Doktorumu aramayım mı yani sanada hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanim merhaba birdwn giris yapmis olducam ama magnezyum basta ishal yapabiliyor biir bardak sodanin icine kasigin ucuyla tuz bir dilim lion sik ic birebir iyi geliyor ishale
Kizlar hepinize merhaba 4 seneden sonra gelen oglusumu icefde allahin izniyle buyutme cabasindayim insallah ekim sonu dogacak minnagim saglikla kavusalim bebeklerimize ekimde insallah
Günaydıngünaydın kızlar..
Evet bizde dün eşimle dışardaydık güzel bir orkide aldım ilk anneler günü hediyemBugün pazar iş yok, eşler evde, anneler günü, herkes biyerlerdeydi galiba, hiç sesiniz soluğunuz çıkmadı canlarr
günaydın kızlar iyi haftalar benim 19.haftam bitiyor yeni yeni hissettim 4 gündür falan oda bariz tekme şeklinde değil ufak ufak baloncuk patlaması yada gıdıklanma gibiBen daha hareket hissetmiyorum yaa ekşi yemiyorum ama bende araba kullanıyorum geçen sabahtan akşama kadar trafikteydim hiç hissetmedim kızlar geç hissettirmiş sanırım
Kızlar günaydın, eşim kaç gündü gripti, bugün ben de hasta oldum, burnum boğazım hafif ağrıyor, sabah sarımsak yuttum, nane limon, limonlu su içtim, bal yiyorum. Yarın sağlık ocağına gidicem zaten. Başka ne yapabilirim acaba
günaydın kızlar iyi haftalar benim 19.haftam bitiyor yeni yeni hissettim 4 gündür falan oda bariz tekme şeklinde değil ufak ufak baloncuk patlaması yada gıdıklanma gibideğişirmiş 16.ve 22.haftaları arası hissedilirmiş
Bugün sağlık ocağına gittim, aşı oldun, ebeden sordum, söyledi çok ağır hasta olasan minoset plus kullan. rahat geçiriyorsun kullanma, ihlamurla vitaminle hallet. Allaha şükür ateşim yok, rahat geçiriyorum. Dün çok yüklendim, ihlamur nane limon portakal suyu sarımsak.....Canım Geçmiş olsun..
Dinlenmelisin en iyi gelen şey o olur. Ihlamurda içebiliyorsun, doktora ben hasta oldugumda sormuştum içebilirsin demişti.
İlaç kullanmayı hiç istemedim ama ben çok zor atlatabiliyorum diye, doktoruma sordum oda AFERİN yazdı alıp 5 gün kullandım günde birtane sonrada geçti çok şükür. Bence doktorunla konuş canım, ilerlemeden illa sanada önereceği şeyler vardır.
Canim istersen ara tabiki ama sodayi dene mutlaka cok iyi geliyor ben hem kusma hem ishal bayilma seviyesine gelmistim aninda duzeltti sonrada muz ye bi tane duzelirsin insallah kc kez lavaboya ciktiginda onemli ama hala devam ediyormuDoktorumu aramayım mı yani sanada hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün sağlık ocağına gittim, aşı oldun, ebeden sordum, söyledi çok ağır hasta olasan minoset plus kullan. rahat geçiriyorsun kullanma, ihlamurla vitaminle hallet. Allaha şükür ateşim yok, rahat geçiriyorum. Dün çok yüklendim, ihlamur nane limon portakal suyu sarımsak.....
Kızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız? Ebe sordu da benden, dedim bi doktoruma danışiim sonra. o da pek yüklemelisin falan söylemedi, bana bıraktı. aşıdan önce bebeğin kalp atışlarını duyduk, çok tatlı idi pıt pıt atıyordu maşALLAH
Geçmiş olsun canımBugün sağlık ocağına gittim, aşı oldun, ebeden sordum, söyledi çok ağır hasta olasan minoset plus kullan. rahat geçiriyorsun kullanma, ihlamurla vitaminle hallet. Allaha şükür ateşim yok, rahat geçiriyorum. Dün çok yüklendim, ihlamur nane limon portakal suyu sarımsak.....
ben şeker yüklemesi düşünmüyorumKızlar şeker yüklemesi yaptıracak mısınız? Ebe sordu da benden, dedim bi doktoruma danışiim sonra. o da pek yüklemelisin falan söylemedi, bana bıraktı. aşıdan önce bebeğin kalp atışlarını duyduk, çok tatlı idi pıt pıt atıyordu maşALLAH
ben şeker yüklemesinin ne olduğunu ve hangi amaclı yapıldığını bilmiyorumben şeker yüklemesi düşünmüyorum
ben şeker yüklemesinin ne olduğunu ve hangi amaclı yapıldığını bilmiyorum
Afedersiniz ama normalde ben günlük normal tuvaletimi yapardım şimdi ise sabah uyanır uyanmaz ishalim kahvaltı yaptıktan sonra yine ishalim ben bir doktoru arayım da muz falan yiyim mi yoksa kesiyim mi ilacı diyim ama ben magnezyum dan değil Demir'den şüpheleniyorum çünkü Demir hapını gece yatmadan önce içiyorum sabah sorunla karşılaşıyorumCanim istersen ara tabiki ama sodayi dene mutlaka cok iyi geliyor ben hem kusma hem ishal bayilma seviyesine gelmistim aninda duzeltti sonrada muz ye bi tane duzelirsin insallah kc kez lavaboya ciktiginda onemli ama hala devam ediyormu
Afedersiniz ama normalde ben günlük normal tuvaletimi yapardım şimdi ise sabah uyanır uyanmaz ishalim kahvaltı yaptıktan sonra yine ishalim ben bir doktoru arayım da muz falan yiyim mi yoksa kesiyim mi ilacı diyim ama ben magnezyum dan değil Demir'den şüpheleniyorum çünkü Demir hapını gece yatmadan önce içiyorum sabah sorunla karşılaşıyorum
Afedersiniz ama normalde ben günlük normal tuvaletimi yapardım şimdi ise sabah uyanır uyanmaz ishalim kahvaltı yaptıktan sonra yine ishalim ben bir doktoru arayım da muz falan yiyim mi yoksa kesiyim mi ilacı diyim ama ben magnezyum dan değil Demir'den şüpheleniyorum çünkü Demir hapını gece yatmadan önce içiyorum sabah sorunla karşılaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?