-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
MutluBulut_ MutluBulut_ aynen canım evde olunca uyku basıyor ister istemez gece de deliksiz uyuyamıyorum artık sıcaktan da bi yere cikilmiyor :))

Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
SAT'a göre 24 ekimde oğlum geliyor :))

:)) ayy evet dimiii sonrasında da uyku yok artık minnaklarımızla :anne:
Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya
Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
SAT'a göre 24 ekimde oğlum geliyor :))
Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)
Hosbuldum:)

Ilk cocugum olacak hayırlısıyla:) gecen yaz evlendim:) 28 yasindayim..dedim yaş gecmedem birini cikartiyim aradqn:)) allah nasip ederse 2.icin zaman biraz kalsin istedim..
Ne guzel :)

image.webp
Kızlar günaydın lohusa geceliğim geldi bugünde bebişin kıyafetlerini attım makinaya yarında ütü yapcam inş azıcık iş yaptım yoruldum

Slm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Hoşgeldin :KK54:ne demek tabiki katılabilirsin burda güzel paylaşımlar yapıyoruz şeninde bebiş kız benimde kızım olcak nasipse

Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya

Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)

Ne guzel :)

teşekkürler :))

Selam hoşgeldin Can'ım :KK54:

Hoşbulduk!

ayyy herkeste hazırlıklar başlamış. ben sadece bebeğin kıyafetlerini aldım yıkama ütüleme işine henüz hiç girmedim. kendime de pijama veya gecelik almadım henüz
geç mi kalıyorum ne

teşekkürler :))

Hoşbulduk!

ayyy herkeste hazırlıklar başlamış. ben sadece bebeğin kıyafetlerini aldım yıkama ütüleme işine henüz hiç girmedim. kendime de pijama veya gecelik almadım henüz
geç mi kalıyorum ne
Can'ım benim bebiş 1 hafta önden gidiyor karnım ağırlaştı sonra yapamam diye bu hafta başladım sende 32'33 haftalarda yıkama işine başlayabilirsin bence geç kalmadın belki benimkinde erken ama ben dedim ya sonra yapamam gibi :temizlik:

Back
X