Valla aslında herşeyi de yaptın ama neden düzelmiyor Rabbim acil şifalar versin en kısa sürede iyileş Can'ım yaa14. Haftadayken gitmiştim. 18. Haftada gelirsin dedi. Yani daha 3 hafta var.
İnternetten hamilelikte öksürük yazıp arattım, çıkan bitkisel tedavileri doktoruma mesaj attım zararı varmıdır diye. Ihlamur, bal, tarçın, zencefil, limon, elma, pekmez genelde bunların bulunduğu karışımlar çıkıyor. Bunların zararı yok dedi hepsini denedim. Başkada çok bişey çıkmıyor hamileler için.
Hoşgeldin Can'ımMerhabaa
Kabul ederseniz bende geldim.
14+5 haftalik hamileyim.Bebegimizin cinsiyetini henuz ogrenemedik Insallah ilk yavrumuz olacak. Istanbulda yasiyorum. 25 yasindayim ve 2 yillik evliyim. Boyle sanirim kendimi tanittim biraz
hoşgeldın canımMerhabaa
14+5 haftalik hamileyim.Bebegimizin cinsiyetini henuz ogrenemedik Insallah ilk yavrumuz olacak. Istanbulda yasiyorum. 25 yasindayim ve 2 yillik evliyim. Boyle sanirim kendimi tanittim biraz
ay ne güzel bende doktora gitmek için sabırsızlanıyorumKızlar geldim randevudan, ay çok kısa sürdübizde burda devlet hastanesinde detaylı ultrason varmış, doktor 1 ay sonra gel dedi detaylı için. İyi oldu yoksa başka şehre gidecektik Bu arada bebişim maşAllah pek hareketli imiş ve birazcık inatçı annesine çekmiş doktor resmen bebeşle kavga ediyordu, diyor ki sakinleşmiyor ki ölçümler alım bu doktor da kilo ile ilgili söyledi ki kilo almaman normal, bazi hamileler kilo veriyor bu aylarda. şimdi başlıcaksın kilo almaya, her ay 1 kilo, son 3 ayda her aya 2 kilo bol bol süt ürünleri yumurta yemeği, tuzu çoook az tüketmeyi önerdi, ayağıma baktı, şişkinlik yok dedi, ama yene tuz almamaya dikkat et dedi. Her hafta et balık tavuk tüketmeliyiz. hamur tatlıları az tüketmeliyiz. bu kadar
Merhabaa
Hoşgeldin aramıza canımMerhabaa
Hosbuldum
Hoşgeldin Can'ım
hosbuldummhoşgeldın canım
Amın canım ınsallah hepımız saglıkla alalık kucagımızaHoşgeldin aramıza.. Sağlıkla al bebeğini kucağına..
Sagol canım ınsallah hepımız saglıkla alırız kucagımıza mınıklerımızıHoşgeldin aramıza canımİnşAllah sağlıkla bebişini kucağına alırsın
merhaba hoşgeldinMerhabaa
tesekkur ederımm hosbuldummerhaba hoşgeldin
Merhabaa
Kızlar ya ben birdahaki randevudan çok korkuyorum, önceki hamileliğimde 4,5 aylıkken sıkıntılar çıkmıştı bende, acaba o hamileliğe özel birşeymiydi yoksa bebek büyüdükçe bunda da aynısı olurmu diye endişe ediyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği çıkmıştı, doğuma yakın rahim ağzı iyice incelirmiş, sonrasında açılmayla beraber doğum başlarmış. Bende hep inceydi rahim ağzı. Ve iğnelerle sürekli ya doğuma girersem korkusuyla 9. Aya ulaştık şükür. Şimdi yine aynısı olursa evde bir evladım daha var, aklımda hep bunlar var. Bana dua edin de aynı şeyleri tekrar yaşamayalım.
Ben farklı bir konuda danisicaktim size insallah içinizde benim gibi olan vardır hamile kalmıştır ne olur bilgi verin
- Merhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatmaignesindenyumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzelbir şey miağrıların sebebi ne acabatutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun bana bugün agrim hiç yoktu kesilmişti yurukenfalan otururken hiç bir şey yok takı akşam ilişkiye girenekadar ilişki sırasında müthiş ağrı oldunormalde bu kadar olmamıştı ağrı sankikist oluşmuştur gibi acaba tutmadimi liste dönüştü yada döllenme oldu ondanmi bu kadar ağrı ama döllenme olsa bu kadarağrı olmazdı lütfen yardımcıolun
Tatlım yavaştan başla istersen erken almaya da uğursuzluk diyorlar da allah korusun komşum 7,5 aylıkken doğum yaptı ne olacağımız da belli olmuyor allah korusun
Günaydın kızlar :) Meğer ne çok ailesinden ayrı yaşayan varmış aramızda.. Benim de ailem ve arkadaşlarım Hollanda'da (2.5 senedir Türkiye'deyim), ama 1 hafta sonra annem ve babam geliyor inşallah, çok mutluyumBende bebeğime oda ayarlamakla başlayacağım sanırım.. Giyinme odası olarak kullandığım bir oda var, onu iptal etmeyi düşünüyoruz :)
Kızlar trendyoldan aldım şimdi çok güzel ürünler var düşünürseniz aklınızda bulunsun e Bebek'ten alışveriş yapmaya çalışıyorum olmuyor sitede sorun oluyor mu böyle bilgisi olan var mı
Kızlar geldim randevudan, ay çok kısa sürdübizde burda devlet hastanesinde detaylı ultrason varmış, doktor 1 ay sonra gel dedi detaylı için. İyi oldu yoksa başka şehre gidecektik Bu arada bebişim maşAllah pek hareketli imiş ve birazcık inatçı annesine çekmiş doktor resmen bebeşle kavga ediyordu, diyor ki sakinleşmiyor ki ölçümler alım bu doktor da kilo ile ilgili söyledi ki kilo almaman normal, bazi hamileler kilo veriyor bu aylarda. şimdi başlıcaksın kilo almaya, her ay 1 kilo, son 3 ayda her aya 2 kilo bol bol süt ürünleri yumurta yemeği, tuzu çoook az tüketmeyi önerdi, ayağıma baktı, şişkinlik yok dedi, ama yene tuz almamaya dikkat et dedi. Her hafta et balık tavuk tüketmeliyiz. hamur tatlıları az tüketmeliyiz. bu kadar
Merhabaa
bende 2 kilo aldım 55 dim 57 olmuşum doktor 67 ile bitiririz dedi ama belki daha fazla alcam nerden biliyor:)
Hoşgeldin aramıza canım, hayırlı olsun bebeğin.
Sagol canım hosbuldumKızlaaar bugün maşallah aktifsiniz, ne çok sayfa geçmiş akşamdan beri.
Havaların durumuyla benim moral doğru oratıda gidiyor, dün akşamdan beri yağmur yağıyor burda o yüzden hiç hevesim yoktu yataktan çıkmaya
Akşamdan beri başım ağrıyor.
Bi de dün sinemaya gittik eşimle bu 2. gidişimiz kısa arayla şunu fark ettim ki. Bebiş yüksek sesi sevmiyorakşam hiç durmadı bebişim. Kesin anne bu neeeee diyordu
Canımcım doktor değiliz elbette ama, benim bildiğim rahim ağzı yetmezliği genel olan bi durum yani 1. gebelik 2. gebelikle değişen bişey değil. Evet iğnelerle bişeyler yapabiliyorlar ve yine yatmanı isticeklerdir. Evet bir evladın daha var ama moralini bozman eline bişey geçirmez. Lütfen stres yapma. Yapılacak şeyleri elbet doktorun söyler.
İnş. dualamızdasın
Yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesini oldum canım. Evet yumurtalar gelişirken biraz baskı yapıyor. Hissediyorsunuz büyüdüğünü ama benim yumurtalarım çatlamadan toplandığı için sızı yapar mı karşılaşmadım ama evet ağrı yaptığını duydum. Döllenme yüzünden ağrı yapacağını sanmam ama çatlama yüzünden olabilir.
Bu arada elbet doktor değiliz ama 2 bebeğin düşükle sonuçlanmış bunun nedeni araştırıldı mı? Çünkü döllenmede bir sıkıntı yok gibi neden tutunmaya devam etmiyorlar önemli olan bu bence. Bununla ilgili yapılabilecek şeylerden bahsetti mi doktorunuz? Bence önce bunu çözün sonra inş. hamile kalırsınız ve bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız. Bu dönemde çok stres iyi olmaz lütfen biraz sakinleşin.
Aynen dünyanın binbir türlü hali var, elbet hepimiz zamanını beklesin istiyoruz ama olmaz olmaz diye bişey yok. Benim annemde 7 aylıkken yapmış doğum, hadi ben varmışım ama eskiden köy gibi yerde nerde bol kıyafet. Bide apar topar hastaneye gitmişler annem doğum yapacağını da bilmiyormuş, kardeşimin hiç bişeyi yokken doğmuş, hastanede ebeler hemşireler bi çarşafa sarmışlar kardeşimi...
Hadi gözün aydın annenler geliyormuş.
Ben de ağustos gibi filan yapmayı düşünüyorum odayı. Gelecek ayın başında ben de baya bişey alırım gibi geliyor. Artık 4 ayımız bitmek üzere, ay başına 5. ayın ortalarında olucaz Allahın izniyle.
Ben hergün takip ediyorum oraları
Aldıklarını da güle güle kullanın inş.
Bak doktor ne güzel açıklamış.Kilo alamamak o kadar da kötü değil. Yeterli beslendiğin sürece
Zaten doktorun söyledikleri gebelikte genel yememiz gereken şeyler. Haftada bir balık yemeye dikkat ediyorum. Zaten tatlı pek sevmezdim şimdi hiç yiyesim gelmiyo. Ne biçim oğlan bu, hani ye tatlıyı doğur Hakkıyı dı. Gerçi ben fazla hiç bişey yiyemiyorum. Mutfağa girip yemek yapınca o yemeği de yiyesim gelmiyone biçim durum bu yaaa. Burnumu tıkaya tıkaya mutfakta iş yapıyorum ama çoğu zaman malaesef Belki de bu yüzden hiç kilo alamadım. Hatta yumurta geliştirici iğneleri olurken 3 kilo almıştım. 1ini hamileliğin içinde verdim ve hala kilo yok.
Neyse artık bebek iyi olsunda
Hoşgeldin hoşgeldin aramıza
Bi an erkek gibi hissettim ben ya bakalım doğru çıkar mı
Hanginize demişti doktor kızlar %50 kız, bizde de ne de olsa o ihtimal var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?