Benderimçımda kuruluk oldu ama yağlıydı normalde saçım Argan yağı kullan hem besler saçı hemde nemsiz bırakmaz almayı düşünürsen benimkinin markasını veririm bende el kuruması çok kötü durumda resmen elimin üstü kupkuru durumda oluyor bende su çok içiyorum hamilelikten oluyor sanırım bu sorunlar
Trendyolda var. kuru saclar icin
Bende saç dökülmesi başlamıştı buranın suyu çok klorlu onun için kullanmıştım urban gratisten almıştım anneler gününe özel %50 indirimleri var ama hangi reyonlarda bilmiyorumSadece kuru olsa soeun deil pul pul dokuluyor sac derim oyuzden sıkıntı yaptım. Hangi marka canım argan yagı?
Benimde kullandigim bazi yaglar var ama demekki yaramiyor.
aynen canım hele yokuş veya merdivende dinlenmeden devam edemiyorumBende yarın gidip bakayım biraz fikir edineyim çabukta yoruluyorum şimdiden
aaa çok iyimiş bakayım hemenKızlar markafonide sepetin yarısı bedava güzel ürünler var yarı fiyatına almak isterseniz bakın markafonide cocuk kısmında elbise bölümünde uygun 14 Tlye elbise var annelik heyecanında 16 tl ye 5 li zıbın seti var bakmak isterseniz ben alacam şimdi birşeyler
Merhabalar kızlar bugün geç uyandım bende de sol kalçamda kramp oluyor bazen gece yatarken bazen de uzandığımda kalkamıyorum magnezyum ilacını içiyorum iki gündür kramplarım olmuyor eskisi gibi bilginiz olsun
canım benden mi bahsediyorsun diycemde ben hiç canım şunu çekti diye konuşma yaptığımı hatırlamıyorum :) evet uzunca bir süredir girmiyorum facede takılıyorum genelde :)
O uyuşmalar bende var hemde ne uyuşmaGünaydın canım
Of ya evdekiler kalkmıyo fosur fosur uyuyorlar.
Gece kardeşim geldi eşim onu almaya gitti gece azıcık uyku bölününce eşim telafi derdinde. Kardeşim zaten gece boyu yoldaydı onda da yol yorgunluğu vardır. Öyle sıkıntılı bir şekilde yataktayım ben.
Kızlar size bişey sorcam kollarında ve bacaklarında sık sık uyuşma olan var mı? İnternette karpar bilmem ne sendromu diyor ama o el ve ayaklarda ve sinir sıkışmasına bağlı bişeyleri tutamama ya da kavrayamama olarak geçiyor da öyle değil bendeki yaaa. Bildiğiniz kolum omzumdan bacaklarım kalçadan itibaren uyuşuyor. Önemli bişeymidir acep?
canım benden mi bahsediyorsun diycemde ben hiç canım şunu çekti diye konuşma yaptığımı hatırlamıyorum :) evet uzunca bir süredir girmiyorum facede takılıyorum genelde :)
Tesekkur ederim canim bakacagim..Bende saç dökülmesi başlamıştı buranın suyu çok klorlu onun için kullanmıştım urban gratisten almıştım anneler gününe özel %50 indirimleri var ama hangi reyonlarda bilmiyorum
Slm kızlar ya bi kaç gündür bende sık idrara çıkma sorunu var benimle aynı durumu yaşayan varmı?
Karpuz istemişti sanki Can'ın yanlış mı hatırladım acaba etiketlemek için nickin aklıma gelmemişticanım benden mi bahsediyorsun diycemde ben hiç canım şunu çekti diye konuşma yaptığımı hatırlamıyorum :) evet uzunca bir süredir girmiyorum facede takılıyorum genelde :)
Evet :)) ama en guzeli seneye olur insallah :)Evet çalışıyorum ama masa başı çok yoğun değil evet bebişlerimiz iyi oluşunda yarın ilk anneler günümüz
Evet canim aynen oyle :) evet senin bizden biraz daha zor ama olsun Allah saglik versin :)MutluBulut_ Doktor bir sıkıntı yok dese bile iş yapamıyosunki. İş yapıcam diye kalkıyorum, ama azcık ayakta kalsam hemen kötü olmaya başlıyorum. Dışardan bakınca ne kadar iyi olsakta, içerde çok yoğun çalışma var :) bu da bünyemizi fazlasıyla etkiliyor, enerjimiz tükeniyor. Birde benim evde bir cadı daha olunca, ev işine enerjim kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?