- 8 Ekim 2012
- 17.025
- 9.182
- 448
ınsallah canım bakalım haftaya gıdıcez ıple cekıyorum :)Hiç sorma belirli zaman aralıklarında çıkıveriyorlar ortaya pırt diye
Küçük haftalıkta cinsiyet söylenince öyle şeyler olabiliyor, bu haftalıklarda yanılma payı doktorla doğru orantılı sadeceyoksa kesin cinsiyetleri ortada yani.
Ay Allahım çok şeker ya
Yalnız eşim bebiş kıyafetlerine bakınca nerde sirseri kıyafetleri var onlara el atıyo bunu giydircem oğluma diyo. Kuru kafalı tişörtler, değişik şekilli kotlar, rapçilerinki gibi şapkalar filan. Bizim oğlan offf tam sirseri olcak yaaa
orada begenı cok oluyor bakYazmadım ama beğenmişimdir hoşgeldin dediysen
Yalnız eşim bebiş kıyafetlerine bakınca nerde sirseri kıyafetleri var onlara el atıyo bunu giydircem oğluma diyo. Kuru kafalı tişörtler, değişik şekilli kotlar, rapçilerinki gibi şapkalar filan. Bizim oğlan offf tam sirseri olcak yaaa
Seninki böyle bişey olucak o zaman :))
Eki Görüntüle 1827703 Eki Görüntüle 1827704 Eki Görüntüle 1827705 Eki Görüntüle 1827706
selam kızlar sizleri gördükçe benimde alışveriş yapasım geliyo valla
alışveriş yapasım var da birkaç kişinin bebeğinin cinsiyeti değişince bebeğimin cinsiyeti değişir mi kafam karıştı
salı günü doktor erkek dedi kesin dedi ama herhalde değişmez bu saatten sonra şu an 16.haftadayım.
Eveeet bende sonunda bişey aldım!
Yani tam olarak bebeğim için olmasa da, ikimiz için gerekli olan bebek bakım çantasını aldımNetten sipariş verdim, annem gelirken getirecek inşallah
/QUOTE]
Güle Güle Kullan canım..
gule gule kullan :) fıyatı ve markası nedır ?Eveeet bende sonunda bişey aldım!
Yani tam olarak bebeğim için olmasa da, ikimiz için gerekli olan bebek bakım çantasını aldımNetten sipariş verdim, annem gelirken getirecek inşallah
/QUOTE]
u
Çok şeker bunlar yaa şu 4,5 ayımızda geçsede bizde bebeğimizi kucağımıza alsakSeninki böyle bişey olucak o zaman :))
Eki Görüntüle 1827703 Eki Görüntüle 1827704 Eki Görüntüle 1827705 Eki Görüntüle 1827706
Güle güle kullan Can'ımEveeet bende sonunda bişey aldım!
doğru söylüyosun canım bende doktorun yanıldığını sanmıyorum çünkü 12 haftalıkken %60 erkek demişti 16 haftalık gittiğimde kesin erkek isim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi :)Değişmez canım ya bnde okuyunca içime kurt düşüyo ama sanmıorum doktoruma güveniyorum ben, oyüzdende yanıldığını düşünmüyorum banada ihtimal vermedi direk söyledi..
Net söylenen değişen bebeklerin ya doktor tecrübesiyle yada kullandığı cihazla alakalı olmalı yanılması.
Zaten değişme diozda öyle bişe yok doktor yanılması diye bişey var.
güle güle kullan canım çok güzelmiş bu çanta.sorması ayıp nerden ne kadara aldın bir de içinin resimleri var mı?Eveeet bende sonunda bişey aldım!
Portbebe ben alacam sağlıkocağına giderken araba olsada port bebe kışın için daha iyi bence heryerin kapanıyor dün baktım 220 tl den 180 indiler ama bana çanta küçük geldi almadım onun için e Bebek portbebe de güzel ama çantalı takım değil mont olmuyor benim bildiğim battaniyeye saracaksın Can'ımgule gule kullan :) fıyatı ve markası nedır ?
bırde kızlar hepınıze bırsey sorucam. kendı aracımız yok bu yuzden port bebe almamız gerekıyor sanırım ama almasak sart mı almak :/
bırde ekımde dogacak bebeklerımız havalar sogur yenıdganlara mont falan gıydırılıyo mu
bende albüm hazırlayacam cinsiyeti belli olsun internette cok güzel örnekler varBuda kızım albümü
cok şekerler yaaSeninki böyle bişey olucak o zaman :))
değişmez canım ya sen tadını cıkar bide değişir mi diye düşünmeselam kızlar sizleri gördükçe benimde alışveriş yapasım geliyo valla
alışveriş yapasım var da birkaç kişinin bebeğinin cinsiyeti değişince bebeğimin cinsiyeti değişir mi kafam karıştı
salı günü doktor erkek dedi kesin dedi ama herhalde değişmez bu saatten sonra şu an 16.haftadayım.
gule gule kullan :) fıyatı ve markası nedır ?
bırde kızlar hepınıze bırsey sorucam. kendı aracımız yok bu yuzden port bebe almamız gerekıyor sanırım ama almasak sart mı almak :/
bırde ekımde dogacak bebeklerımız havalar sogur yenıdganlara mont falan gıydırılıyo mu
cok beğendim bunu bende boyle farklı istiyorum kırmızı tercihim :)Eveeet bende sonunda bişey aldım!
doğru söylüyosun canım bende doktorun yanıldığını sanmıyorum çünkü 12 haftalıkken %60 erkek demişti 16 haftalık gittiğimde kesin erkek isim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi :)
Bende 14.haftamda öğrendim kızım olacağını öncesinde söylemedi birşey. Pembelere çalışın dedi bizede çıkarken demekki emindi :)
gule gule kullan :) fıyatı ve markası nedır ?
doğru söylüyosun canım bende doktorun yanıldığını sanmıyorum çünkü 12 haftalıkken %60 erkek demişti 16 haftalık gittiğimde kesin erkek isim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi :)
güle güle kullan canım çok güzelmiş bu çanta.sorması ayıp nerden ne kadara aldın bir de içinin resimleri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?