Ay kızlar valla baya girmedim ne konular ne konular neyse siz iyi olunda ben bugun bir progamda gördüm anneler cocuk dogununca onu emzirmek iştemez veya süt yetmiyor diye kendi psklokjisi bozuluyormuş ve alışveriş yaptım Yelek ceket işletim :)
canım ben karataş hastanesinde Arzu Akar'a gidiyorum.tatlı bir bayan,hiç sıkılmadan sorularını cevaplıyor birde tel no veriyor istediğin zaman whatsapptan mesaj atabiliyosun gün içinde müsait olunca dönüyo sana.malum o heyecanla sorcaklarını unutuyo insan :)Can'ım sen doktorundan memnunmuşum hangi hastaneye gidiyorsun birde Bebek arabasını İzmir'de nerden bakacaksın ben internetten almayacağımda gidip göreyim diyorum
Gunaydin guzel anneler :)
Bende esimi uyandirma derdindeyim aciktim :) kardesin uzaktan.geldi herhalde kavustun :)Günaydın canım
Of ya evdekiler kalkmıyo fosur fosur uyuyorlar.
Gece kardeşim geldi eşim onu almaya gitti gece azıcık uyku bölününce eşim telafi derdinde. Kardeşim zaten gece boyu yoldaydı onda da yol yorgunluğu vardır. Öyle sıkıntılı bir şekilde yataktayım ben.
Kızlar size bişey sorcam kollarında ve bacaklarında sık sık uyuşma olan var mı? İnternette karpar bilmem ne sendromu diyor ama o el ve ayaklarda ve sinir sıkışmasına bağlı bişeyleri tutamama ya da kavrayamama olarak geçiyor da öyle değil bendeki yaaa. Bildiğiniz kolum omzumdan bacaklarım kalçadan itibaren uyuşuyor. Önemli bişeymidir acep?
Günaydın canım
Gece kardeşim geldi eşim onu almaya gitti gece azıcık uyku bölününce eşim telafi derdinde. Kardeşim zaten gece boyu yoldaydı onda da yol yorgunluğu vardır. Öyle sıkıntılı bir şekilde yataktayım ben.
Kızlar size bişey sorcam kollarında ve bacaklarında sık sık uyuşma olan var mı? İnternette karpar bilmem ne sendromu diyor ama o el ve ayaklarda ve sinir sıkışmasına bağlı bişeyleri tutamama ya da kavrayamama olarak geçiyor da öyle değil bendeki yaaa. Bildiğiniz kolum omzumdan bacaklarım kalçadan itibaren uyuşuyor. Önemli bişeymidir acep?
Bende yarın gidip bakayım biraz fikir edineyim çabukta yoruluyorum şimdidencanım ben karataş hastanesinde Arzu Akar'a gidiyorum.tatlı bir bayan,hiç sıkılmadan sorularını cevaplıyor birde tel no veriyor istediğin zaman whatsapptan mesaj atabiliyosun gün içinde müsait olunca dönüyo sana.malum o heyecanla sorcaklarını unutuyo insan :)
bebek arabasını ben forumda mothercare diye bi dükkanda görmüştüm chicconun bir modeli hatta indirimdeydi 400tl'ye düşmüştü ama 1 ay falan oluyo.o gün almadım daha erken cinsiyeti bilmiyoruz falan diye ama içimde kaldı o günden beri de bakmadım araba.
Günaydın Can'ım iyi hafta sonlarıGunaydin guzel anneler :)
Bende geceleri kalçadan topuga kadar oluyor doktora söyledim normal derdi ilaç vermediGünaydın canım
Geçmiş olsun bende azıcık bir iş tutsam yada yürüsem hemen yorulup kalıyorum bende geceleri oluyor kramp Onur'da sordum doktora normal dediGünaydınmı desem, tünaydınmı desem :)
Bende son bir kaç gündür sağ tarafımda kasılma ve kramplar arttı kızlar. Aslında çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum. Evimin işlerinide böldüm, bi gün süpürge tutuyosam, diğer gün yemek yapıyorum çok yorulmamak için. Dün akşam arkadaşlar geldi sadece çay demledim bi hazırlık yapıp koşturmadımda, gittiler adım atamıyorum resmen olduğum yerde kaldım.
Insan hemen yoruluyor dimi.ben kahvalti hazirladim hemen yoruldum kahvaltida bitkindim :) ben ev isi yapmiyorum artik sadece yemek..gectigmiz haftalarda kendimi.yordum kanamam oldu 2 hafta yatis verdi doktor ondan dolayi korkuyorum biraktim isi gucu esime..icime siniyomu hayirGünaydınmı desem, tünaydınmı desem :)
Bende son bir kaç gündür sağ tarafımda kasılma ve kramplar arttı kızlar. Aslında çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum. Evimin işlerinide böldüm, bi gün süpürge tutuyosam, diğer gün yemek yapıyorum çok yorulmamak için. Dün akşam arkadaşlar geldi sadece çay demledim bi hazırlık yapıp koşturmadımda, gittiler adım atamıyorum resmen olduğum yerde kaldım.
Sagol canim sanada nasilsin :)Günaydın Can'ım iyi hafta sonları
İyiyim bende çok ev işi tutamıyorum benim plasenta aşagıda doktor yasakladı işi gücü evde internet tv hafta sonu vakit geçiyorInsan hemen yoruluyor dimi.ben kahvalti hazirladim hemen yoruldum kahvaltida bitkindim :) ben ev isi yapmiyorum artik sadece yemek..gectigmiz haftalarda kendimi.yordum kanamam oldu 2 hafta yatis verdi doktor ondan dolayi korkuyorum biraktim isi gucu esime..icime siniyomu hayirsagolsun yapiyo ama kadinin yapmasi gibi olmuyo tabi :))
Sagol canim sanada nasilsin :)
Calisiyomusun peki.canim ? Ben ev hanimiyimİyiyim bende çok ev işi tutamıyorum benim plasenta aşagıda doktor yasakladı işi gücü evde internet tv hafta sonu vakit geçiyor
Evet çalışıyorum ama masa başı çok yoğun değil evet bebişlerimiz iyi oluşunda yarın ilk anneler günümüzCalisiyomusun peki.canim ? Ben ev hanimiyimnapacaksin iste bebisler iyi olsunda dogumdan sonra kostururuz :)
Canim günde en az 1 tane sade soda iç içerisinde mineraller olduğu için kramplara iyi geliyorGünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?