- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
ayy cok guzel canım ıyı günlerde kullanın sanslısın :)) biri de benim eşime anlatsa erken olmadıgını ne söylesem acele etme erken daha diyor![]()
Sağol canım.
Ya bizimki her aldığım şeye erken demiyor şimdi, biliyor ki durumumuz böyle azar azar almayı kaldırıyor. Ama bu ara avm de neye el atsam dur daha zamanı değil diyor. Ben de gelecek aya bekliyorum öyle.
Az önce mesela joker mağazasında alt değiştirme örtüsü 8,90 a düşmüş alayım dedim, daha bekle dedi. İyi dedim keyfi bilir. Sonra 15 tl de olsa alıcak yani
Yok canım istanbul ben. Çok şirin duruyorlar belki 1-2 parça alıp deneyebilirim. Teşekkür ederim![]()
Aslında kıyafet değil belki ama dediğin gibi battaniye veya havlulardan yararlanabilirim canım, çok haklısın teşekkür ederim![]()
Valla canım ben renklerini beğeniyorum. Tam istediğim gibi, modelleri de güzel. Kalitesini kullanınca görücem ama genel yorumlar iyi. Daha ne isticeksin ki.
Ben havlu, battaniye aldım ama 2 de tulum edindim. Gayet güzel. Kaynanam kadın Bi tuluma verdi 32 tl, benim aldığımın tanesi 27,5. Eh uygun da daha ne olsun.
Ama hep indirim takip ediyorum ben : ) yoksa fiyatları biraz tuzlu yani
Az önce joker de gördüm, eklediğim 3lü tulumlardan. Eşime de gösterdim. O da beğendi. Fiyatını gösterdim 90 tl. Dedim bak bunlar nette 45 tl. Bari 2 takım alayım bitmeden dedim, iyi dedi : )
Kızlar ben ne arıyorum biliyomusunuz
Hastane odası için anne yatak başı süslemesi ve bebeği koydukları beşik için tülden geçirilen bişey yapıolar ya bebekli ayıcıklı falan (anlatabildimmi acaba) işte onlardan..
Birine sordum toplam 90tl çekti bi tül bi yatak başı süsü bi hastane odasındaki yatak için örtü bukadar olmamalı
Var mı bildiğiniz ettiğiniz yada dikecek olan birileri ya
O dediğin anne karyolasının başlığına yapılanlarını bilmiyorum ama bebeğin konduğu plastik pusete geçirilen tütüleri gördüm. Onun kumaşının ismi bişeydi yaaaaa. Onun metresini ucuza alıyormuşsun lastikle diktirtip yaptırabilirsin canım.
Ben ocak annelerinin topiğini takip ettim de : ) orda kadınlar bu tip şeyleri hep ellerinde yapıp ucuza getirdiler