- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Sagol canım hosbuldumm
Sagol canım hosbuldum
Ay hadı bakalım cıkacak mıben hep kesın erkek dıyordum ama son bır aydır kararsız kaldım senın erkekdı sanırım dımı ılk sayfadan oyle anımsadım saglıkla kucagımıza alırız ınsallah ınsan merak edıyor hem oglum mu desem kızım mı desem sasırıyorum Bırde ogreneyımde hayırlısıyla ufaktan bırseyler bakayım ıstıyorum her ne kadar cok erken densede
ahaha evet lıstede gordum %50 kızıbızımkıde ya kız ya erkek bakalım
Bırde sen hareketlerı hıssetmeye basladın mı masallah ılk bebegın mı ?
Selen_Ay Bilmiyorum canım ya bakalım ne diyecek. 4,5 aydan sonra rahatsızlıklarım başlamıştı, sonrasında yatmaya ve iğne olmaya başlamıştım. O yüzden önümüzdeki randevu benim için önemli. Bende o gebeliğe özgü birşey olduğunu düşünmüyorum, genel bir sorun gibi geliyor banada. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Kızlar şu diğer grup varya Ekim anneleri grubu. Gittim yazdım, bir kişi bile cevap vermedi yahu
Hayırlısı elbette canım ama şu andan canını sıkman eline bişey kazandırmaz ki. Zaten hastasın bi de böyle yapma. Sadece elimizden ne geliyorsa yapmaya mecburuz gerisi takdiri ilahi. Şu an kızın zorlanır biraz ve sen biraz daha fazla, ama annelik kolay değil napalım, herkes başka sınanıyorbazılarımız gebe kalmaya çabalıyor bu yolda neler çekiyo, bazılarımız da hamilelik anında yaşıyor. Nasip işte...
Ay canım ne sorun varsa gel burda sor. Bakma başka yerlere
Bu aradaMutluBulut_ bebişin hareketlerini her daim hissetmiyorum. Evet ilk bebek. Dün akşamki gibi sinemada hissettim, geçenlerde canım çok tost istemişti onu yiyince hissettim. Haa bi de dün akşam tugder e yazıyordum sanırım yazışınca üzülmüştüm biraz, o zaman da hissettim.
Öyle daha seri hareketlerini hissedemiyorum yani. Doktorlara söylesem biliyorum ki hissedemezsin daha erken dicekler ama bebeğim o, gaz hareketlerini de çok iyi biliyorum yani, oldum olası gaz nerde bir yerde duruyor mu hareket mi eder hissederdim ben, o yüzden çok net biliyorum.
Ben hep oradaydım canım cok kalabalık ve ne zaman yazsam sankı kendım calıp kendım soyluyorum gıbı oluyorumKızlar şu diğer grup varya Ekim anneleri grubu. Gittim yazdım, bir kişi bile cevap vermedi yahu
Elbette benimki de his canım sadece bir an yazını görünce içimde oluşan hissiyat erkek oldu. Rabbim hayırlı ve sağlılı evlatlar nasip etsin gerisi hikaye. Doktorun verdiği %95 lik ihtimal erkek canım ama 2 hafta sonra kesinleşecek bakalım. O zaman kıza dönüyor mu
Amın canım oyle tabıkı saglıklı olsunlarda ınsallahBu aradaMutluBulut_ bebişin hareketlerini her daim hissetmiyorum. Evet ilk bebek. Dün akşamki gibi sinemada hissettim, geçenlerde canım çok tost istemişti onu yiyince hissettim. Haa bi de dün akşam tugder e yazıyordum sanırım yazışınca üzülmüştüm biraz, o zaman da hissettim.
Öyle daha seri hareketlerini hissedemiyorum yani. Doktorlara söylesem biliyorum ki hissedemezsin daha erken dicekler ama bebeğim o, gaz hareketlerini de çok iyi biliyorum yani, oldum olası gaz nerde bir yerde duruyor mu hareket mi eder hissederdim ben, o yüzden çok net biliyorum.
Ben hep oradaydım canım cok kalabalık ve ne zaman yazsam sankı kendım calıp kendım soyluyorum gıbı oluyorumve sıkıldım bu durumdan bende o yuzden bugun buraya yazdım. arada cevap verıyolar arkadaslar ama akıcı bır sohbetım hıc olmadı
orası çok kalabalık bende yazmıştım bazen bakıyorum oraya burada az kişiyiz ama iletişim iyi maşallahKızlar şu diğer grup varya Ekim anneleri grubu. Gittim yazdım, bir kişi bile cevap vermedi yahu
Sagol canım hosbuldumAmann boşver canım, burda sayımız az ama muhabbettimiz iyi, hoşgeldin bu grubaa.
Sagol canım hosbuldumevet canım masallah bu arada ayakkabılar cok tatlı. sen almaya basladın mı bırseyler
Geçen bende girmiştim ardımaKızlar şu diğer grup varya Ekim anneleri grubu. Gittim yazdım, bir kişi bile cevap vermedi yahu
masallah canım ıkıncı bebek bu konuda sans tabı cınsıyet aynı olursa :) eskıden sarı yesıl vs model coktu sımdı bakıyorum kız/erkek cızgıler net :) ılk cocuk erkek ıkıncı kız olursa yıne bır nebzede :) tersı olursa pembıs bır oglan tam olmuyoYok canım benim bir kızım var 2 yaşında, doktorum bunada kız dedi, 7. aydan sonra bazanın altını kaldırıp kızımın küçüklerini hurçlardan çıkarıcam inşAllah, yıkayıp ütüleyip hazırlicam. Bir iki eksik çıkarsa onları alırım sadece. Kızım yaz bebeğiydi, bu kış bebeği olacak onun için daha kalın bir kaç şey alırım o kadar. Diğer herşeyimiz var çok şükür.
kız orda bende yazdım hosgeldın dıyeGeçen bende girmiştim ardımadaisy5 girmişti ikimizde kimse hoşgeldin yazmadı bende yazdım dedim ki bu arkadaşların hoşgeldin demeye niyeti yok dedim ardı ardına hoşgeldin msjları gelmeye başladı
canım senin mutlu üzgün anını herşeyi hissediyor ve senin yanında olduğunu hissettiriyor.
Ben hep oradaydım canım cok kalabalık ve ne zaman yazsam sankı kendım calıp kendım soyluyorum gıbı oluyorumve sıkıldım bu durumdan bende o yuzden bugun buraya yazdım. arada cevap verıyolar arkadaslar ama akıcı bır sohbetım hıc olmadı
Amın canım oyle tabıkı saglıklı olsunlarda ınsallahhadı ya oyle degısende cok oluyormus bende ondan korkuyorum %100 duyana kadar ınanamam
Ay ne guzel darısı basımıza canım cok merak edıyorumhep dıyolar ya ıkıncı hamılelıkte 16. haftada hıssedersın dıye ama neden ılk gebelıkte oyle olunca ınanmıyolar
Aynen ben bakmıyordum da artık bir kere girdim grupta senin gibi deneyimli bir anneyle yazışmak benim için daha önemli bütün bilgilerini aktarıyorsun çevremde benim küçük çocuk yok en küçük yeğenim 9 yaşına girecek burda hepimizin aynı anda hamile kalıp konuşmamız önceden doğum yapan insanla aynı olmuyor bu arada diğer kızlara da haksızlık etmeyim onlarında muhabbeti ayrı zevkli bizim grup daha iyi sende tatlım hiçbirşeyi kafana takma kesinlikle bi bekle bakalım ben sabahtan beri ayaktayım evi topladım sadece bu saate kadar uzanıyorum öyle bakalım ne kadar böyle uzababileceksem üç saatten yemek yapmak zorunda olacam sonuçtaAmann boşver canım, burda sayımız az ama muhabbettimiz iyi, hoşgeldin bu grubaa.
Yazmadım ama beğenmişimdir hoşgeldin dediysenkız orda bende yazdım hosgeldın dıyeama sızden cevap gelmedı bu seferde
ben oraya ılk gırdıgımde yazdım buraya yazdıgım gıbı kımse donus yapmadı bende sureklı bırılerının sorularına cevap vererek muhabbete gırmeye calıstım ama yokbır kac kısı var cevap yazan bana orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?