- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
B BirAnneBirEvlat canım internette okuduğum kadarıyla soğan sarımsak kokusundan bebekler emmeyebiliyormuş öyle bir sorun olmadı mı?
bir de bol su iç, suyu ihmal etme, o da deride kuruluk yapıyo. Benim bazen ellerim çok kuru, derisi çikiyo hatta. şimdi de bakıyorum vücudum da kuru, nemlendirici krem sürüyorumKızlar alakasız olacak konulara ama sabahtan beri tam yazacağım, işim çıktı. Aklımdan gitti.
Benim saçlarım hep kupkuruydu asla yağlanmazdı. Şuanda çok daha fazla kuru olmaya başladı, saç derim soyuluyor kepek gibi olur ya öyle ama derimden kalkıyor. Neden böyle oldu bilmiyorum.. Kendimi kötü hissediyorum.
Ne kullanabilirim, önerisi olan varmı?
anladım canım mantıklı yoksa kırlense mınder onu yıkanıp kuruyna kadar yıne ıhtıyac olurdu :))
Canım Allah korumus yavrunukendı arabamız olmadıgı ıcın puset almayı dusunmemıstım aslında
Anladım canım cook cok sagol guzel tecrubelerın ıcın
bir de bol su iç, suyu ihmal etme, o da deride kuruluk yapıyo. Benim bazen ellerim çok kuru, derisi çikiyo hatta. şimdi de bakıyorum vücudum da kuru, nemlendirici krem sürüyorum
Canım derinin kuruması normal hamilelikte. Benim saçım çabuk yağlanıyordu, şimdi ise yağlanmıyor daha güzel oluyotabii senin saçın normal olduğu için şimdi derinin kuruyup kepek yapıyo. endişeli durum yok. ben Sebamed'in şampuanını kullanıyorum, katkısız falan olduğu için. Hamilelikte kullanmaya başladım. sen de kuru saçlar için şampuan bak
evet okudumda bıraz yorumları baya agır bırsey oldugunu yazmılar 5 kılo falan :)Bizimde arabamız yoktu o zamanlar canım. Kış bebeği olacak, kontroldü aşıydı genelde taksiyle gideceksin heryere. Kucağında çanta gibi tutmaktan daha güvenli puset. Hem evde, dışarda hafif hafif sallayıp içinde uyutabilirsin. Biraz taşımak sıkıntı tabi, bebekten daha ağır oluyorlar ama dışarı çıkarken gerçekten çok iyi oluyor.
ayyyy o pul pul deriden bende de var, özellikler ellerimde, daha önce sinir oluyordum, şimdi sürekli nemlendirici kullanıyorum, banyodan sonra da sürüyorum her yerime. artık alıştım. sebamedin nemlendiricisini de aldım, sürüyorum bol bol her yerimeBen çok su içiyorum rahat 2,5lt geçiyo günlük su tüketimim, ondan değil demekki. Kaşıntımda oluyor, pul pul dökülüyor nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama çok rahatsız edici.
Seninki böyle bişey olucak o zaman :))
Eki Görüntüle 1827703 Eki Görüntüle 1827704 Eki Görüntüle 1827705 Eki Görüntüle 1827706
selam kızlar sizleri gördükçe benimde alışveriş yapasım geliyo valla
alışveriş yapasım var da birkaç kişinin bebeğinin cinsiyeti değişince bebeğimin cinsiyeti değişir mi kafam karıştı
salı günü doktor erkek dedi kesin dedi ama herhalde değişmez bu saatten sonra şu an 16.haftadayım.
İlkinde kalkmadım yattım sürekli, bir lokma yemekte yesem idare ettik. Ama şimdi mecbur kalkıcam kızıma bakmak için, o düşündürüyor biraz beni.
Bakmıyorum zaten artık canım, benim burdaki arkadaşlarım bana yeterrrr.
ayyyy o pul pul deriden bende de var, özellikler ellerimde, daha önce sinir oluyordum, şimdi sürekli nemlendirici kullanıyorum, banyodan sonra da sürüyorum her yerime. artık alıştım. sebamedin nemlendiricisini de aldım, sürüyorum bol bol her yerime
Kızlar bi dışarı çıktık geldik maşallah hızınıza yetişilmez olmuş
Cevapları da dışarı çıkmadan yazmıştım gönder tuşuna basamamıştım gelince bastım baya geride kaldım
Bende alt değiştirme Minderi hemde kullan at alacam altına geçmesin diye kıyamam sana bende banyodan çok korkuyorum bebeği Nasıl yıkarız acaba hepsini öğreniriz inşallahcanım tecrübenden faydalanıyoruz ne güzel bebişler oluncada burdan devam ederiz inş.o zamanlarda bilinçsiz olacağız ben alt değiştirmeyi bile becerebilcek miyim bilmiyorum
Trendyolda var. kuru saclar icinSaçıma nemlendirici süremem
Şampuan bakayım bende en iyi o olcak galiba inşallah geçer ya.
Bende saçımda kuruluk oldu ama yağlıydı normalde saçım Argan yağı kullan hem besler saçı hemde nemsiz bırakmaz almayı düşünürsen benimkinin markasını veririm bende el kuruması çok kötü durumda resmen elimin üstü kupkuru durumda oluyor bende su çok içiyorum hamilelikten oluyor sanırım bu sorunlarBen çok su içiyorum rahat 2,5lt geçiyo günlük su tüketimim, ondan değil demekki. Kaşıntımda oluyor, pul pul dökülüyor nasıl anlatabilirim bilemiyorum ama çok rahatsız edici.
Can'ım sen doktorundan memnunmuşum hangi hastaneye gidiyorsun birde Bebek arabasını İzmir'de nerden bakacaksın ben internetten almayacağımda gidip göreyim diyorumB BirAnneBirEvlat canım internette okuduğum kadarıyla soğan sarımsak kokusundan bebekler emmeyebiliyormuş öyle bir sorun olmadı mı?
Bende dün öyle yaptım bayağa fiyat araştırması yaptım herşey çok pahalı yaa aslında fiyat uygunda varda markasız zaten Bursa çok pahalı bir memleket ben hala alışamadım ve asgari ücretle çalışan bir insan burda Nasıl geçiniyor hayret ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun onun için ufak ufak başlayıp bir anda yüklenmemek lazım alışverişeBen de yarin inşAllah kismetse alış verişe çıkacağım. Aslında fiyat falan araştıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?