-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Valla kızlar hasta çıkış cok pahalı ben civilden aldım 35 tl o uygundu yeride iyi ama oahalıyada var oyle çantalarda oyle ben cok alış veriş yapmadım kıs denk geliyor cocuklar büyüyor o yuzden cocuk odası araba felan almıyorum esim askere gidyor bende Mersin'de ailemin yanına giyorum ve cok güzel seyler var annem zor tutu beni kızlar cıtcıtlı cok alın ağız mendili felan oyle seyler alın patıklı çok almayın çünkü cocuk ayamı büyüyor ve sıkıyormu

Hikâyede anlatılan efsaneye göre bir kadın, bir gün kucağındaki çocuğu ile birlikte bir mağaranın önünden geçerken içeriden gelen bir ses duyar:

"İçeri gir ve ne istersen al, ama en mühim olanı unutma! Ayrıca:
Sen çıktıktan sonra kapının bir daha asla açılmayacağını da dikkate al... Ancak bu fırsatı kaçırma, ama yine de en mühim şeyi unutma..." diyor, durmadan ikaz ediyordu.

Kadın mağaraya girer ve büyük bir servetle karşılaşır. Yığınla altın ve mücevherleri görünce
şaşkına döner ve çocuğunu yere bırakarak hemen büyük bir hırsla mücevherleri toplamaya başlar.
Bu sırada o esrarengiz ses yine duyulur:

"Yalnız sekiz dakikan var..."

Sekiz dakika çabuk geçer. Kadın toplamış olduğu kıymetli taşlar
ve altınlarla birlikte mağaranın dışına koşar ve kapı kendiliğinden kapanır... Bu sırada çocuğunu içerde unutmuş olduğunun farkına varır, ama
iş işten çoktan geçmiştir. Ağlamak, sızlamak, dizini dövmek, saçını-başını yolmak fayda vermez. Kapı bir kere daha açılmamak üzere kapanmıştır.

Zenginlik uzun sürmez, ama ümitsizlik hep yaşar. Aynı şey çoğu zaman çoğu insanın başına da gelir. Bu dünyada yaklaşık 80 senelik ömrümüz vardır ve bir ses daima bize:

"Sakın en mühim şeyi unutma!" der gibidir.

Mühim olan açık, net bir şekilde bellidir, o da: "Manevi değerler, doğru inanç, doğru arkadaş, doğru çevre, doğru aile, hakiki dostlar ve sana ayrılan sınırlı hayattır."

Merhaba güzel anne......
Seni en sevilen ve en guzel anne odulune aday gosteriyorum. Bunu 12 tane anneye gondermelisin ve onlarin gununu guzellestirmelisin. Bunu ben de bekliyorum tabii. Bazen insanin bunu duymaya ihtiyarci vardir. Sen cok guzel bir annesin, bunu cok iyi basariyor ve severek yapiyorsun. Evladını herseyden onde tutan 12 anneyi belirle. Bunu okuyan tatli kadin cok nazik, guzel ve inanilmazsin. Lutfen bunu sevdigin 12 anne ile paylas.......☺❤

Evet canım ona lohusalık sendromu deniyor. Hani bu hamilelikteki duygusal dönemimiz varya, onun biraz daha artmış ve birazcık kafayı yemiş hali oluyor. Ama 40 çıkması dedikleri olay varya. 40. Gün bitipte 41. Güne geçince sanki bir gecede herşey değişiyor, biranda rahatlayıveriyorsun.

Can'ım sen doktorundan memnunmuşum hangi hastaneye gidiyorsun birde Bebek arabasını İzmir'de nerden bakacaksın ben internetten almayacağımda gidip göreyim diyorum
canım ben karataş hastanesinde Arzu Akar'a gidiyorum.tatlı bir bayan,hiç sıkılmadan sorularını cevaplıyor birde tel no veriyor istediğin zaman whatsapptan mesaj atabiliyosun gün içinde müsait olunca dönüyo sana.malum o heyecanla sorcaklarını unutuyo insan :)
bebek arabasını ben forumda mothercare diye bi dükkanda görmüştüm chicconun bir modeli hatta indirimdeydi 400tl'ye düşmüştü ama 1 ay falan oluyo.o gün almadım daha erken cinsiyeti bilmiyoruz falan diye ama içimde kaldı o günden beri de bakmadım araba.

Gunaydin guzel anneler :)

Günaydın canım

Of ya evdekiler kalkmıyo fosur fosur uyuyorlar.
Gece kardeşim geldi eşim onu almaya gitti gece azıcık uyku bölününce eşim telafi derdinde. Kardeşim zaten gece boyu yoldaydı onda da yol yorgunluğu vardır. Öyle sıkıntılı bir şekilde yataktayım ben.

Kızlar size bişey sorcam kollarında ve bacaklarında sık sık uyuşma olan var mı? İnternette karpar bilmem ne sendromu diyor ama o el ve ayaklarda ve sinir sıkışmasına bağlı bişeyleri tutamama ya da kavrayamama olarak geçiyor da öyle değil bendeki yaaa. Bildiğiniz kolum omzumdan bacaklarım kalçadan itibaren uyuşuyor. Önemli bişeymidir acep?

Bende esimi uyandirma derdindeyim aciktim :) kardesin uzaktan.geldi herhalde kavustun :)
Canim bende olmadi ama onu.bi yerde okumustum ya yani bacak uyusmasini. Normal diye hatirliyorum :/yinede doktora sorarsin gidince

Günaydınnn :) Bende sık sık olmuyor ama, geçen gün 1 defa oldu.. Hatta tam kasa daydım ödeme yapacaktım, elime bakıyorum para hala elimde mi diye hiç bir şey hissedemedim bir an o kadar uyuştu.. Ama bende MutluBulut_ un da dediği gibi normal olduğunu okumuştum.. Ama sık sık oluyorsa yine de içinin rahat etmesi açısından doktoruna sorabilirsin :)

Günaydınmı desem, tünaydınmı desem :)

Bende son bir kaç gündür sağ tarafımda kasılma ve kramplar arttı kızlar. Aslında çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum. Evimin işlerinide böldüm, bi gün süpürge tutuyosam, diğer gün yemek yapıyorum çok yorulmamak için. Dün akşam arkadaşlar geldi sadece çay demledim bi hazırlık yapıp koşturmadımda, gittiler adım atamıyorum resmen olduğum yerde kaldım.

Bende yarın gidip bakayım biraz fikir edineyim çabukta yoruluyorum şimdiden

Bende geceleri kalçadan topuga kadar oluyor doktora söyledim normal derdi ilaç vermedi

Geçmiş olsun bende azıcık bir iş tutsam yada yürüsem hemen yorulup kalıyorum bende geceleri oluyor kramp Onur'da sordum doktora normal dedi

Insan hemen yoruluyor dimi.ben kahvalti hazirladim hemen yoruldum kahvaltida bitkindim :) ben ev isi yapmiyorum artik sadece yemek..gectigmiz haftalarda kendimi.yordum kanamam oldu 2 hafta yatis verdi doktor ondan dolayi korkuyorum biraktim isi gucu esime..icime siniyomu hayir sagolsun yapiyo ama kadinin yapmasi gibi olmuyo tabi :))

Günaydın Can'ım iyi hafta sonları
Sagol canim sanada nasilsin :)

İyiyim bende çok ev işi tutamıyorum benim plasenta aşagıda doktor yasakladı işi gücü evde internet tv hafta sonu vakit geçiyor

İyiyim bende çok ev işi tutamıyorum benim plasenta aşagıda doktor yasakladı işi gücü evde internet tv hafta sonu vakit geçiyor
Calisiyomusun peki.canim ? Ben ev hanimiyim napacaksin iste bebisler iyi olsunda dogumdan sonra kostururuz :)

Günaydın anneler Nasılsıniz facebookta da 2016 ekim anneleri var oraya katılan varmı

Canim günde en az 1 tane sade soda iç içerisinde mineraller olduğu için kramplara iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…