-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
ınsallah canım bakalım haftaya gıdıcez ıple cekıyorum :)

Yazmadım ama beğenmişimdir hoşgeldin dediysen
orada begenı cok oluyor bak ben begenmeye usenıyorum sanırım :)

Seninki böyle bişey olucak o zaman :))

selam kızlar sizleri gördükçe benimde alışveriş yapasım geliyo valla
alışveriş yapasım var da birkaç kişinin bebeğinin cinsiyeti değişince bebeğimin cinsiyeti değişir mi kafam karıştı
salı günü doktor erkek dedi kesin dedi ama herhalde değişmez bu saatten sonra şu an 16.haftadayım.

Değişmez canım ya bnde okuyunca içime kurt düşüyo ama sanmıorum doktoruma güveniyorum ben, oyüzdende yanıldığını düşünmüyorum banada ihtimal vermedi direk söyledi..
Net söylenen değişen bebeklerin ya doktor tecrübesiyle yada kullandığı cihazla alakalı olmalı yanılması.
Zaten değişme diozda öyle bişe yok doktor yanılması diye bişey var.

Eveeet bende sonunda bişey aldım!
Yani tam olarak bebeğim için olmasa da, ikimiz için gerekli olan bebek bakım çantasını aldım Netten sipariş verdim, annem gelirken getirecek inşallah

Yani tam olarak bebeğim için olmasa da, ikimiz için gerekli olan bebek bakım çantasını aldım Netten sipariş verdim, annem gelirken getirecek inşallah
/QUOTE]
u
gule gule kullan :) fıyatı ve markası nedır ?
bırde kızlar hepınıze bırsey sorucam. kendı aracımız yok bu yuzden port bebe almamız gerekıyor sanırım ama almasak sart mı almak :/
bırde ekımde dogacak bebeklerımız havalar sogur yenıdganlara mont falan gıydırılıyo mu

Güle güle kullan Can'ım

doğru söylüyosun canım bende doktorun yanıldığını sanmıyorum çünkü 12 haftalıkken %60 erkek demişti 16 haftalık gittiğimde kesin erkek isim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi :)
güle güle kullan canım çok güzelmiş bu çanta.sorması ayıp nerden ne kadara aldın bir de içinin resimleri var mı?

Portbebe ben alacam sağlıkocağına giderken araba olsada port bebe kışın için daha iyi bence heryerin kapanıyor dün baktım 220 tl den 180 indiler ama bana çanta küçük geldi almadım onun için e Bebek portbebe de güzel ama çantalı takım değil mont olmuyor benim bildiğim battaniyeye saracaksın Can'ım

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 44
değişmez canım ya sen tadını cıkar bide değişir mi diye düşünme

Canım hiçbirşeyi bence illa almana gerek yok. Kimine göre ihtiyaç olan kimine göre olmayabilir. Örneğin araç var bizde ama toplu taşıma kullanmam gerekirse portbebeye koyarsam rahat ederim gibi geliyor bana.

cok beğendim bunu bende boyle farklı istiyorum kırmızı tercihim :)

Teşekkür ederim hepinize :) Markası Babymel, ben bunu Hollanda sitesinde gördüm.. Annemler gelirken getirecekler o yüzden.. Fiyatı 48 Euro, yani 145/150 tl falan yapıyor.. İçi de böyle:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…