-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Merhabalar kızlar bugün geç uyandım bende de sol kalçamda kramp oluyor bazen gece yatarken bazen de uzandığımda kalkamıyorum magnezyum ilacını içiyorum iki gündür kramplarım olmuyor eskisi gibi bilginiz olsun

Sadece kuru olsa soeun deil pul pul dokuluyor sac derim oyuzden sıkıntı yaptım. Hangi marka canım argan yagı?
Benimde kullandigim bazi yaglar var ama demekki yaramiyor.

Kızlar markafonide sepetin yarısı bedava güzel ürünler var yarı fiyatına almak isterseniz bakın markafonide cocuk kısmında elbise bölümünde uygun 14 Tlye elbise var annelik heyecanında 16 tl ye 5 li zıbın seti var bakmak isterseniz ben alacam şimdi birşeyler

Sadece kuru olsa soeun deil pul pul dokuluyor sac derim oyuzden sıkıntı yaptım. Hangi marka canım argan yagı?
Benimde kullandigim bazi yaglar var ama demekki yaramiyor.
Bende saç dökülmesi başlamıştı buranın suyu çok klorlu onun için kullanmıştım urban gratisten almıştım anneler gününe özel %50 indirimleri var ama hangi reyonlarda bilmiyorum

Bende yarın gidip bakayım biraz fikir edineyim çabukta yoruluyorum şimdiden
aynen canım hele yokuş veya merdivende dinlenmeden devam edemiyorum
aaa çok iyimiş bakayım hemen

Burdan biri sormuştum mont var mı diye kız bebeğine mont var 30 tl den 15 Tlye düşüyor erkek anne adayları bu papyonlu gömleğe bayıldım

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 59
MutluBulut_ Doktor bir sıkıntı yok dese bile iş yapamıyosunki. İş yapıcam diye kalkıyorum, ama azcık ayakta kalsam hemen kötü olmaya başlıyorum. Dışardan bakınca ne kadar iyi olsakta, içerde çok yoğun çalışma var :) bu da bünyemizi fazlasıyla etkiliyor, enerjimiz tükeniyor. Birde benim evde bir cadı daha olunca, ev işine enerjim kalmıyor.

bikaçgüne bir bacağımdaki damar sıkışık uyanıyorum resmen uykudan uyanıp kıwranıyorum allah korusun sanki o bacağım felç olmuş gibi.

O uyuşmalar bende var hemde ne uyuşma ( sabah kalktıktan. Sonra en az 1 saat bardak bile kaldıramıyorum. Elim kolum gücünü yitiriyor resmen çok zor durumdayım gece uykudan uyanıyorum daha şimdiden. Ama benim en büyük sebeplerden biri sağ elimdeki sinir sıkışması sanırım. Doktoruma danıştım beni pek tatmin etmedi ortopediye görünmeyi düşünüyorum

Slm kızlar ya bi kaç gündür bende sık idrara çıkma sorunu var benimle aynı durumu yaşayan varmı?

canım benden mi bahsediyorsun diycemde ben hiç canım şunu çekti diye konuşma yaptığımı hatırlamıyorum :) evet uzunca bir süredir girmiyorum facede takılıyorum genelde :)

Evet liste olusturdukta hatirlamaya calismistik canim seni etiketledim bende hatirlayip gor gel die

Bende saç dökülmesi başlamıştı buranın suyu çok klorlu onun için kullanmıştım urban gratisten almıştım anneler gününe özel %50 indirimleri var ama hangi reyonlarda bilmiyorum
Tesekkur ederim canim bakacagim..

canım benden mi bahsediyorsun diycemde ben hiç canım şunu çekti diye konuşma yaptığımı hatırlamıyorum :) evet uzunca bir süredir girmiyorum facede takılıyorum genelde :)
Karpuz istemişti sanki Can'ın yanlış mı hatırladım acaba etiketlemek için nickin aklıma gelmemişti sekerli_seker aklına geldi epeydir girmeyen kişileri merak ettik te tatlım hoşgeldin

Evet çalışıyorum ama masa başı çok yoğun değil evet bebişlerimiz iyi oluşunda yarın ilk anneler günümüz
Evet :)) ama en guzeli seneye olur insallah :)
Evet canim aynen oyle :) evet senin bizden biraz daha zor ama olsun Allah saglik versin :)

Seneye Anneler Gününü o minicik elleri tutup, o boncuk gözlere bakarak, Annelik duygusunu tüm benliğinizle hissedip, evladınıza doya doya sarılarak geçirirsiniz inşAllah. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, vaktinde kucağımıza almayı, o mükemmel duyguyu tekrar tekrar yaşamayı nasip etsin. Anneler Gününüz Kutlu Olsun...

Kızlar günaydın, eşim kaç gündü gripti, bugün ben de hasta oldum, burnum boğazım hafif ağrıyor, sabah sarımsak yuttum, nane limon, limonlu su içtim, bal yiyorum. Yarın sağlık ocağına gidicem zaten. Başka ne yapabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…