Evet canım dedıgın gıbı netten ıyı oluyor.Dıger turlu gezınce evetcok uyguna buluyorsun ama gezmek ındıırıme kosmakta zorTüüh kandıramadımişin şakası Bi yana sizin bütçeniz neye uygunsa o canım. Ama netten alışverişte acayip kullanışlı ben memnunum yani.
Gezebileceğin her yeri gez. Özellikle bebiş küçükken çünkü ilerki aylarda herşey zor olacak
Normalde içerden geri geliyorsa tam ileri ittiremiyorsun demektir. Bunun da hiç bir faydası olmaz. Ama yanma yapması normal değil canım. Dün prospektüsü de okudum orda da yazıyordu bence doktora bir danış. Belki fitilin içinde alerjin olan bişeyler oladabilir
Arkadaşlar ben hamile kaldım kalalı ne salça kapağı açabiliyorum nede turşu çok komik ama hiçbirşekilde açamıyorum sizde de böyle durumu olan var mı
Evet canım dedıgın gıbı netten ıyı oluyor.Dıger turlu gezınce evetcok uyguna buluyorsun ama gezmek ındıırıme kosmakta zor
Sanırım ıtemıyorum korkuyorum bırde dun pıt dıye kaydıBu gece ılerı ıtıp yarın duruma tekrar bakayım ıtemedıgım dısarı cıktıgı ıcın mı oldu yanma dıye hos 3 taneydı zaten 2 sı bıtmıs olacak boylece.Ya ne kadar ıttırmem gerek kı uff fıtıl ısı ne sınır bozucu
selam kızlar nasılsınız bende 2 günür giremedim evdeyim iş felan işte ya ben ine olmadım daha daha kızlar tetonaz inesi ya =(oyle yani kızlar ve bizim burda dısarı cıkamıyoruz =( patlamlar felan oluyor görmüşünüzdür haberlerde gaziantepte olay bittmiyor kızlar oyle yani =(
sagol cnm benim =)zaten bugun saglık olcagının orda oldu patlama ve catısma cnmVar var canım ama bu hamileliğin getirdiği bişey, bebiş doğunca geçicek bunlar inş
Bu armadillo modeli canım
Korkmanı gerektirecek hiç bişey yok canım. En kötü eriyecek zaten. İttirmezsen mantarın geçmez haberin ola burda üç senedir kronik mantarla uğraşan ablan variterken bazen takılıyor bir yere o zaman hareket ettir Bi şekilde. İşaret parmağınla itiyorsun ya içeri o parmak komple gircek daha açıklamayım yani
Evet ya duyuyoruzAllah yardımcınız olsun canım. Aşı önemli tabi ama can daha da önemli. Aklına çok takılırsa sağlık ocağına arayıp sor bişey oluyor mu günü geçince
Rabbim güç versin
Baya acikladin canim sagolVar var canım ama bu hamileliğin getirdiği bişey, bebiş doğunca geçicek bunlar inş
Bu armadillo modeli canım
Korkmanı gerektirecek hiç bişey yok canım. En kötü eriyecek zaten. İttirmezsen mantarın geçmez haberin ola burda üç senedir kronik mantarla uğraşan ablan variterken bazen takılıyor bir yere o zaman hareket ettir Bi şekilde. İşaret parmağınla itiyorsun ya içeri o parmak komple gircek daha açıklamayım yani
Evet ya duyuyoruzAllah yardımcınız olsun canım. Aşı önemli tabi ama can daha da önemli. Aklına çok takılırsa sağlık ocağına arayıp sor bişey oluyor mu günü geçince
Rabbim güç versin
Gunaydin agracim nasilsinKızlar günaydın
Gunaydin :))günaydınnnnnn
Bende iyiyim canim sagol :))İyiyim tatlım sen nasılsın?
geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.ben daha aşı olmadım ama geceleri 2-3 kere uyanıyorum ve uyumam zaman alıyo.gece uyanmalar beni çok yoruyo uykusuz bırakıyo bebiş kalk anne alış mı diyo anlamadımGünaydın annişler
Ben de sağlık ocağına gidicem yine, sonuçlarımı alayım.
Gece sürekli uyandım, aşı yeri çok ağrımıyor ama gece sızladıkça uyandırdı
Günaydın annişler
Ben de sağlık ocağına gidicem yine, sonuçlarımı alayım.
Gece sürekli uyandım, aşı yeri çok ağrımıyor ama gece sızladıkça uyandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?