Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeyim canımSen calisiyomuydun evdemisin canm
Bendensin yani :)Evdeyim canım
Hosgeldin :) neden uzaktan izledin gelseydin ya :) hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin RabbimSlm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Bendensin yani :)
Hosgeldin :) neden uzaktan izledin gelseydin ya :) hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim
HosgeldinnnSlm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Olur mu hic :) iyi yaptin ilk hamileligin mi baska cocugun var mi :)Ne bileyim siz şimdi ortaminizi kurmussunuz daldan düşer gibi dalmiyim dedim :) daldım artik:)
Malesef artik deliksiz uykular bitti bize :)MutluBulut_ aynen canım evde olunca uyku basıyor ister istemez gece de deliksiz uyuyamıyorum artık sıcaktan da bi yere cikilmiyor :))
:)) ayy evet dimiii sonrasında da uyku yok artık minnaklarımızlaOlur mu hic :) iyi yaptin ilk hamileligin mi baska cocugun var mi :)
Malesef artik deliksiz uykular bitti bize :)
Hosgeldinnn
Olur mu hic :) iyi yaptin ilk hamileligin mi baska cocugun var mi :)
Malesef artik deliksiz uykular bitti bize :)
Hoşgeldinn :)) ilk bebek mi sizin de?Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
SAT'a göre 24 ekimde oğlum geliyor :))
Hoşgeldinn :)) ilk bebek mi sizin de?
Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya:)) ayy evet dimiii sonrasında da uyku yok artık minnaklarımızla![]()
Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)Selamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
Ne guzel :)Hosbuldum:)
Ilk cocugum olacak hayırlısıyla:) gecen yaz evlendim:) 28 yasindayim..dedim yaş gecmedem birini cikartiyim aradqn:)) allah nasip ederse 2.icin zaman biraz kalsin istedim..
HoşgeldinSlm..bayadir sizi takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum :) öğretmenim suan tatildeyim..28ekim gozukuyor doğumum.kızım olacak nasipse❤
Selam hoşgeldin Can'ımSelamlar, uzun zamandır takipteydim aranıza katılmak bugüne kısmetmiş.
Aynen canim oyy bi dogdalar :) bi gece cok fenaydi sabahi zor ettim ya
Hosgeldin :)Saglikla gelsin insallah oglusun :)
Ne guzel :)
Selam hoşgeldin Can'ım![]()
Can'ım benim bebiş 1 hafta önden gidiyor karnım ağırlaştı sonra yapamam diye bu hafta başladım sende 32'33 haftalarda yıkama işine başlayabilirsin bence geç kalmadın belki benimkinde erken ama ben dedim ya sonra yapamam gibiteşekkürler :))
Hoşbulduk!
ayyy herkeste hazırlıklar başlamış. ben sadece bebeğin kıyafetlerini aldım yıkama ütüleme işine henüz hiç girmedim. kendime de pijama veya gecelik almadım henüz
geç mi kalıyorum ne