oldu, bazen 1 saat boyunca hiç olmadı, gece geçti iyi uyudum. Bugün öğlene kadarda iyiydim, öğleden sonra yine başladı. Şimdiye kadar 10 kere oldu, takip ediyorum kaç kere olduğunu. Doktorların hepsi izindeydi, yarın sabaha randevu bulabildim, sabah gidicem bakalım ne diyecek.

İyi akşamlar
@foolfancy cnm inşallah hayırlısıyla gelsin ilk bebeğimiz
@Kezbosss çok güzel olmuş tatlım, güle güle mutlulukla kullansın inşallah
@MutluBulut_ eksikler tamamlandı, şimdi kaldı bebişleri hayırlısıyla beklemek
@BirAnneBirEvlat cnm bize de haber ver, inşaallah iyi haberle gelirsin, peki yürüdüğün zaman kasıklarında baskı hissediyormusun?

Eki Görüntüle 1885359 Eki Görüntüle 1885359 mrb kızlar eksikler hiç bitmez bakın ben ne yaptım

Eki Görüntüle 1885360 bu da emzik zincirimiz emzik yanımızda olmadığı için takamadim şimdilik

Tesasüfen gördüm canım çok güzel olmuşlar güle güle kullanın..ben de haziranda doğum yaptım benim oğlumun adı da görkem:) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah♡

Dimii :)) saglikla gelsinler insallah :)

Tesasüfen gördüm canım çok güzel olmuşlar güle güle kullanın..ben de haziranda doğum yaptım benim oğlumun adı da görkem:) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah♡
Aa cidden mi adaşımızı bulduk yani amin inşaallah hayırlısı ile dogsun inşaallah sende güle oynaya buyut görkem bebişi

Yaa siger msjinda gordum masallah 3 kilomu aldin :) digumdan sonra eskiye gore zayif olacaksin o zaman :) ben 15 kilo aldim
Evet canım 3 kilo aldım zaten bebekte şuan 3 kilo ama şöyle bir sıkıntı var kızımda aldığım kilonun üzerine hamile kaldığım için hiçte zayıf olamayacağım malesef

Biraz arayla günaydın annişler

Biz biraz yorgunluk biraz koşuşturma yüzünden giremedik buralara....
Genelde kısa Zaman için açtım okuyabildim yazamadan çıktım hep

B BirAnneBirEvlat canım Nasıl oldun. inş bebeğini hayırlarla kucağına alırsın acele edip gelen ilk bebiş mi olacak acaba

O sancılar geldiğinde ılık duşa gir canım, sahte sancılarsa şayet gidiyorlarmış hemen

foolfancy canım sanırım şu an doğumu belli en erken anne sen olacaksın, hayırlarla al kızını kucağına inş

Bizim kız maşallah kıpır kıpır teyzeleri hala aşşağılamadı ama artık yan yatmıyor çünkü göğsüme baskı yapıyor kızım ve kaburga kemiklerimin arasında bişeylerini hissediyorum hep, artık poposu kafası neyse....

Dün pazara çıkmıştık annemle, orda eşimi beklerken pazardaki teyzeler kızııım gün mü sayıyon geriye, belli zaten aşşağılamış dediler ama bence kızım hala yukarıda

Ben de şimdilik sadece 11 kilo aldım ama bu ödem sanırım beni öldürecek yolculuk yaptığımdan beri azıcık yorulsam hemen özellikle sağ tarafım (ayak,bacak,el) deli gibi şişiyor. Tek geçiren yöntem gece yatarken ayağımın altına yastık koymakla buldum.
Tansiyon mu yükseliyor acaba diye korktum ama annemlerde alet var şükür sürekli ölçüyorum ve 11/7 normal yani....

Bu kadar gevezelik bana yeter yarın eve dönüş var nasipse. Bugünde çarşıya çıkılıp son eksiklerimiz tamamlanacak burdan ve artık buraya ne Zaman gelebiliriz Allah bilir. Hayırlısı artık napalım

Selen_Ay AGRA

Bugün kendi doktorum yokmuş, yarına değiştirdim randevumu. Bu gecede rahat uyudum ama gündüz yine olacakmı takip edicem bakalım.

İkinci bebekler daha erken gelir diyorlar, daha önce bir doğum olduğu için vücut doğum sürecine daha hızlı geçiyormuş. Ama bu kadarda erkenden gelmesin lütfen, biraz daha kalıp büyümesi, gelişmesi lazım.

Belkide normal bir süreçtir, sancı olması normaldir ama ben ilk hamileliğimde 41. Haftaya kadar gram sancı hissetmediğim için şimdi bu sancılar beni tedirgin ediyor.

Bebek hareketleri iyi çok şükür, belki yorgunluktandır, yediğim birşeydendir diye bir iki gün takip etmek istedim, hemende hastaneye koşmak istemiyorum. Yarına artık 3 gün bitmiş olucak, hala devam ederse zaten demekki geçmicek.

Cnm doktora gidene kadar iş falan yapma, biliyorum demesi kolay da ama senin kızın da var. Fazla ayakta kalma, yat ayaklarını yüksekte tut, bazen sola yat. Bol bol su iç, en az 3 litre. Ben de o sancılardan 2-3 gün çekdim, ama arka arkaya yok, haftada 1 falan. Sancılar doğumu tetikliyor, rahim ağzını inceltiyormuş, bende baya incelmiş, belki şimdi açıklık da var, doktor yok, mesela kaç gündü ağrım sızım yok, bugün de hafiften ağrı var. Sen dinlen doktora gidene kadar, ağır şey falan kaldırma, baharatlı acı yemeklerden uzak dur. İnşallah iyi haberlerle gelirsin yarın.

Kizinda kac kilo almistin kaci kaldi canim :)

Ayy bak şimdi yarama tuz bastın canım ya :)) kızımda 16 kilo aldım fenaydım heryerim ödem doluydu çok zorlanmıştım. Ve geri veremeden o kilonun üstüne hamile kaldım şükür 3 kiloyla bitiriyorum bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…