-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Bu arada Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler

Ihlamurun zararı yokmuş canım, kadın doğumcum söyledi. Ihlamur kaynat içinede limon at. Balı zencefille karıştırıp yiyebilirsin. Boğaz için otacı nın boğaz pastilleri var. Bana ondan yazdı doktor. Otacı marka doğal, kullanabiliyoruz.

Geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine benim doktorumda ıhlamur içebilirsin demişti inşallah hemen iyileşirsin

Günaydın kızlar anne adayları olarak anneler günümüz kutlu olsun inşallah seneye anne olarak anneler günümüz kutlanır

Amin canim :)

Anneler gunumuz kutlu olsun :))
Iyi pazarlar

Kızlar Demir hapı ve magnezyuma başladım perşembe günü afedersiniz ama üç gündür ishalim yarın doktorumu arıyacam ama sizlere de soruyum dedim varmı böyle sorunu olan

Kızlar Demir hapı ve magnezyuma başladım perşembe günü afedersiniz ama üç gündür ishalim yarın doktorumu arıyacam ama sizlere de soruyum dedim varmı böyle sorunu olan
Bende demir hpi.iciyorum. normalde kabizlik hep cekiyordum ama hamilelikle gecmisti derken bu demir hapiyla tekrar kabizliga geri dondum :/..

Canim bende oyleyim sık sık tuvalete çıkmıyorum ama afedersin ishal gibi ve siyah ilaclardan normal diye biliyorum

Bende demir hpi.iciyorum. normalde kabizlik hep cekiyordum ama hamilelikle gecmisti derken bu demir hapiyla tekrar kabizliga geri dondum :/..
Bende kabızlık sorunu olmadı hiç önce başka bir demir hapı vermişti o hap bende iştahsızlık kusma yaptı şimdiki ishal hamilelikte ishal tehlikeli diye biliyorum yarın bir doktoru arıyacam bakalım

Bende kabızlık sorunu olmadı hiç önce başka bir demir hapı vermişti o hap bende iştahsızlık kusma yaptı şimdiki ishal hamilelikte ishal tehlikeli diye biliyorum yarın bir doktoru arıyacam bakalım
Ara canim insallah.kisa surede gecer

Merhaba cnm normal, tüm hamilelerde oluyo. Bebek baskı yapıyo ondan
Yaaa oğlumda böyle bi durumum varmıydı unutmuşum aman enfeksiyon falan olmasında. Ya bide bebis hareketlerini hissediyomusun canim ben sanki ara ara hissediyorum belkide ikinci gebelik oldugundandir bilmiyorum.

Bugün pazar iş yok, eşler evde, anneler günü, herkes biyerlerdeydi galiba, hiç sesiniz soluğunuz çıkmadı canlarr

Canim merhaba birdwn giris yapmis olducam ama magnezyum basta ishal yapabiliyor biir bardak sodanin icine kasigin ucuyla tuz bir dilim lion sik ic birebir iyi geliyor ishale

Kizlar hepinize merhaba 4 seneden sonra gelen oglusumu icefde allahin izniyle buyutme cabasindayim insallah ekim sonu dogacak minnagim saglikla kavusalim bebeklerimize ekimde insallah

Yaaa oğlumda böyle bi durumum varmıydı unutmuşum aman enfeksiyon falan olmasında. Ya bide bebis hareketlerini hissediyomusun canim ben sanki ara ara hissediyorum belkide ikinci gebelik oldugundandir bilmiyorum.
Rengi normalsa korkacak şey yok, ben de sürekli tualetdeyim. Benim ilk gebelik, bebeyim haraketlerini geçen haftadan hissediyorum daha çok sabahlar, düz yattığımda, araba kullananda, ekşi yeyende daha çok hereketleniyo

acaba hareketleri ne zaman hissederiz.. doktora mayıs sonu gidicem iyi mi nasıl diye çok merak ediyorum

Rengi normalsa korkacak şey yok, ben de sürekli tualetdeyim. Benim ilk gebelik, bebeyim haraketlerini geçen haftadan hissediyorum daha çok sabahlar, düz yattığımda, araba kullananda, ekşi yeyende daha çok hereketleniyo
Ben daha hareket hissetmiyorum yaa ekşi yemiyorum ama bende araba kullanıyorum geçen sabahtan akşama kadar trafikteydim hiç hissetmedim kızlar geç hissettirmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…